Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Εξοργιστικη εικόνα αυτήν την ώρα στο Αστέρας - Ολυμπιακός.Δεν καταλαβαίνω,κάθε χρόνο και χειρότερα,κανουν οικονομία στα δεδομένα του δορυφόρου; Edit,άκυρο,το νοβασπορτ prime το δείχνει το ματς αλλά το βλέπω μέσω cosmote app και μπέρδεψα τα μπούτια μου.

Εξοργιστικη εικόνα αυτήν την ώρα στο Αστέρας - Ολυμπιακός.Δεν καταλαβαίνω,κάθε χρόνο και χειρότερα,κανουν οικονομία στα δεδομένα του δορυφόρου; Edit,άκυρο,το νοβασπορτ prime το δείχνει το ματς αλλά το βλέπω μέσω cosmote app και μπέρδεψα τα μπούτια μου.
Ο δορυφόρος έχει ποιοτικότερη εικόνα σε σχέση με το ιντερνετικό; Έχει διαφορά αν είναι αγώνας ή ταινία;

Το είδα και εγώ μέσω eon tv και αηδίασα αποην ποιότητα της εικόνας.
Η συμφωνία έκανε καλό από ότι φαίνεται μόνο στις τιμές όχι στις υπηρεσίες.

• Like
Reactions: Paris2018
Ο δορυφόρος έχει ποιοτικότερη εικόνα σε σχέση με το ιντερνετικό; Έχει διαφορά αν είναι αγώνας ή ταινία;
Δορυφόρο εννοούσα το λινκ με το οποίο στέλνουν το σήμα από την Τρίπολη που αν δεν κάνω λάθος είναι δορυφορικό.Το ιντερνετικό έχει λίγο καλύτερη εικόνα γενικώς αλλά έχει τη γνωστή καθυστέρηση κάποιων δευτερολέπτων.

• Like
Reactions: Hiddenite
Μόνο εγώ παρατήρησα σήμερα, σε διάφορα κανάλια, να μην είναι ομαλή η ροή της εικόνας. Δηλαδή να κάνει μικρές παύσεις... ( COSMOTE OTT )