Ποιοτητα Plasma σε ποδοσφαιρικους αγωνες

Απάντηση: Re: Ποιοτητα Plasma σε ποδοσφαιρικους αγωνες

Παιδια τα μοντελα ειναι πολυ ευκολο να σας τα πω αλλα φοβαμαι οτι θα δημιουργηθουν ενστασεις-αντιδρασεις-διαξιφισμοι κτλπ πραγμα που δε το θελω! Το σιγουρο ειναι οτι εχουν αγοραστει απο 6 μηνες μεχρι 1 χρονο πριν.Το σημα ηταν σχεδον αριστο(για δεδομενα τηλεοπτικου παντα).Απο κει και περα στις καλοκαιρινες μου διακοπες δε συναντησα ουτε μια plasma-lcd που να διχνει αξιοπρεπως εναν αγωνα του mundial.Αρα δεν αναφερομουν ουτε σε συγκεκριμενες μαρκες ουτε σε συγκεκριμενους τυπους.
Μπορει τα νεα πανελ και οι νεοι τυποι τηλεορασεων να εχουν βελτιωσει αυτα τα φαινομενα("pixelismos",προβλημα σε γρηγορες σκηνες καποιας ταινιας..κτλπ)
Το φαινομενο του "pixelismatos" και του προβληματος που αντιμετοπιζει η εικονα σε γρηγορες σκηνες ειναι ποιο εντονο σε plasma η σε lcd?(η ιδια ερωτηση οσον αφορα τα καμενα η ανενεργα pixel και την αντοχη στο χρονο και στο "παιξιμο"). Ηδη βρικα μια LCD που αν και την ειδα κλειστη μου αρεσε!:violent-smiley-030: Ελπιζω να μου αρεσει και οταν την ανοιξω!(ενοειται πλακα κανω). Ειναι μια 42αρα της philips η 42pf5421(κυκλοφορισε προσφατα αν δε κανω λαθος).Καθε γνομη δεκτη!

αρα αναφερεσε μονο για θεαση απο τηλεοπτικο σημα ... αν οντως ετσι τοτε δεν προκειται να βρεις συσκευη με μεγαλη αναλυση να παιζει σωστα !!

αν ομως βρεις μια πλασμα ΜΙΚΡΗΣ αναλυσης πχ, 850 χ 480 παραδειγμα ... τοτε θα δειχνει καλυτερη εικονα σε τηλεοπτικο !!!

ναι εκει σε τετοιο σημα οι καινουργιες τα πανε απο χαλια ψιλοχαλια εως αντεχεται......

Το ειπαμε απο την αρχη αυτο! Για ταινιες προτζεκτορας,για ολα τα υπολοιπα(dvb-t,δορηφορικος δεκτης,tv-tuner,παιχνιδομηχανες,laser-disc,video) TV.:ernaehrung004:

Last edited: