Πως μπορούμε με απλό ,ευκολο καί πρακτικό τρόπο να διαπιστώσουμε αν το ηλεκτρικό ρεύμα της παροχής μας είναι καθαρό ή " βρώμικο" ή αλλιώς ,τί είναι αυτό που θα μας βάλει σε σκέψεις καί να "ψαχνόμαστε" για αγορά line conditioner κ.λ.π.;Προσωπικά στο σύστημά μου δεν ακούγεται κάτι που θα με έκανε να υποψιαστώ κάτι για την ποιότητα του ρεύματός μου ,ομως αυτό είναι αρκετή απόδειξη οτι έχω ρεύμα χωρίς παράσιτα κ.λ.π. ;
Πιστευω ειναι λιγες οι περιπτωσεις που θα μας προβληματισει με συγκεκριμενα συμπτωματα,
η αποδοση του ηχοσυστηματος μας απο την "ποιοτητα" του ρευματος
Συχνα ομως οπου εντοπιζονται πολυ μεγαλες αυξομειωσεις της τασης μπορουμε υποψιαστουμε
για την κακη ποιοτητα του ρευματος
Συγκεκριμενο παραδειγμα το σπιτι ενος φιλου στο Χαλανδρι που ενω εχει τραβιξει παροχη κατευθειαν
απο τον πινακα για το ηχοσυστημα, διαπιστωσαμε οτι η ποιοτητα του ρευματος δεν ειναι και η καλυτερη
ισως λογω του οτι στην ευρυτερη περιοχη υπαρχουν πολλες επιχειρησεις με μεγαλα ηλεκτρικα μηχανηματα.
Τις βραδυνες ωρες η ποιοτητα του ρευματος ειναι σημαντικα καλυτερη και αυτο "ακουγεται".
Επισης σε μονοκατοικια στα Γλυκα Νερα, χωρις καποια ιδιαιτερη φροντιδα στη παροχη ρευματος
του ηχοσυστηματος, η ποιοτητα του ρευματος ειναι σημαντικα καλυτερη και ολοκληρο το 24ωρο
ισως λογω του οτι στην ευρυτερη περιοχη δεν υπαρχουν πολλες επιχειρησεις με μεγαλα ηλεκτρικα μηχανηματα
και δεν ειναι πυκνοκατοικημενη περιοχη
Καποιος αλλος φιλος ειχε τοσο κακης ποιοτητας ρευμα στην περιοχη του Μοσχατου
που κατεληξε σε συνοδα που να μπορει να τα τροφοδοτει με μπαταρια
Με δοκιμες μπορουμε να αποκτησουμε μια εικονα για την ποιοτητα του ρευματος και κατα
ποσο επιρεαζεται το ηχοσυστημα μας