Θα πρότεινα το wave να κεντραριστεί στους astra 1 (19,2E) και να λαμβάνει επίσης τους hotbird (13E), τους badr (26E) και είτε τις 5E είτε τις 16E. Το 60άρι της nova μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για λήψη turksat @ 42E. Το άλλο κάτοπτρο θα μπορούσες να το κάνεις κινητό.Εχω το μικρό πιάτο της ακατονόμαστης με ένα lnb στραμμένο στον Hotbird. Περιμένω ένα νέο κάτοπτρο της Wave με 4 lnb. Σε ποιόν δορυφόρο πρέπει να στρέψω το μικρό (60cm) κάτοπτρο και σε ποιούς το μεγάλο (120cm)?
Αναφέρεσαι σε Wave Frontier?Εχω το μικρό πιάτο της ακατονόμαστης με ένα lnb στραμμένο στον Hotbird. Περιμένω ένα νέο κάτοπτρο της Wave με 4 lnb. Σε ποιόν δορυφόρο πρέπει να στρέψω το μικρό (60cm) κάτοπτρο και σε ποιούς το μεγάλο (120cm)?
Χωρίς να έχω κάνει ακριβή αξιολόγηση, στο Τ90 κατεβαίνει μεγάλο μέρος του πακέτου πολύ ικανοποιητικά στην Θεσσαλονίκη.Απορώ πως δεν προτείνατε ο ένας δορυφόρος να είναι 28.2-28.5Ε που έχει κάμποσα ελεύθερα αγγλόφωνα κανάλια που συνήθως ενδιαφέρουν. Μιλάω βέβαια για λήψη 2Α-2Β και ίσως και όχι στο σύνολο με Τ90
Καλησπέρα. Θυμάμαι τότε το 2006 με το wavefrontier επιανα όλες τις συχνοτητες απο 11222H , 11224, 11225 μεχρι την 12680 με κατι τσεχικα καναλια αν θυμαμαι καλα. Φυσικα ο ΑSTRA 2Dαπο 10714 μεχρι 11000 και κατι ανέφικτος!!!Απάντηση: Re: Ποιους 5 δορυφόρους να στοχεύσω?
Χωρίς να έχω κάνει ακριβή αξιολόγηση, στο Τ90 κατεβαίνει μεγάλο μέρος του πακέτου πολύ ικανοποιητικά στην Θεσσαλονίκη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.