ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ?

γιατι που αλλου εχει nilesat?και ειναι 7w οποτε με κεντρο 19e τον ξεχνας

με ενα μετρο πιατο το δυσκολο ειναι?
δηλαδη-για να καταλαβω-με το 1 μετρο που εχω,ποιους ενδιαφερον δορυφορους μπορω να κατεβασω?

Καλησπέρα παιδιά. Νομίζω ότι, όσοι έχουν τη δυνατότητα εγκατάστασης κινητού κατόπτρου μέχρι 1,20, θα ικανοποιηθούν απόλυτα από την πληθώρα καναλιών που μπορούν να πιάσουν. Από 42* Ανατολικά (TURKSAT) μέχρι 30* Δυτικά (HISPASAT). Mόνο οι σύσκολη δέσμη του EUROBIRD (28* Ανατολικά) και ο ASTRA 1F δεν θα ληφθούν, αλλά μικρό το κακό. Καλό και το σύστημα παράκεντρης λήψης με τα lnb, για όσους δεν έχουν την υπομονή να περιμένουν να γυρίσει ο ρότορας στον επιθυμητό δορυφόρο, κάτι που όμως δεν κρατάει και πολλή ώρα. Ευχαριστώ.

Καλησπέρα παιδιά. Νομίζω ότι, όσοι έχουν τη δυνατότητα εγκατάστασης κινητού κατόπτρου μέχρι 1,20, θα ικανοποιηθούν απόλυτα από την πληθώρα καναλιών που μπορούν να πιάσουν. Από 42* Ανατολικά (TURKSAT) μέχρι 30* Δυτικά (HISPASAT). Mόνο οι σύσκολη δέσμη του EUROBIRD (28* Ανατολικά) και ο ASTRA 1F δεν θα ληφθούν, αλλά μικρό το κακό. Καλό και το σύστημα παράκεντρης λήψης με τα lnb, για όσους δεν έχουν την υπομονή να περιμένουν να γυρίσει ο ρότορας στον επιθυμητό δορυφόρο, κάτι που όμως δεν κρατάει και πολλή ώρα. Ευχαριστώ.

πολυ σωστη αναφορα:a0210:

Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ?

Καλησπέρα παιδιά. Νομίζω ότι, όσοι έχουν τη δυνατότητα εγκατάστασης κινητού κατόπτρου μέχρι 1,20, θα ικανοποιηθούν απόλυτα από την πληθώρα καναλιών που μπορούν να πιάσουν. Από 42* Ανατολικά (TURKSAT) μέχρι 30* Δυτικά (HISPASAT). Mόνο οι σύσκολη δέσμη του EUROBIRD (28* Ανατολικά) και ο ASTRA 1F δεν θα ληφθούν, αλλά μικρό το κακό.
Μη το γενικεύεις γιατί δεν κατοικούμε όλοι στην πόλη σου!
Με 1.20 τουλάχιστον μέχρι τη Λάρισα (ίσως και παρακάτω), κατεβαίνει εύκολα τόσο η δύσκολη του Eurobird όσο και ο 1F. Αν θυμάμαι καλά υπάρχουν και αναφορές λήψης από Αθήνα, αλλά αυτές είναι σχεδόν οριακές.

επισις με wave κατεβαινει καμια δεσμη απο 12,5w δυτικα η εχουμε προβλημα ?

ok alex γνωριζουμε αν θα ηταν εφικτο να πιασουμε ποιο δυτικα με wave frontier που θα κεντραραμε και τι θα χαναμε καθως επισις και ποια ειναι η μεγαλυτερη διαμετο ενος τετοιου πιατου .Που μπορουμε να βρουμε εντος η εκτος Ελλαδος αν γνωριζει καποιος

τελικα ρε παιδια τι να κανω?
2 επιπλεον lnb στο 1μετρο πιατο που εχω ή wave μηπως και πιασουμε καλυτερα τα ακρα?(hellasat....????)

γραψε ακριβως ποιοις δορυφορους θελεις να δεις
περα απο τον hellasat για να δουμε τι μπορει να γινει πρωτα απο ολα
με το ενα μετρο πιατο που εχεις
κατασταλαξε ακριβως τι θελεις να κανεις και ανεφερε συγκεκριμενους δορυφορους

το ενα μετρο οπως εχει αμα θες το καρφωνεις για hellasat και turksat μονο του

και τιποτα αλλο απο εκει και περα (αλιως Moter και τα βλεπεις ολα το ειπαμε και πορα πανω)

το wave σταθερο ειδες καποιες φωτογραφιες τι μπορει να κανει η επιλογη ειναι δικη σου

Ναι η αληθεια ειναι οτι μια κοβει απο 9e μεχρι 1w το πολυ νομιζω!-bye-