σόρυ αλλά είχα ξεραθεί με τον Μητσικώστα και δεν πρόλαβα !![]()
συγχωρεμενος....:BDGBGDB55:
σόρυ αλλά είχα ξεραθεί με τον Μητσικώστα και δεν πρόλαβα !![]()
γιατι που αλλου εχει nilesat?και ειναι 7w οποτε με κεντρο 19e τον ξεχναςεχει nilesat και στις 7...
γιατι που αλλου εχει nilesat?και ειναι 7w οποτε με κεντρο 19e τον ξεχνας
εχεις κεντρο 19 ανατολικα και ο nilesat ειναι 7 δυτικα.εγω με 1.20 κατεβαζω αυτους στην υπογραφη μου εκτος τον 0.8w και 16eμε ενα μετρο πιατο το δυσκολο ειναι?
ποιον eutelsat, στις 16ε?απο τους 2 λοιπον που σκεφτομαι(eutelsat/hellasat)ειναι εφικτος ο πρωτος και μαλλον δυσκολος ο 2ος
ε ναι κανενα προβλημα
Καλησπέρα παιδιά. Νομίζω ότι, όσοι έχουν τη δυνατότητα εγκατάστασης κινητού κατόπτρου μέχρι 1,20, θα ικανοποιηθούν απόλυτα από την πληθώρα καναλιών που μπορούν να πιάσουν. Από 42* Ανατολικά (TURKSAT) μέχρι 30* Δυτικά (HISPASAT). Mόνο οι σύσκολη δέσμη του EUROBIRD (28* Ανατολικά) και ο ASTRA 1F δεν θα ληφθούν, αλλά μικρό το κακό. Καλό και το σύστημα παράκεντρης λήψης με τα lnb, για όσους δεν έχουν την υπομονή να περιμένουν να γυρίσει ο ρότορας στον επιθυμητό δορυφόρο, κάτι που όμως δεν κρατάει και πολλή ώρα. Ευχαριστώ.
Μη το γενικεύεις γιατί δεν κατοικούμε όλοι στην πόλη σου!Καλησπέρα παιδιά. Νομίζω ότι, όσοι έχουν τη δυνατότητα εγκατάστασης κινητού κατόπτρου μέχρι 1,20, θα ικανοποιηθούν απόλυτα από την πληθώρα καναλιών που μπορούν να πιάσουν. Από 42* Ανατολικά (TURKSAT) μέχρι 30* Δυτικά (HISPASAT). Mόνο οι σύσκολη δέσμη του EUROBIRD (28* Ανατολικά) και ο ASTRA 1F δεν θα ληφθούν, αλλά μικρό το κακό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.