Poker chips

underdog

Supreme Member
26 November 2007
6,744
Θεσσαλονίκη
Φαντάζομαι ότι κάποιοι συνφορουμίτες θα παίζουν ποκίτσα (από Texas μέχρι "ελληνικούς" κούκους κλπ).
Τί μάρκες χρησιμοποιείτε και από πού τις αγοράσατε, καθώς ψάχνω να βρω ένα καλό σετ και για μένα.

Φαντάζομαι ότι κάποιοι συνφορουμίτες θα παίζουν ποκίτσα (από Texas μέχρι "ελληνικούς" κούκους κλπ).
Τί μάρκες χρησιμοποιείτε και από πού τις αγοράσατε, καθώς ψάχνω να βρω ένα καλό σετ και για μένα.

Ψαξε στο ιντερνετ (google->poker chips). Με κανα 100αρι παιρνεις κατι αρκετα καλο.

Δυστυχώς το αμερικάνικο άμαζον που έχει πολύ καλές τιμές δνε στέλνει εδώ...
Ευτυχώς στέλνει τράπουλες ΚΕΜ σε καλές τιμές!
Κάποια συγκεκριμένη πρόταση, ίσως και για μαγαζί στη Θεσσαλονίκη;

Εγώ πήρα αυτές και είναι μια χαρά για την τιμή τους...
Ούτε Amazon ούτε τίποτα. Παραγγέλνεις σήμερα και αύριο τα έχεις σπίτι σου. -bye-

Ε, ιδιες ειναι απλα η μια εχει 500 μαρκες ενω η αλλη 1000. Μια χαρα δηλαδη. Για σπιτικο των 4-6 ατομως και οι 500 φτανουν.

Yup...
Αφού στην τελική έχουν και 20 ευρώ έκπτωση και πάνε στα 50 ευρώ, μάλλον βγαίνουν και λίγο πιο φτηνές.
Άσε που παίζει να τις πάρεις και στη μισή τιμή... :flipout:

Ήμουν έτοιμος για αμαζον uk και μετά είδα πως τα ταχυδρομικά έξοδα είναι όσο η τιμή του προιόντος...μετά άρχισα να λιγουρεύομαι και κάτι πήλινες πιό βαριές...άσε, αναποφάσιστος αγοραστής 100%. Φοβάμαι την αίσθηση της πλαστικούρας ρε γμτ....
Αλήθεια, τα 22 ευρώ ήταν όντως καλή τιμή για δύο ΚΕΜ arrow ή μου τον πιάσανε;

Απάντηση: Re: Poker chips

Ήμουν έτοιμος για αμαζον uk και μετά είδα πως τα ταχυδρομικά έξοδα είναι όσο η τιμή του προιόντος...μετά άρχισα να λιγουρεύομαι και κάτι πήλινες πιό βαριές...άσε, αναποφάσιστος αγοραστής 100%. Φοβάμαι την αίσθηση της πλαστικούρας ρε γμτ....
Αλήθεια, τα 22 ευρώ ήταν όντως καλή τιμή για δύο ΚΕΜ arrow ή μου τον πιάσανε;

Κανε δυο καλα "κολπα" και την εβγαλες . Μην το σκεφτεσαι καθολου:flipout: