Πολάνσκι....

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,679
δεν κατάλαβα...

http://www.nooz.gr/page.ashx?pid=9&aid=320348&cid=8

(πηγή flash)

τί θέλει να μας πει ?
ότι το έκανε?
ότι το έκανε αλλά γιατί τον συλλαμβάνουν?
ότι το έκανε αλλά γιατί τον συλλαμβάνουν τώρα (και στην Ελβετία)?
ότι τον συλλαμβάνουν ενώ είναι ο Πολάνσκι?

κι οι άλλοι τι ρόλο παίζουν ?

Το θύμα ... δεν επιδιώκει πλέον δίωξη
τα αμερικανά τι λυσσάνε ? 30 χρόνια μετά ?

ρε δεν μας χέζουν και οι μεν και οι δε

ο κόσμος καίγεται και το ...

Το θύμα ... δεν επιδιώκει πλέον δίωξη
τα αμερικανά τι λυσσάνε ? 30 χρόνια μετά ?

ρε δεν μας χέζουν και οι μεν και οι δε

ο κόσμος καίγεται και το ...

δεν είναι αυτεπάγγελτο?

τι να σου πω ..?
( οι δικηγόροι της παρέας θα γνωμοδοτήσουν περί αυτού )

μετά από τόσα χρόνια φαντάζομαι ότι τα δεδομένα αλλάζουν

η παραγραφή είναι σίγουρη για τα Ελληνικά δεδομένα , τώρα τι ρόλο βαράνε τα αμερικανά .. θα σε γελάσω

αλλά μου ακούγεται γελοιότητα όλο το θέμα

πάντως γιά ιδιαίτερα σκηνοθεσίας στην κόρη μου, δεν θα τον έπαιρνα...

Απάντηση: Re: Πολάνσκι....

Ευνουχίστε τον να τελειώνουμε....:BDGBGDB55:

Μπάαα.Τωρα πιά έχει μεγαλώσει πολύ...:flipout::flipout:

Αλλά μού θυμισες αυτό πού είχε γράψει ο Σκηνοθετης ο Λουϊς Μπουνιουέλ στην Αυτοβιογραφία του(Tελευταία Πνοή λέγεται και έχει κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα):´Τώρα πιά πού έφτασα στά 80 μπορώ να πώ πώς έχω απαλλαγεί απο αυτήν την Ενοχλητική Συνήθεια τής Σάρκας και έτσι απολαμβανω Χαλαρός το Κονιάκ και το Πούρο μου´.
:flipout:
:grinning-smiley-043

Ευνουχίστε τον να τελειώνουμε....:BDGBGDB55:

τι ακριβώς να ευνουχίσουν ? 109 χρονών άνθρωπο ?

sardina.jpg

:flipout::flipout::flipout::flipout:

Και επειτα λεμε για τον Παλαιοκωστα,παραδεισος ειμαστε,30 χρονια τον ψαχνουν? ποσες ταινιες εχει σκηνοθετησει απο τοτε? Η τοτε μικρη ειναι περιπου 40

Re: Απάντηση: Re: Πολάνσκι....

Μπάαα.Τωρα πιά έχει μεγαλώσει πολύ...:flipout::flipout:

Αλλά μού θυμισες αυτό πού είχε γράψει ο Σκηνοθετης ο Λουϊς Μπουνιουέλ στην Αυτοβιογραφία του(Tελευταία Πνοή λέγεται και έχει κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα):´Τώρα πιά πού έφτασα στά 80 μπορώ να πώ πώς έχω απαλλαγεί απο αυτήν την Ενοχλητική Συνήθεια τής Σάρκας και έτσι απολαμβανω Χαλαρός το Κονιάκ και το Πούρο μου´.
:flipout:
:grinning-smiley-043

-bye-:flipout:

Ελεύθερος με εγγύηση και υπό αυστηρούς όρους πιθανόν να αφεθεί ο Ρομάν Πολάνσκι
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1057922&lngDtrID=253

ορίστε ρε θα τα αφήσουν το παλικαράκι τα ελβετα

( μεταξύ μας .. καμία 10ρια μέρες έκανα στην ελβετια ποιο χαζομ##νηδες ανθρώπους δεν ματαδα )

Ελεύθερος με εγγύηση και υπό αυστηρούς όρους πιθανόν να αφεθεί ο Ρομάν Πολάνσκι
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1057922&lngDtrID=253

ορίστε ρε θα τα αφήσουν το παλικαράκι τα ελβετα

( μεταξύ μας .. καμία 10ρια μέρες έκανα στην ελβετια ποιο χαζομ##νηδες ανθρώπους δεν ματαδα )

σ αυτό το τελευταίο δεν θα διαφωνήσω...

Η ιστορία είναι πολύ παλιά και καθόλου απλή. Αν δε με γελά η μνήμη μου η κοπέλα είχε σχέσεις και με άλλους ενήλικες πριν τον Πολάνσκι, οι οποίοι περιέργως ουδέποτε ενοχλήθηκαν από τον εισαγγελέα. Πριν κάποια χρόνια δήλωσε ότι επιθυμούσε να πάψει η δίωξή του και άφησε να εννοηθεί ότι είχε ασκηθεί μεγάλη πίεση σε αυτή και τη μητέρα της από την εισαγγελία για να καταθέσουν κατά του Πολάνσκι.

Νομίζω ότι οι ΗΠΑ δεν κατέχουν τον θεσμό της παραγραφής... Το δίκαιό τους είναι από ορισμένες απόψεις πιο "πρωτόγονο" από τα ευρωπαϊκά. Από ορισμένες απόψεις. Σε κάθε δίκαιο όπου πρεσβεύει η λογική, η παραπάνω πράξη θα είχε παραγραφεί, γιατί έχει από πολλού πάψει ο κλυδωνισμός του "δικαίου" λόγω της διάπραξής της. Όχι μόνο "τυπικά", αλλά και ουσιαστικά, όταν μάλιστα δεν έχει πλέον πρόβλημα ούτε το θύμα...

Last edited:
Δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα παραγραφής εδώ. Η Αμερικανική Δικαιοσύνη θεωρεί ότι ο Πολάνσκι είναι φυγόδικος , αφού κατηγορήθηκε για statutory rape το 1978 και ομολόγησε την ενοχή του , αλλά δεν εξέτισε την ποινή του.
Οπότε δεν υφίσταται θέμα παραγραφής του αδικήματος . Κατα τα άλλα στο αδίκημα του βιασμού υπάρχει παραγραφή , απ' όσω μπορώ να ξέρω χωρίς να είμαι ειδικός , ανάλογα με το αν θεωρηθεί κακούργημα ή οχι από 12 μήνες έως 15 χρόνια ( η παραγραφή )

Οι Αμερικανοί φαίνεται ότι απλά αντιλαμβάνονται διαφορετικά όχι μόνο από εμάς, αλλά συχνά και και από τα κελεύσματα της λογικής, τον θεσμό της παραγραφής (των αδικημάτων αλλά και των ποινών).

Ασε που διαφέρουν από πολιτεία σε πολιτεία . Πχ στην καλιφόρνια νομίζω δεν υπάρχει παραγραφή για αδικήματα που τιμωρούνται με την ποινή του θανάτου , με ισόβια κάθειρξη , με φυλάκιση χωρίς την δυνατότητα αναστολής , κατάχρηση δημοσίου χρήματος ..... Αμα πάς στο Ιλλινόϊς όμως ;