Πολάνσκι....

Δεν αντιλαμβανομαι γιατι θα πρεπει να υπαρξει ειδικη μεταχειριση αν ο νομος απαιτει ακομα και μετα απο τοσον καιρο την εκδικαση της υποθεσης.

Η κατηγορία ήταν παράνομη σεξουαλική επαφή (ανήλικη) και όχι βιασμός, αφού η πράξη ήταν συνενετική. Τώρα από ποια ηλικία μπορεί κάποιος να κάνει σεξ με την θεληση του, δεν έχει να κάνει με την πραγματικότητα αλλά με την εκάστοτε "ηθική" της κοινωνίας.

Δεν είναι πολλά χρόνια πριν (δεκαετίες τους 30-60) που πάντρευαν τις κόρες τους στα 13-14 (κάτι που γίνεται ακόμη στους αθίγγανους).

Προσωπικά στα 14 είμαι σίγουρος ότι ένα αγόρι μπορεί να "αποπλανήσει" μια 35αρα που ο γάμος της πάει απο το κακό στο χειρότερο, παρά η 35αρα τον μικρό.

Σε κάθε δίκαιο όπου πρεσβεύει η λογική, η παραπάνω πράξη θα είχε παραγραφεί, γιατί έχει από πολλού πάψει ο κλυδωνισμός του "δικαίου" λόγω της διάπραξής της.

Εγώ πάλι ακόμα ψάχνω να βρω λογική σε αυτή την πρόταση αλλά έχω αποτύχει παταγωδώς...βοήθεια ρε παιδιά....

Η κατηγορία ήταν παράνομη σεξουαλική επαφή (ανήλικη) και όχι βιασμός, αφού η πράξη ήταν συνενετική. Τώρα από ποια ηλικία μπορεί κάποιος να κάνει σεξ με την θεληση του, δεν έχει να κάνει με την πραγματικότητα αλλά με την εκάστοτε "ηθική" της κοινωνίας.

Δεν είναι πολλά χρόνια πριν (δεκαετίες τους 30-60) που πάντρευαν τις κόρες τους στα 13-14 (κάτι που γίνεται ακόμη στους αθίγγανους).

Προσωπικά στα 14 είμαι σίγουρος ότι ένα αγόρι μπορεί να "αποπλανήσει" μια 35αρα που ο γάμος της πάει απο το κακό στο χειρότερο, παρά η 35αρα τον μικρό.

Δεν βγαζουμε ετυμηγοριες εμεις .

Το σωστο ειναι να δικαστει απο δικαστηριο με τους ισχυοντες νομους.

Χωρις εξαιρεση επειδη ειναι αυτος που ειναι .

Απάντηση: Re: Πολάνσκι....

Τοτε καλως συνεληφθη.

Toν Πολάνσκι τον έπιασαν.
Τον Πινοτσετ ομως τον Χιλιανό Φασίστα που ειχε κανει εκατονταδες χιλιαδες εγκληματα τον αφησαν ελευθερο οι Βρεττανοί κατ´απαίτησιν ποιών άρα γε??
Σαν πολλή Υποκρισια δεν πουλανε οι Αμερικανοί??-bye--bye-

Last edited:
Αφού Σπύρο ξέρεις οτι για τους συγκεκριμένους, τα θύματα του Πινοσετ είχαν την ευθύνη γιατί δεν τους έφτανε που τους έκαναν την τιμή να τους επιτρέπουν να υπάρχουν στην ίδια ήπειρο, θέλαν και δημοκρατικά καθεστώτα...

Re: Απάντηση: Re: Πολάνσκι....

Toν Πολάνσκι τον έπιασαν.
Τον Πινοτσετ ομως τον Χιλιανό Φασίστα που ειχε κανει εκατονταδες χιλιαδες εγκληματα τον αφησαν ελευθερο οι Βρεττανοί κατ´απαίτησιν ποιών άρα γε??
Σαν πολλή Υποκρισια δεν πουλανε οι Αμερικανοί??-bye--bye-

Συμφωνώ απολύτως. Όμως ο Πινοσέτ δεν διέπραξε έγκλημα σε αμερικανικό έδαφος, αντίθετα διέπραξε πολλά εγκλήματα εκτός αμερικανικού εδάφους για λογαριασμό των αμερικανών.