Polar Mount για Chanel Master 1.85

gkesidis

New member
23 December 2006
6
Μερίκες φωτογραφίες από το καμάρι μου. Μπορείτε να διακρείνετε την ιδιοκατασκευή μου που έχει φοβερή επιτυχία και κυρίως επαναληψιμότητα με ακρίβεια.

Attachments

• 123.JPG
    123.JPG
    137 KB · Views: 44
  • 124.JPG
    124.JPG
    135.9 KB · Views: 37
  • 125.JPG
    125.JPG
    93.7 KB · Views: 30
Μεγειά το πολύ αξιόλογο πιάτο! Κεραμίδια βλέπω, άρα Βόρειος είσαι μαλλον κι εσύ!

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Είναι εγκατεστημένο στο Κιλκίς και το ορατό του τόξο είναι από 45 μοίρες δυτικά έως 45 ανατολικά.

file gkesidis eho to idio polar mount gia to chanel master mipos eisai o kataskeyastis dioti gnorizo kala oti to 1,85 chanel master den einai kinito apla me to meraki kai tin tehni kapiou filou mpike se trohia

Φίλε george664 αν είσαι από Κρήτη τότε μάλλον είμαι εγώ αυτός που νομίζεις.

Καλα καταλαβα απ τις φωτογραφιες. Υπεθεσα καπου στη κεντρικη Μακεδονια να βρησκεσαι. Θα χαιρομουν πολυ αν μελλοντικα μπορουσες να βοηθησεις με απαντησεις πανω σε ερωτησεις καλυψης σηματος σε δυσκολες συχνοτητες. Απο παλια περνουσα με τον ΟΣΕ και εβλεπα καμποσες 180ρες στημμενες καπου προς τις Μουριες και τη Ροδοπολη. Διστυχως ουδεκανεις δεν αναφεροταν στο επιπεδο ληψης στα γνωστα ελληνικα sat boards.

Τα θερμα μου χαιρετισματα σε μια απ τις ωραιοτερες περιοχες της Ελλαδος. Εχετε εναν φυσικο πλουτο περα που πρεπει να προστατευτει. Ειτε μιλαμε για το Ορος Μπελες, τη Δοϊρανη, τη λιμνη της Κερκινης και τα γεωμορφολογικα ενδιαφεροντα τοπια τριγυρω.

Last edited:
Συγχαρητηρια που εγινες κατοχος ενος απο τα καλυτερα δορυφορικα πιατα που βγηκαν ποτε ... καλες απολαυστικες ληψεις:ADFADF1: