Πωλείται 5κάναλος ενισχυτής Pioneer VSX-819H-K

Status
Not open for further replies.

kard

New member
16 July 2010
30
-bye- Γειά και χαρά σε όλα τα μέλη του forum.

Πωλείται 5κάναλος ενισχυτής της Pioneer μοντέλο: VSX-819H-K
Είναι εντελώς ολοκαίνουργιος στο κουτί του (ημ/νια αγοράς 13/7/2010) και εντελώς αχρησιμοποίητος!

Τιμή: 360 !

ΥΓ) Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο: http://www.pioneer.eu/eur/products/42/98/405/VSX-819H-K/index.html

:cool:
Φίλε Dalanik ευχαριστώ για την παρέμβαση και ειλικρινά προς Θεού καλοδεχούμενη και χωρίς κανένα πρόβλημα.
Γνωρίζω οτι η κατώτερη τιμή αυτή την στιγμή στην αγορά είναι 370,00 (απο το Audio Show) γιατί και εγώ απο εκεί τον αγόρασα.
Το μόνο που έκανα μετά την αγορά ήταν να τον ανοίξω, τον έβαλα στο ρεύμα, τον δοκίμασα 1 ημέρα, τον αποσύνδεσα και τον ξαναέβαλα στο κουτί του!
Δηλαδή μετά απο 1 τέτοια χρήση πόσο πιο κάτω πρέπει να ρίξω την τιμή;;;
Είμαι απόλυτα ειλικρινής προς το forum και δεν έχω να κρύψω τίποτα!
Αν τον είχα χρησιμοποιήσει περισσότερο, ειλικρινά θα το έιχα αναφέρει!
Αλλά θεωρώ οτι ένα προϊόν που αγοράστηκε 370,00 και ίσα ίσα βγήκε απο το κουτί του και ξαναμπήκε σε 1 ημέρα, δεν μπορεί η τιμή να πέσει πιο κάτω!
Ειλικρινά δεν πάω να βγάλω κέρδος, (ίσα ίσα που μπαίνω και μέσα 25,00 αν βάλουμε και τα μεταφορικά που πλήρωσα).
Σε ευχαριστώ πάντως για την συμβουλή! :smile:

Όντως ήταν καλοπροαίρετη η παρέμβαση!
Προφανώς οι υποψήφιοι αγοραστές θα κοιτάξουν και στο skroutz πριν αγοράσουν και επιμένω ότι δύσκολα θα βρεις κάποιον που να προτιμήσει "δεύτερο χέρι" (έστω και αχρησιμοποίητο) από το καινούριο για 20-25 Ευρώ.

Εγώ έτυχε να τον κοιτάζω καινούριο (και εγώ για το δεύτερο σύστημα) και είχα πρόχειρη τη τιμή.

Δεν κατέληξα σε αυτόν (για να μην υπάρχει παρεξήγηση...) αλλά αν ενδιαφερόμουν θα ζήταγα ένα όφελος 50-70Ε σίγουρα.

Δεν σχολιάζω την τιμή που τον έβαλες, προς θεού. Έχεις δικαίωμα να το βάλεις και περισσότερο από την υψηλότερη...

any way, επειδή είμαι και off topic και έξω από τον κανονισμό των αγγελιών (Jim αν χρειάζεται σβήστα), πιστεύω ότι αυτή η τιμή θα σε οφελήσει μόνο για up. Mακάρι βέβαια να τον πουλήσεις στη τιμή που θέλεις!

Καλή συνέχεια.

Χωρις παρεξηγηση οταν ενα μηχανημα αγοραστει , και βγει απο το μαγαζι εχει αυτοματως χασει το 30% της μεταπωλητικης αξιας του..Αυτο ισχυει για ολα τα πραγματα...

Φιλικα παντα!

Δηλαδη για να καταλαβω....αν καποιος αγορασει ενα golf 23000 ευρω την επομενη μερα θα πρεπει να το δωσει 16000 (το -30%)? Αν το δωσει ακομα και 21500 θα φυγει αερας....

Δε νομιζω οτι υπαρχει ποσοστο και δεν ειναι ολα τα πραγματα ιδια. Μην μπερδευουμε την απολυτη μειωση της αξιας με καποιο ποσοστο.Αλλο το -30% σε κατι ακριβο αλλο σε κατι που κοστιζει ελαχιστα.
Απλα αυτο που δεν καταλαβαινει ο φιλος μας ειναι οτι κανεις δεν θα μπει στη διαδικασια για 10 ευρω,τον αγοραζει καινουργιο και τρωει 2 σουβλακια λιγοτερα.
Αν λοιπον ειναι ολοκαινουργιος μια τιμη 300-315 ευρω θα δελεασει καποιον που ενδιαφερεται.
Αυτο ειναι το τιμημα των "αστοχων" αγορων,χανεις χρηματα.

Status
Not open for further replies.