Πωλείται βιντεοπροβολέας Sony VPL-EX5 3LCD και Οθόνη προβολής με τρίποδο

Status
Not open for further replies.

spoos_gr

New member
8 December 2011
6
Πωλείται βιντεοπροβολέας Sony VPL-EX5 3LCD και Οθόνη προβολής με τρίποδο 1,8*1,8m Q-Connect.Και τα δύο προϊόντα βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση με λίγες ώρες χρήσης και στα κουτιά τους. Συμπεριλαμβάνονται τσάντα μεταφοράς του προβολέα, τηλεχειριστήριο και όλα τα καλώδια τροφοδοσίας και σύνδεσης (VGA-AV).

n4tikz.jpg

-Τεχνικά Χαρακτηριστικά Βιντεοπροβολέα
Απεικόνιση
Ονομαστική Ανάλυση 1024 x 768
Τεχνολογία Προβολής 3LCD
Φωτεινότητα 2000 Ansi Lumens
Αντίθεση 900:1 :1
Ισχύς Λάμπας 190 Watt
Διάρκεια ζωής λάμπας 3000 Hours
Γενικά
Συνδεσιμότητα 1 x S-video input - 4 PIN mini-DIN, 1 x composite video input - RCA, 1 x audio line-in - mini-phone stereo 3.5 mm, 1 x component video / RGB input - 15 pin HD D-Sub (HD-15), 1 x component video / RGB output - 15 pin HD D-Sub (HD-15), 1 x audio line-out - mini-phone stereo 3.5 mm, 1 x serial RS-232C - 9 pin D-Sub (DB-9)
Επίπεδο Θορύβου 39 dB
Βάρος 3,00 kgr​

Άλλα Τεχνικά Χαρακτηριστικά ΕΔΩ:
http://www.aboutprojectors.com/Sony-VPL-EX5-projector.html

-Τεχνικά Χαρακτηριστικά Οθόνης Προβολής
Οθόνη εξαιρετικής αντανάκλασης η οποία σας παρέχει έως και 50% περισσότερη φωτεινότητα από τις συμβατικές οθόνες.
• Ιδανική για παρουσιάσεις με Overhead & Data Projectors καθώς και για προβολή βίντεο & slides.
• Μεταφέρεται και στήνεται πάρα πολύ εύκολα.
• Η βάση της είναι πτυσσόμενη και διαθέτει μεταλλικό τρίποδo για να σταθεροποιείται γερά και να αποφεύγονται τα μικροκουνήματα.
• Η γωνία ορατότητας είναι 45 μοίρες και ο βαθμός αντανάκλασης 1.1Gain.
• Διαστάσεις:1,80Χ1,80 m.

Περισσότερες εικόνες των δύο προιόντων στο : http://img502.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=20111207144734700.jpg

Τιμή πώλησης και των δύο: 340 Συζητήσιμη
Πόλη Ξάνθη/Αποστολή μετά απο συνενόηση.
Για πληροφορίες στείλτε μου στο inbox ή στο 6972354105

Καλημέρα φίλε μου, θα μπορούσες να προσδιορίσεις το "λίγες ώρες χρήσης" που αναφέρεις; Δηλαδή πόσες ώρες έχει η λάμπα πάνω της;

ωπ εχεις δικιο φιλε μου δεν εχω γραψει τις ωρες...!το κοντερ γραφει 630 ωρες (απο 3000 ωρες ζωης της λαμπας) τις οποιοες εκανα μεσα σε 2 χρονια περιπου.οποτε με τον ρυθμο αυτο η λαμπα θα κρατησει πολλα χρονια ενω με μια γρηγορη αναζητηση στο νετ βρηκα οτι μια καινουρια λαμπα κοστιζει γυρω στα 50 ευρω

να κλεισει παρακαλω το thread
ο βιντεοπροβολεας και η οθονη πουληθηκε
ευχαριστω για το ενδιαφερον σας!

Status
Not open for further replies.