φιλε greg έχω 2 ενεργά ηχεία από τα οποία είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος. θα μπορούσα να τα χρησιμοποιήσω ως front με αυτόν τον ενισχυτή για να χρησιμοποιήσω τις decoding δυνατότητες του; από αναβαθμίσεις τι λέει; υποστηρίζει κανα τελευταίο πρότυπο;
φιλε greg έχω 2 ενεργά ηχεία από τα οποία είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος. θα μπορούσα να τα χρησιμοποιήσω ως front με αυτόν τον ενισχυτή για να χρησιμοποιήσω τις decoding δυνατότητες του; από αναβαθμίσεις τι λέει; υποστηρίζει κανα τελευταίο πρότυπο;
Έχει PRE OUT για όλες τις εξόδους οπότε μπορείς άνετα να χρησιμοποιήσεις τις εξόδους Front για να δώσεις σήμα στα ενεργά ηχεία σου. Θα δουλεύει και ο ίδιος ο ενισχυτής πιο ξεκούραστα. Βέβαια δεν διευκρινίζει αν οι HDMI είναι 1.4 για τα 3D σήματα. Ο φίλος που το δίνει θα σου απαντήσει σ' αυτό. Βέβαια, με τις Multi channel εισόδους, μπορείς ούτως ή άλλως να ακούσεις TrueHD και DTS-HD, αρκεί να στείλεις την εικόνα απ' ευθείας στην τηλεόραση, στην περίπτωση των 3D ταινιών.
Να ξέρεις πάντως, πως με τα ενεργά ηχεία, (ποια είναι ξεκινάς με "γκολ απ' τα αποδυτήρια". Δεν υπάρχει ενισχυτής στην κατηγορία, για να μην σου πω και πιο μεγάλη, που να παίζει όπως ο συνδυασμός των ενεργών με τον 663.