Πωλειται ενισχυτης Yamaha RX-V663

Status
Not open for further replies.

greg

AVClub Enthusiast
18 June 2006
926
Γλυφαδα
Πωλειται ενισχυτης Yamaha RX-V663, μαυρου χρωματος. Αγορασμενος απο ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ πριν 3 χρονια, ελαχιστα χρησιμοποιημενος.

Τιμη 200ε

φιλε greg έχω 2 ενεργά ηχεία από τα οποία είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος. θα μπορούσα να τα χρησιμοποιήσω ως front με αυτόν τον ενισχυτή για να χρησιμοποιήσω τις decoding δυνατότητες του; από αναβαθμίσεις τι λέει; υποστηρίζει κανα τελευταίο πρότυπο;

φιλε greg έχω 2 ενεργά ηχεία από τα οποία είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος. θα μπορούσα να τα χρησιμοποιήσω ως front με αυτόν τον ενισχυτή για να χρησιμοποιήσω τις decoding δυνατότητες του; από αναβαθμίσεις τι λέει; υποστηρίζει κανα τελευταίο πρότυπο;
Έχει PRE OUT για όλες τις εξόδους οπότε μπορείς άνετα να χρησιμοποιήσεις τις εξόδους Front για να δώσεις σήμα στα ενεργά ηχεία σου. Θα δουλεύει και ο ίδιος ο ενισχυτής πιο ξεκούραστα. Βέβαια δεν διευκρινίζει αν οι HDMI είναι 1.4 για τα 3D σήματα. Ο φίλος που το δίνει θα σου απαντήσει σ' αυτό. Βέβαια, με τις Multi channel εισόδους, μπορείς ούτως ή άλλως να ακούσεις TrueHD και DTS-HD, αρκεί να στείλεις την εικόνα απ' ευθείας στην τηλεόραση, στην περίπτωση των 3D ταινιών.
Να ξέρεις πάντως, πως με τα ενεργά ηχεία, (ποια είναι;) ξεκινάς με "γκολ απ' τα αποδυτήρια". Δεν υπάρχει ενισχυτής στην κατηγορία, για να μην σου πω και πιο μεγάλη, που να παίζει όπως ο συνδυασμός των ενεργών με τον 663.

Ο ενισχυτης πουληθηκε. Η αγγελια μπορει να κλεισει, ευχαριστω για το ενδιαφερον.

Status
Not open for further replies.