skysound
Supreme Member
H δημιουργια "υποπακετων" και η πιθανη αυξηση του πελατολογιου φαινεται πως σχετιζεται με την φημολογουμενη πωληση.
Θα σας πώ το εξής...
Σκεφτείτε ότι η Nova είναι εισηγμένη η μητρική της στο NYSE....
Δεν μπορώ πώ τίποτα άλλο..
Εννοείς οτι είναι υποχρεωμένη εφόσον είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο, να δημοσιεύει προσφορές εξαγοράς που δέχεται, κι εφόσον δεν έχει δημοσιέυσει κάτι, τότε όλα αυτά είναι μπαρούφες? Γιατί αν δεν έχει δεχτεί δεσμευτική πρόταση απο κάποιον νομίζω οτι δεν υποχρεούται να δημοσιοποιήσει "απλές" συζητήσεις.Επαναλαμβάνω αυτά που έγραψα....
Από εκεί και μετά αναλογιστείτε κάποια πράγματα και κανόνες της Κεφαλαιαγοράς...
Εννοείς οτι είναι υποχρεωμένη εφόσον είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο, να δημοσιεύει προσφορές εξαγοράς που δέχεται, κι εφόσον δεν έχει δημοσιέυσει κάτι, τότε όλα αυτά είναι μπαρούφες? Γιατί αν δεν έχει δεχτεί δεσμευτική πρόταση απο κάποιον νομίζω οτι δεν υποχρεούται να δημοσιοποιήσει "απλές" συζητήσεις.
Αντίθέτος εγώ έχω μάθει ότι η NOVA θ αλλάξει ριζικά . Θα εκπέμπει σε 1080p με Dolby digital & DTS , θα σπάσει ακόμα περισσότερο τα πακέτα της και τις τιμές αυτών , Θα επιλέγεις εσύ ποια ταινία δα δεις και σε ποια ώρα χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον παρά μόνο την συνδρομή σου που απ ότι φημολογείται στην foul έκδοση ( όλα τα πακέτα) δεν θα ξεπερνά τα 35 . Επίσης θα εξοπλίζει τους νέους συνδρομητές με δέκτες της αρεσκείας τους πάντα σε HD και με το κόστος αυτών κάτω του μισού της αγοράς Μετά από αυτό θα σηκώσει δικό της δορυφόρο και μάλιστα τα μέλη της θα έχουν την δυνατότητα με πολύ μικρό κόστος να επισκέπτονται τον δορυφόρο αυτό με mini space bus και να γευματίζει επί αυτού .
Δεν πιστεύω να με πιστέψατε?![]()
Στην ουσια μειωνει την παλια τιμη της ετησιας συνδρομης σχεδον στο μισο.
Φαινεται να υπαρχουν δυο εκδοχες. Ειτε τα υποπακετα δεν πουλησαν, ή ηταν η προφαση για μια γενικοτερη μειωση της τιμης της συνδρομης, ελλείψει συνδρομητων. Βλεπω το δευτερο πιθανοτερο, αφου η αισθηση που αποκομιζω τα δυο τελευταια χρονια, ειναι οτι η πελατεια εχει μειωθει τραγικα, και ας εχουμε αντιθετες ανακοινωσεις, περι οικονομικης ευρωστιας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.