Πωλείται Infocus In83

Status
Not open for further replies.

george k.

Senior Member
14 April 2008
379
Πωλείται ο εν λόγω προβολέας με περίπου 600 ώρες στη λάμπα του. Είναι σε άριστη κατάσταση και τον δίνω στα 2650 ευρώ. Μαζί δίνεται κι ένα πανί da lite 106'' το οποίο όμως είναι ελαφρώς ζαρωμένο με λίγο ταλαιπωρημένο το σασί.

Να προσθέσω ότι θα δοθεί μάζι δωρεάν και βάση οροφής. Ο προβολέας αγοράστηκε σε αξία 4.500 ευρώ απο ελληνική αντιπροσωπεία.

Ο προβολέας βρίσκεται στο χώρο της projecting art και έχω ζητήσει να καθαριστεί απο τον Μανώλη Καστρουνή. Όποιος επιθυμεί να τον δεί μπορεί να περάσει απο το κατάστημα. Η τιμή είναι διαπραγματεύσιμη.

Για μια εβδομάδα 1450 ευρώ και δώρο μια βάση vogels epc 6545. Υπενθυμίζω ότι ο προβολέας φοράει dc4 και panel 0,95''!! Επίσης τονίζω ότι έχει δοθεί εντολή στον Μ.Καστρουνή για άνοιγμα και πλήρες καθάρισμα!

Το μηχάνημα έχει πλέον καθαριστεί και είναι σαν καινούριο.
p5050021resize.jpg

p5050009resize.jpg

p5050008resize.jpg

Γιώργο ευχαριστώ για το τερατάκι-bye-

Attachments

• ΓŽΒ¦Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ±025.jpg
    ΓŽΒ¦Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ±025.jpg
    37.8 KB · Views: 34
  • ΓŽΒ¦Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ±027.jpg
    ΓŽΒ¦Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ±027.jpg
    50.9 KB · Views: 32
Νίκο να είσαι καλά και να τον ευχαριστηθείς όσο τον ευχαριστήθηκα κι εγώ. Ακόμα και τώρα που τον πούλησα πιστεύω ότι είναι ενα εκπληκτικό μηχάνημα. Καλορίζικος!
Παρακαλώ η αγγελία να κλείσει.

Απάντηση: Re: Πωλείται Infocus In83

Νίκο να είσαι καλά και να τον ευχαριστηθείς όσο τον ευχαριστήθηκα κι εγώ. Ακόμα και τώρα που τον πούλησα πιστεύω ότι είναι ενα εκπληκτικό μηχάνημα. Καλορίζικος!
Παρακαλώ η αγγελία να κλείσει.

Δεν λες τίποτα!!!:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Καλές θεάσεις στον νέο ιδιοκτήτη, εύχομαι!!!

Status
Not open for further replies.