ΠΩΛΗΣΗ πωλείται καινούρια Sony 4K OLED TV 55" XR-55A95L

margian

New member
26 August 2007
56
πωλείται Sony 4K OLED TV 55" XR-55A95

Η τηλεόραση αγοράστηκε από το Πλαίσιο στις 7/11/2025 μαζί με 5ετή εγγύηση.

https://www.plaisio.gr/product/thle...zdPBSH-oKZVq_j_CG0LqpbPbrl59HnSMntYL64vSpgUsX

Η τηλεόραση ανοίχτηκε, χρησιμοποιηθηκε περιπου 1-2 ώρες και ξανακλείστηκε στην αρχική της συσκευασία (αφού έγινε και reset, είναι εργοστασιακή όταν ξαναναίξει).
Στη συσκευασία εννοείται περιλαμβάνονται τα πάντα.

Ο λόγος που πωλείται είναι ο ενας και μοναδικός.
Είχα στειλει στο service της Πλαισιο την τηλεοραση που ήδη ειχα (oled 65" a95K) γιατι ειχε καμμενο pixel και ηταν στην εγγυηση της Πλαισιο.
Προφορικά από το κατάστημα στη Θεσσαλονικη και αφου τους εδειξα την φωτογραφια μου ειπαν οτι λογικα θα μου βαλουν πιστωτικο δεν τις επισκευαζουν.
Περασε ενας μηνας και δεν μου απαντησαν παρα τα αλεπαλληλα τηλεφωνηματα.
Αποφασισα να αγοράσω την εν λογω τηλεοραση γιατι την βρηκα σε καλη προσφορα και αποτι διαβασα θεωρειται ακομα μια απο τις καλυτερες OLED που έχουν βγει.
Τελικα μετα απο σχεδον 2 μηνες μου απαντησαν οτι η τηλεοραση μου εχει ενα μονο καμμενο Pixel-το οποίο είναι αποδεκτό (στο καταστημα μου ειπαν δεν ειναι ενα αλλα ειναι σειρα) και μου επεστρεψαν πισω την τηλεοραση !!!!

Ετσι εμεινα με 2 tv.....

Η τιμη πωλησης ειναι 1300 ευρώ μαζί με την 5ετη εγγύηση.

Καλημέρα.

Αν έχεις την καλοσύνη την ξανανοίγεις, τη βγάζεις μια - δύο πραγματικές φωτογραφίες και την ξανακλείνεις. :)

Καλημέρα.

Αν έχεις την καλοσύνη την ξανανοίγεις, τη βγάζεις μια - δύο πραγματικές φωτογραφίες και την ξανακλείνεις. :)
Την καλοσυνη την εχω ...αλλά πραγματικά επειδή τη συσκεύασα πολυ προσεκτικά δεν θέλω να μπω στη διαδικασία.
Δεν εχω χρησιμοποιησει τιποτα απο τα παρελκομενα ουτε καν τη βαση της (την κρεμασα στον τοιχο ειχα ηδη βαση).
Μονο το καλωδιο ρευματος και το ενα τηλεχειρηστηριο (ελαχιστα πατηματα), 3 μερες ηταν η τηλεοραση στον τοιχο μεχρι που μου εστεελαν την αλλη (ειχα παρει αποφαση οτι δεν προκεται να τη φτιαξουν θα μου στειλουν πιστωτικο....αμ δε....).
Βασικα δεν θελω να τη βγαλω μη γινει καμια ζημια, αν θες απλα να ανοιξω το κουτι απο πανω και να βγαλω καποιες φωτο (οτι φαινεται).
Μαλιστα δεν ανοιξα το κουτι οπως εδειχναν οι οδηγιες για να μην το καταστρεψω αλλα εβγαλα την τηλεοραση πιανοντας προσεκτικα απο γωνιες κλπ και ανασηκωνοντας την. Οι οδηγιες εδειχαν στην ουσια να κοπει η εμπρος οψη της κουτας.