πωλείται kuro 5090H

Status
Not open for further replies.
Όσοι είχαμε την τύχη να αγοράσουμε παλαιότερα Toshiba 46zf355 που έβγαλε πρόβλημα στο πάνελ το οποίο αναγνώρισε η Toshiba σε όλη την Ευρώπη ακόμα και μετά την λήξη της διετούς εγγυήσεως (και όχι ετήσιας όπως στην Ελλάδα), έχουμε την καλύτερη άποψη για την εν λόγω εταιρία...

Προσωπικά, αν το μοναδικό διαθέσιμο προϊόν στη χώρα είχε σχέση με την εταιρία αυτή, το όνομα της οποίας αρνούμαι να πιάσω στο στόμα.. εμ πληκτρολόγιό μου.. θα προτιμούσα άνευ αυτού. Άλλωστε, είχα και παλαιότερα μια καλή εμπειρία με το σέρβις της για ένα dv-717 όπου αποπειράθηκαν να εξαπατήσουν τον πελάτη τους με την χρέωση μιας επισκευής κόστους 250 ευρώ όταν το κόστος της απαιτούμενης επισκευής ήταν 10 ευρώ. Τα έχω γράψει αυτά παλαιότερα στο φόρουμ...

που να δεις απο δω και μπρος ...
Κατι μου λεει οτι αν ανοιξει επισημο apple store ολοι θα τρεξουν να αγορασουν για το σερβις :p

Κάτσε να αρχίσουν να κλείνουν και αντιπροσωπείες... να πρέπει να στέλνεις το μηχάνημα στην εξοχή... έχει ακόμα χειρότερα δυστυχώς...

Καλημέρα,
Έχω ενδιαφέρον για Αγορα. Τηλ. Για να επικοινωνήσουμε 6944 384818
Γιώργος

Ο λόγος που καθυστερώ να απαντήσω είναι ότι παλεύω με την εγγύηση μπασ και καταφέρω να την φτιάξω χωρίς κόστος. Οπότε σε αυτήν την φάση δεν μπορώ να την δώσω ακόμα. Παρακαλώ να κλείσει η αγγελία. Ο ενδιαφερόμενος ενημερώθηκε με PM.
Ευχαριστώ

Status
Not open for further replies.