Πωλείται ο ενισχυτής 7κάναλος PIONEER VSX-LX60

SWISSTEC

AVClub Addicted Member
26 July 2007
1,471
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Πωλήται ο γνωστός ενισχυτής PIONEER VSX-LX60, 7Χ130watt rms, 3 hdmi version 1.3 in & 1 hdmi out, THXselect2, DTS-HD, TRU HD, DOLBY Pro Logic 2, MCACC αυτόματη διαμόρφωση ηχείων μέσο μικροφώνου, με την κούτα του και τα manual. Σχεδόν καινούργιος. Τιμή 600€. Επικοινωνία μέσω p.m.

καποιες περεταιρω πληροφοριες?

Ποτε αγοραστηκε.....αν ειναι σε εγγυηση κοκ....

Υποστηριζει 3D?

Τον έχω 2,5 χρόνια περίπου. Δεν υποστηρίζει 3d μια και εκείνη την εποχή δεν υπήρχε καν το 3d. Υποστηρίζει όμως όλα τα φορμά ήχου HD αλλά και εικόνα HD. Επίσης κάνει upscaling σε 1080p από οποιαδήποτε αναλογική πηγή και να το συνδέσεις αναξάρτητα μεταξύ τους. Δηλαδή το συνδέεις με έναν επιγειο δέκτη σε μια είσοδό του. Μπορεί να κάναει upscaling μόσο σε αυτήν την είσοδο και όχι σε όλες μαζί ταυτόχρονα.

Καλησπερα! Μηπως θα σε ενδιεφερε ανταλλαγη με μικροτερο av συν χρηματικη διαφορα? Aν ναι εχω τον denon avr-1910 σε αριστη κατασταση.
Σ'ευχαριστω πολυ!
Ηθελα να στειλω π.μ. και απο την αφηρημαδα μου σου εγραψα post :smash:. Σορρυ. Περιμενω απαντηση σου.:ernaehrung004:

Last edited:
Re: Απάντηση: Πωλείται ο ενισχυτής 7κάναλος PIONEER VSX-LX60

έχω διαβάσει σε κάποια review πως ο ενισχυτής τυχαίνει να παγώσει πάνω σε αναπαραγωγή DTS master audio. Σου έχει τύχει ποτέ? Έχει χρειαστεί να κάνεις κάποιο upgrade ή επισκευή σε αυτόν?

έχω διαβάσει σε κάποια review πως ο ενισχυτής τυχαίνει να παγώσει πάνω σε αναπαραγωγή DTS master audio. Σου έχει τύχει ποτέ? Έχει χρειαστεί να κάνεις κάποιο upgrade ή επισκευή σε αυτόν?
Και για τα δυο ερωτήματά σου σου απαντώ όχι.

Ενδιαφερομαι γιά τόν LX60,άν υπάρχει τηλεφώνησε στό 6974383339
Υπάρχει σόρρυ τώρα σήμερα είδα το μύνημά σου θα σου τηλεφωνήσω.

Επειδή τον έχω και γω, απορώ ποιος κυκλοφορεί τέτοια παραμύθια. Ο ενισχυτής είναι άπαιχτος, εύχομαι να μην το μετανιώσει ο φίλος που τον πουλάει.

Επειδή τον έχω και γω, απορώ ποιος κυκλοφορεί τέτοια παραμύθια. Ο ενισχυτής είναι άπαιχτος, εύχομαι να μην το μετανιώσει ο φίλος που τον πουλάει.
Τον δίνω για να πάω σε μεγαλύτερη κατηγορία.