Πωλειται ο κορυφαιος Sony AV ενισχυτης TAVA-777ES

ref600

Established Member
11 March 2007
298
Ειναι ο αντικαταστατης του ζευγους ΤΑ E9000ES και TA N9000ES
Ενας απο τους πιο μουσικους ιαπωνικους ενισχυτες,μπορει να οδηγησει ακομη και πολυ δυσκολα φορτια, βαρος 32 κιλα !!
Παιζει 5.1,DTS και καμια 20αρια αλλα format,με internet upgrade παιζει 7.1 και ολα τα καινουρια format.
Αγορασμενος 2500 ευρω, πωλειται μονο 500 ευρω

βγαινει ακριβως 20 ευρω το κιλο,μοναδικη προσφορα !!

Hello κωστα.
τον εχεις ακομα??ενα φιλος μαζευει vintage μηχανηματα ηχου και εικονας.
Δεν εχει καμμια επαφη με Internet forum κτλ.
Του τον ανεφερα και μου ειπε να σε ρωτησω αν υπαρχει ακομα και αν εχει κατεβει καθλου η τιμη.
Αν θες στειλε πμ για την τιμη.
Αν ειναι καλη η τιμη θα τον σκεφτομουνα και εγω για να εχω ραδιο και μουσικη σε ολη την εταιρεια
Καλο βραδυ

Απάντηση: Re: Πωλειται ο κορυφαιος Sony AV ενισχυτης TAVA-777ES

Στο παρακατω link το αναφερει ως 24.3

http://jbmaudio.net/SMF/index.php?topic=406.0

Εδω λεει πως ειναι και 10 ετων ενισχυτης!

Με λιγοτερα απο αυτα που ζητας περνεις τον DENON AVR-1910 που δεν εχει καμια σχεση οχι μονο σαν ονομα αλλα και σε τεχνολογια απο εναν ενισχυτη που τα εχει φαει τα χρονακια του. :HTEHETH63:

Οταν μιλαμε για τιμη χαμηλη ....μιλαμε για 100-120 ευρω.
10ετιας AV.Εδω παιρνεις AV 3ετιας με 100watt καναλι με 100 ευρω.
Ακποιος αν δεν ακνω λαθος την πρηγουμενη εβδομαδα πηρε εναν yamaha RXV 357-359 με ενα κατοσταρικο.

Παιδια επειδη τον πηρα εγω τον ενισχυτη απλα να σας ενημερωσω οτι την ποιοτητα ηχου του δε νομιζω οτι μπορεις να την παρεις απο οποιοδηποτε Onkyo, Yamaha, Denon ολοκληρωμενο του σημερα. Καλα τα format και οι επεξεργαστες αλλα ο ενισχυτης πρωτα απο ολα πρεπει να μπορει να οδηγει με μεγαλης ποιοτητας ενισχυτικα και προενισχυτικα σταδια. Ξεχαστε τα Yamaha που αναφερετε ειναι ανεκδοτο μπροστα στο Sony...