Πωλείται ο ολοκληρωμένος McIntosh MA6900

sarantis

Banned
22 October 2007
3
Athens

Attachments

• IMG_6481.jpg
    IMG_6481.jpg
    77.8 KB · Views: 73
  • IMG_6477.jpg
    IMG_6477.jpg
    72.2 KB · Views: 65
  • IMG_6479.jpg
    IMG_6479.jpg
    31.8 KB · Views: 48
  • IMG_6483.jpg
    IMG_6483.jpg
    67.1 KB · Views: 46
  • IMG_6484.jpg
    IMG_6484.jpg
    65.1 KB · Views: 49
Last edited:
καλησπέρα,
αναρωτιέμαι γιατί κάποιος να πουλάει ένα τέτοιο μηχάνημα?...η απάντηση που δίνω μόνος μου είναι: "...γιατί τον έχει!!!"...βασική αρχή απαξίωσης αυτών που έχεις...και υπερεκτίμησης αυτών που επιθυμείς πολύ.
Για να μη σε κουράζω άλλο μπορείς να μου πεις μια τιμή και αν είναι αγορασμένος από Ελλάδα?

Φίλε δεν ξέρω αν το παρατήρησες αλλά το μέλος sarantis είναι banned συνεπώς δεν θα σου απαντήσει και καλύτερα να τον πάρεις τηλέφωνο...
Αλήθεια γιατί έφαγε Ban ένα μέλος με δύο ποστ;
Έχασα κανένα επεισόδιο;

ΚΑνενα επεισοδιο δεν εχασες Αρη. Απλα θεωρησε καλο , χωρις να υπαρχει λογος, να αρχισει να κανει απανωτα reply σε διαφορα θεματα post του στυλ : SS, SD, SF ,SSS κτλ. Κοινως SPAM.

Φίλε δεν ξέρω αν το παρατήρησες αλλά το μέλος sarantis είναι banned συνεπώς δεν θα σου απαντήσει και καλύτερα να τον πάρεις τηλέφωνο...
Αλήθεια γιατί έφαγε Ban ένα μέλος με δύο ποστ;
Έχασα κανένα επεισόδιο;

Γέμισε άλλα θέματα με άσχετα μηνύματα (π.χ. το παλιό θέμα του Ντοκ που πουλούσε τα δισκάκια) έτσι ώστε να συμπληρώσει τα 10 μηνύματα που του δίνουν το δικαίωμα να ποστάρει αγγελία.

Επειδή τα μηνύματα αυτά διαγράφτηκαν ξαναγύρισε στα 2.

Επισης τα τηλ. σβηστηκαν μιας και η αγγελια θεωρειται ακυρη λογω του οτι το μελος δεν μπορει πλεον να δει την κατηγορια.

I alithia ine pws mallon anipomona prospathisa na sikwsw tin agelia mou sto site tou avclub, exou kai i vlakia mou me ta spam. Zitaw signomi prokatavolika.