ΠΩΛΕΙΤΑΙ PANASONIC TX-P42G10

zkarageorgos

New member
18 January 2011
14
Πωλείται η τηλεόραση plasma 42 ιντσών PANASONIC TX-P42G10 στην τιμή των 800 ευρώ.Αγοράστηκε τον Αύγουστο του 2009(έχει εργοστασιακή εγγύηση μέχρι και τον Αύγουστο του 2011!!!) από τον Κωτσόβολο και συνοδύεται με όλα της τα χαρτιά.Η τηλεόραση είναι άψογη και πωλείται λόγω μετακόμισης σε μεγαλύτερο σπίτι(είναι μικρή πλέον).Αν και δε χρειάζονται συστάσεις,παραθέτω ένα review του www.fullhd.gr για όσους δεν την ξέρουν:http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-37-34/plasma-tvs/993-panasonic-tx-p42g10e-review.html

Last edited:
Με συγχωρείς που παρεμβαίνω αλλά 850 ευρώ έχει καινούργια...

μαλλον εννοει οτι πλεον δεν υπαρχει g10 αλλα g20 που πουλιεται 850 ευρω και ειναι ανωτερη απο το παλιο μοντελο .

ετσι καταλαβα εγω .

φιλικα παντα ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΩΛΕΙΤΑΙ PANASONIC TX-P42G10

Τι εννοείς ρε παίχτη με το "G20 δεν ειναι G10"?
εννοω οτι η g20 εχει χαμηλοτερη ευκρινεια απο την g10 λογο φιλτρων που της εχουν τοποθετηθει για την μειωση των αντανακλασεων και κατα πολους χειροτερη εικονα . Ριξε μια ματια στο FullHd.gr

Την εχουν μονο 4 καταστηματα στο Skroytz που η ειναι στοκ η δεν εχουν ενημερωσει οτι το προϊον δεν υπαρχει.

Παραδειγμα και την δικια μου την 46G10 την εχει το Skroutz αλλα μετα την σειρα G10 εχει βγει η G20 G25 G30 κλπ κλπ.

Δε θα ανοίξεις συζήτηση γιατί δε χωράει συζήτηση στην τιμή που την δίνεις....
Εξέλαβε τα γραφόμενα μου όπως νομίζεις η όπως σε συμφέρει να νομίζεις!

Εδώ μέσα δεν ψάχνετε πωλητές αλλά μ@λ@κες!ΔΕΝ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΜΑΙ ΡΕ,ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!!!!!!!Απλά πουλάω...