Πωλείται προβολέας Sony VPL-VW100

Status
Not open for further replies.

rose.athens

New member
10 February 2008
9
Αποφάσισα να αποχωριστώ τον αγαπημένο μου προβολέα του avatar μου, Sony VPL-VW100 (ruby), καλιμπραρισμένο από guru του είδους.
5276-SonyVW100top.jpg

Πρόκειται για θηρίο με διαστάσεις 46,6x17.5x57.4 cm βάρους 19 κιλών, και τεχνολογίας SXRD με λάμπα Xenon 400w.

SonyVpl-Vw100roof.jpg

Έχει γράψει 1545 ώρες εξαιρετικής προβολής.

Μαζί με τον προβολέα, δίνεται δώρο και καινούρια λάμπα Xenon, αξίας 1000

SonyLMP-400.jpg

Τιμή: 2.500 !!!

Τελευταία μείωση και τελική τιμή: 2.000

Όποιος ενδιαφέρεται να δει τον προβολέα, θα είναι διαθέσιμος μέχρι και την Δευτέρα 7/2, αφού την Τρίτη παραλαμβάνω το νέο μου προβολικό.

Εννοείται ότι στην τιμή περιλαμβάνεται και η έξτρα καινούρια λάμπα xenon αξίας 1.000 !

Αν πω οτι δεν με δελεαζει θα πω ψεμματα.
Ως λατρης κυριως του μαυρου γνωριζω οτι μπορει να κατεβει πολυ χαμηλα και αυτο ειναι που με δελεασε αρχικα στο συγκεκριμενο προβολικο ακομα και απο τοτε που ειχε βγει. (ημερομηνια αγορας?)
Μπορει καποια αλλα θεματακια να μην με ενοχλουν αλλα στο μαυρο ειμαι καθετος.

Εχω θεμα ομως γενικα με την τοποθετηση προβολικου στην οροφη μου καθως μενω σε σοφιτα και το επικλινες της υποθεση ειναι λιγο σπαζοκεφαλια.

Εχω μια αποσταση θεασης της ταξης των 5 μετρων, και ο τοιχος που θα προβαλει εχει καθαρο περιπου 2,50x1,60 οποτε λογικα εχω περιπου 100".

Αλλα δεν ξερω εαν μπορει να τοποθετηθει αξιοπρεπως και απο τι καθετη γωνια μπορει να προβαλει σωστα.

Last edited:
Συγνώμη που άργησα να ενημερώσω, αλλά ο προβολέας έχει δοθεί.
Όσο για τον φίλο Siba, αφ' ενός με πλάτος 2,40 μ. έχεις 110", αλλά ο Sony δεν νομίζω ότι είναι ικανός να γεμίσει επαρκώς από πλευράς φωτός (όταν η λάμπα του θα έχει πέσει) αυτό το κάδρο.

Θα παρακαλούσα να κλείσει.

Status
Not open for further replies.