Πωλείται σετ ηχείων B&W MT30

Status
Not open for further replies.

mmourtos

Established Member
27 November 2006
257
Πωλείται σετ ηχείων B&W MT30 χρώμα White Pearl άσπρο στην κούτα του αχρησιμοποίητο.

Πλήρες σύστημα Home Theater MT30: Αποτελείται από 5 ηχεία Μ1 τα οποία είναι 2 δρόμων και 2 μεγαφώνων και από το ενεργό subwoofer PV-1. Αποτελεί την κορυφαία επίδοση στα τεστ του HiTech του μηνός Απριλίου και συναγωνίζεται στην ευθεία αντίστοιχες λύσεις πολλαπλάσιου κόστους, μιας και το subwoofer που διαθέτει το σύστημα καλύπτει ανάγκες για ένα Hi-end Home Theater.

http://www.bowers-wilkins.com/display.aspx?infid=1480&sc=ht

Τιμή 1350 euro.

καλησπέρα φιλε μου σου εχω στείλει κ μηνημα ενδιαφέρομαι να αγοράσω το συγκεκριμενο σετ που πουλάς εποικοινώνησε μαζί μου να κανονίσουμε τα διαδικαστικά αν υσχύει ακόμη η αγγελεία σου.Μένω θεσσαλονίκη κ το τηλεφωνο μου ειναι 6983501583.DIMITRIS......

Καλημέρα στον φίλο.Δεν ξέρω αν διάβασες κ το μήνημα που σου εστειλα αλλά κ το POST που έγραψα πιθανών να είσαι διακοπές περιμένω την απαντησή σου η τηλεφωνημά σου για την αγορά των B&W MT-30 να κανονίσουμε τα υπολοιπα διαδικαστικά πρέπει να στήσω το δικό μου HOME CINEMA ήμουν έτοιμος να παραγγείλω κάποια άλλη σειρά ηχείων αλλά περιμένω την δική σου απάντηση αν συνεχίζεις να τα πουλάς.Περιμένω τηλεφωνό σου η γράψε μου κάποιο POST.Να εισαι καλά..

Status
Not open for further replies.