ΠΩΛΕΙΤΑΙ YAMAHA RX-V3900

ilise

Supreme Member
3 August 2006
3,273
ΠΩΛΕΤΑΙ ενισχυτης audio video YAMAHA RX-V3900
Περιμενω τον νεο μου ενισχυτη YAMAHA RX-V3067 και πουλαω τον υπαρχοντα ο οποιος δεν εχει κλεισει ακομα δυο χρονια και εχει παιξει ελαχιστα.
Δειτε εδω
http://usa.yamaha.com/products/audio-visual/av-receivers-amps/rx/rx-v3900_black__u/?mode=model

Οσον αφορα την τιμη του οποιος ενδιαφερεται ας στειλει pm με την τιμη που νομιζει ο ιδιος οτι αξιζει το συγκεκριμενο κομματι.
Νικος

ποσο τον δινεις τελικα? περιοχη?

Καλημερα σε ολους,
Λοιπον ειναι μεσα στην εγγυηση (ληγει τον Δεκεμβριο 2011 αγορασμενος απο ΥΑΜΑΗΑ - Φ. ΝΑΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) εχει παιξει ελαχιστες ωρες και τον δινω 1000 euros. Τιμη στο skroutz ολοκαινουργιου απο 1350 - 1750 euros
O μονος λογος που τον δινω ειναι για να συγκεντρωσω τα χρηματα (1800 euros cash)για τον 3067 που εχω παραγγειλει.
Nikos

Καλημερα σε ολους,
Λοιπον ειναι μεσα στην εγγυηση (ληγει τον Δεκεμβριο 2011 αγορασμενος απο ΥΑΜΑΗΑ - Φ. ΝΑΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) εχει παιξει ελαχιστες ωρες και τον δινω 1000 euros. Τιμη στο skroutz ολοκαινουργιου απο 1350 - 1750 euros
O μονος λογος που τον δινω ειναι για να συγκεντρωσω τα χρηματα (1800 euros cash)για τον 3067 που εχω παραγγειλει.
Nikos

Επανερχομαι με μια μικροτερη τιμη λογω δυσκολων καιρων
800 euros
Ευχαριστω ολους
Νικος

ΚΑΝΕΝΑς ΠΑΙΔΙΑ?
ΝΕΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ 700 EUROS
Νικος

PS Επαναλαμβανω οτι ειναι ακομη στην εγγυηση μεχρι τον Δεκεμβρη του 2011

να σε ρωτησω θεσ/νικη ειναι ο ενισχυτης???

Καλησπερα,
Ναι Θεσσαλονικη και στημενος ακομα (περιμενω απο μερα σε μερα τον RXV3067_
Nikos