Αυτοί προκαλούν προβλήματα στις δικές τους χώρες. Αν τις βουλιάξουν, ας λογοδοτήσουν στους δικούς τους τους πολίτες. Ας πούμε, η Αμερική έχει προβλήματα με τα λεφτά λόγω των τρις που τους κόστισαν οι πόλεμοι του Μπους. Όμως τι με νοιάζει εμένα τον χρεοκοπημένο; Αυτοί έχουν ψηφιστεί για να κάνουν καλό στις δικές τους χώρες, αν αποτύχουν θα αποτύχουν για τις δικές τους τις χώρες. Δεν έχουν καμιά υποχρέωση σε μας.
Εμένα με ενδιαφέρουν αυτοί που έχουν ψηφιστεί για να οδηγήσουν τη δική μου τη χώρα. Αυτοί αντί να μας κάνουν καλό, ΗΔΗ τη βούλιαξαν τη χώρα μας. Όχι "μπορεί", όχι "μελλοντικά προβλήματα", την έχουν ήδη χρεοκοπήσει τη χώρα. Άρα εκ του αποτελέσματος, προφανώς οι δικοί μας είναι οι απολύτως χειρότεροι. Και δεν πρόκειται για "παγκόσμιο φαινόμενο", δεν έχουν χρεοκοπήσει όλες οι χώρες, εμείς χρεοκοπήσαμε.
Και όχι μόνο χρεοκόπησαν τη χώρα, όχι μόνο χάσαμε την εθνική μας κυριαρχία, αλλά παραμένουν στις καρέκλες τους και αυτοί και οι συγγενείς τους χωρίς κανένα πρόβλημα. Έχουμε καταντήσει οι καλπαζοεισπράκτορες του πλανήτη, αλλά για τους πολιτικούς μας το φαγοπότι και οι σαχλαμάρες συνεχίζονται κανονικότατα. Όλοι στο σύμπαν φταίνε, εκτός από αυτούς.
Και στις επόμενες εκλογές αυτούς τους ίδιους θα ψηφίσουμε και τα παιδιά τους. Έτσι για να αποδείξουμε ότι είμαστε σταθερά ο πιο ηλίθιος λαός του πλανήτη.