Πωλήσεις-ανταλλαγές-αναζητήσεις υλικών-εξαρτημάτων DIY, από χομπίστες

Re: Πωλήσεις / ανταλλαγές εξαρτημάτων / υλικών DIY, από χομπίστες για χομπίστες.

Γιαλούσης = Semicon :-)

Ναι, απο κεί είχα πάρει παλιότερα και ΙΡΦ240 που μου χρειάστηκαν.
Τηλέφωνο του, κάνε search στην diy με το username το δικό μου - για κάποιο λόγο δεν μπορώ να το βρω.

Απάντηση: Re: Πωλήσεις / ανταλλαγές εξαρτημάτων / υλικών DIY, από χομπίστες για χομπί

Ψάχνω για irfp240 καθώς έχω πρόβλημα με το ένα κανάλι του zen4
Φανός, Μαρκίδης, Semicon, Μήχος δεν έχουν
Καμία πρόταση για να μην παραγγέλνω από εξωτερικό?

Υπάρχει απόθεμα απ τον F5.

Re: Πωλήσεις / ανταλλαγές εξαρτημάτων / υλικών DIY, από χομπίστες για χομπίστες.

Υπέροχα, συνάδελφοι, ευχαριστώ πολύ :-)

EIMAC 8122 TUBES (4 TMX.) MADE IN USA.
Πωλοϋνται ολοκαινουριες στις συσκευασίες τους.
Αγορασμενες απο Αμερική για φιλο HAMista.

Ζητούνται 2 mid bass 6.5" 4ohm καλής ποιοτητας για αγορα η ανταλλαγη με
8" focal (8n412) . Ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: Πωλήσεις / ανταλλαγές εξαρτημάτων / υλικών DIY, από χομπίστες για χομπί

Αγορασμενες απο Αμερική για φιλο HAMista.

Πρέπει να αναφέρεις και τιμή.

Αγορασμενες απο Αμερική για φιλο HAMista που αλλαξε γνωμη.
(125.00/τμχ=500.0 USD=385,0euro περιπου).

Πωλοϋνται oλες αντι 200,0 euro.

(ευχαριστω τον συντονιστη για την υποδειξη)./

Ζητώ για αγορά BUffalo 32s dac board

Ζητώ για αγορά BUffalo 32s dac board

Θα δωσω το δικο μου σωσε λιγες μερες μολις παραλαβω το ΙΙ.
Αν δεν εχεις βρει μεχρι τοτε.

οκ . Σε πόσες μέρες είναι αυτό περίπου?

οκ . Σε πόσες μέρες είναι αυτό περίπου?

Σημερα εφυγε απο Αμερικη, πιστευω την αλλη εβδομαδα να το παραλαβω, μεχρι να το μονταρω και να δω αν ολα πανε καλα, σε 2 εβδομαδες πιστευω να μπορεσω να στο δωσω.
Θα σου στειλλω p.m.

Χαρίζονται -δεν κάνω αποστολές, παραλαβή από Καλλιθέα, (στα πλαίσια εξοικονόμησης χώρου, λυπάμαι να τα πετάξω), για κάποιον που θα τα χρησιμοποιήσει, τα εξής τσιπ:
1. PGA4311UA, ηλεκτρονικό ποτενσιόμετρο 4 καναλιών, έχω βρει τις 2 από τις 5 3άδες που είχα
2. AD1865, A/D chip 4 τεμάχια κατάλληλα για dac
3.Επεξεργαστές Ζ80 (5 zilog+1sgs), το elektor είχε αρκετές κατασκευές βασισμένο σ´άυτόν για διάφορες χρήσεις

θα μ ενδιέφεραν 2 1865 ...

Επίσης θα με ενδιέφεραν και μένα τα άλλα 2 AD1865 που "περισευουν"

Ευχαριστώ

Μου περισσεύουν τα εξής:

Analog Devices eval-praopamp-4r
http://www.analog.com/static/imported-files/application_notes/57664391956299AN_797_0.pdf

BB OPA827
http://focus.ti.com/lit/ds/symlink/opa827.pdf

BB PCM2707
http://focus.ti.com/lit/ds/symlink/pcm2707.pdf

Όποιος θέλει, έρχεται και τα πέρνει (free, εννοείται ...)