Πωλήσεις-ανταλλαγές-αναζητήσεις υλικών-εξαρτημάτων DIY, από χομπίστες

Re: Πωλήσεις / ανταλλαγές εξαρτημάτων / υλικών DIY, από χομπίστες για χομπίστες.

Εχω στα ράφια αυτόν τον μετασχηματιστή, δε μου χρειάζετι πιά. Βγάζει πολλές και διάφορες τάσεις. Το θέλει κανεις;

1oz07C9.jpg

fhHAVqi.jpg

Απάντηση: Πωλήσεις / ανταλλαγές εξαρτημάτων / υλικών DIY, από χομπίστες για χομπίστες

Κάτι από εδώ κάτι από κει, έβαλα στο http://avclub.gr/forum/showthread.php/119299-DIY-Bazaar κάτι Salas BiB πλακέτες, κάτι LC Meter κ.ο.κ
Δεν ξέρω εάν παραβιάζω κάποιον κανόνα, έτσι όπως έβαλα το DIY Bazaar, συγχωρέστε με εάν έχω ξεφύγει...

Αυτά είναι τα δύο Salas, ένα των 3.3V ένα των 5V με μικρορύθμιση στην τριγύρω περιοχή τάσης. Με pm περισσότερες λεπτομέρειες
attachment.php

Re: Απάντηση: Πωλήσεις / ανταλλαγές εξαρτημάτων / υλικών DIY, από χομπίστες για χομπί

Μου περισσεύουν το Buffalo II το placid HD και το legato 3, λειτουργούν άψογα.
Αν τα θέλει κάποιος, ας μου πει. Τιμη 200 e

IMG_0738.jpg

Re: Πωλήσεις / ανταλλαγές εξαρτημάτων / υλικών DIY, από χομπίστες για χομπίστες.

Το ένα βουβάλι έφυγε. Καλές ακροάσεις Θοδωρή. ! ! !

Το άλλο είναι διαθέσιμο ακόμα.

Θεοδόση

Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και επίσης χάρηκα πολύ για την γνωριμία.

Θοδωρής

P.S. Θα ξεκινήσω για αρχή με τα OPA 604 που τα βρήκα εύκολα και μετά βλέπουμε.

Απάντηση: Πωλήσεις / ανταλλαγές εξαρτημάτων / υλικών DIY, από χομπίστες για χομπίστες

To Salas BiB 5V έχει φύγει σε μέλος του φόρουμ, απομένει το άλλο των +3.3V, στην παραπάνω φώτο είναι το κάτω reg.

Βγάζω στο "σφυρί" δύο μικρά οργανάκια που έχω στην άκρη.

Το ένα είναι ένα φθηνό L/C Meter, συγκεκριμένα το LC200A που πωλείται στο ebay.
To δίνω δίχως τροφοδοτικό, τροφοδοτείται είτε από εξωτερικό τροφοδοτικό 5V, είτε μέσω usb θύρας (έτσι το δούλευα μέχρι τώρα) και από 4ΧΑΑ μπαταρίες 1.5V.
Συμπεριλαμβάνονται και οι δύο ακροδέκτες κορκοδειλάκια (αλλά πιστέψτε με, επενδύστε εδώ σε κάτι της προκοπής)

Τιμή 18 ευρώ.

Measurement accuracy:1%
Capacitance measuring scope: 0.01 pF - 10uF (minimum resolution: 0.01 pF)
Big Capacitance measuring scope:1uF-100mF (minimum resolution:0.01uF)
Inductance measuring scope: 0.001 uH - 100mH
Big inductance measuring scope: 0.001 mH - 100H (minimum resolution: 0.001uH)
Test frequency: L/C about 500KHZ
Big inductance about 500HZ(can display current test frequency value)
Effective display digits: 4 digits

Freeshipping-LC-meter-LC-200A-Inductance-Capacitance-Multimeter-Meter-LC200A.jpg

928814204_296.jpg

LC200A-Inductance-Capacitance-Meter-Digital-bridge-LC-Multimeter-L-C-Meter-with-5V-Power-Supply-Free.jpg

Το άλλο είναι ένα ESR Meter από τη EVB, περισσότερα δείτε εδώ: http://clientes.netvisao.pt/greenpal/evb1.htm
Προδιαγραφές στο http://clientes.netvisao.pt/greenpal/specifications.htm
Δίνεται άνευ probe, μπορείτε να βάλετε της αρεσκείας σας.

Τιμή 25 ευρώ.

meter2.jpg

Μανώλη, ρίξε μια ματιά στα εισερχόμενα σου.

πακετάκι ..
δύο λυχνιόμετρα heathkit tc-2 στα 110V ...
το ένα βαλιτσάκι το άλλο στο κλασσικό ξύλινο τελλάρο , μαζί και αυθεντικό μανουάλι και δύο tube charts ....
εκτος των άλλων, μετράνε και όλες τις παλιές 4prong tubes (26, 27, 01A κλπ)
θέλουν λίγη δουλίτσα (πχ αλλαγή των διόδων γερμανίου που έχουν) ...

λεπτομέρειες με pm

και τα δύο μαζί στα 230 ευρώ

το βαλιτσάκι είναι σαν αυτό εδώ ..και είναι σε πάρα πολύ καλή εμφανισιακή κατάσταση ...
tube_checker_tc_2_157579.jpg

και το απλό σαν αυτό, και είναι σε απλώς καλή εμφανισιακή κατάσταση ...
testador-provador-de-valvulas-heathkit-tc2-19524-MLB20174056068_102014-O.jpg

οι φωτό δεν είναι από τα προς πώληση μηχανάκια αλλά ενδεικτικές ............

Last edited:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Βοηθώ ένα φίλο να δώσει το στόκ του από 6SN7 και 6SL7 USA κυρίως.Yπάρχουν διάφοροι τύποι, 6SN GT , GTA , GTB και μάρκες όπως Sylvania, RCA, Haltron. Αγορασμένες online από καταστήματα της Αμερικής.

Στέλνω και επαρχία.

Εαν εχεις Ken Rad 6SN7 GT σε παρακαλω στειλε μου ενα πμ.

Απάντηση: Re: Πωλήσεις / ανταλλαγές εξαρτημάτων / υλικών DIY, από χομπίστες για χομπί

αν μπορεις ,στειλε μου ενα τηλ να τα πουμε (με πμ )

Εαν εχεις Ken Rad 6SN7 GT σε παρακαλω στειλε μου ενα πμ.

Κοίταξα και δεν έχει. Είμαι σίγουρος όμως οτι έει ολες τις παραλλαγές της Sylvania. Εχει και τις ρώσικες MELZ με τη μεταλλική βάση.
Επειδή εκείνη την εποχή οι κατασκευαστές πούλαγαν ο ένας το στόκ του άλλου, αν μου στείλεις μια φωτό από αυτές που αζητάς ακριβώς υπάρχει περίπτωση να βρεθεί.

Κωστα, Sylvania εχω (VT 231 NOS) αλλα θελω ενα ζευγάρι ακομα απο τις Ken Rad staggered plates. Ειναι ιδιαίτερες, οι 2 οπλισμοί δεν ειναι πρόσωπο με πρόσωπο αλλα κεκλιμένοι ο ενας σε σχέση με τον αλλο.

Επειδη υπαρχουν με διαφανο και μαυρο γυαλι, δες την φωτο αυτη, απο επάνω φαινονται τα ποδια των οπλισμών και οπως θα προσεξεις δεν ειναι παράλληλα

$_57.JPG

fTG8wwy.jpg

Φαινεται οτι αυτό το έκανε και η Sylvania, αλλά σε διάταξη V

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

...τις έχω εδώ αυτές στη φωτό. Υπάρχει και μία RCA JAN 5U4GB με κόκινα γράμματα στη βάση και το getter στο πλάι.

Ψάχνω ένα ζευγάρι Fostex FE126, σε καλή κατάσταση (και εμφανισιακά καθώς πρόκειται για κατασκευή φίλου).
Επικοινωνία με ΠΜ

hypex ucd2k module σχεδον καινουργιο αν θελη κανεις να φτιαξη σαμπακι.

Χαιρετώ. Σε περίπτωση που δεν το έχετε δει, εξοπλισμός εργαστηρίου Ηλεκτρονικών. Τίμια μηχανήματα σε τίμιες τιμές και μερικά δωρεάν!
http://avclub.gr/forum/showthread.php/120754-Πωλούνται-εργαλεία-και-όργανα-Εργαστηρίου-Ηλεκτρονικών
Φιλικά,
Γιάννης

Παιδιά ψάχνω επειγόντως τρανζίστορ 2SK1489 , όποιος έχει και μπορεί ας βοηθήσει.

Ευχαριστώ!