Πωλήσεις-ανταλλαγές-αναζητήσεις υλικών-εξαρτημάτων DIY, από χομπίστες

Re: Πωλήσεις / ανταλλαγές εξαρτημάτων / υλικών DIY, από χομπίστες για χομπίστες.

Εχω ένα πλήρες σετ fifo του Ιαν απο το diyaudio http://www.diyaudio.com/forums/group-buys/207438-ian-asynchronous-i2s-s-pdif-fifo-kit-group-buy.html και ένα
buffalo IIISE. Δυστυχώς ενώ το περίμενα πως και πως δεν υπάρχει καθόλου χρόνος να το στήσω. Πέρασαν μήνες και έχω μείνει με την ελπίδα μήπως και προλάβω...
Το φιφο είναι αχρησιμοποίητο, το βουβάλι το έκανα power on μια-δυο φορές όλο και όλο. Βασικά απλά τα έβγαλα από τις αρχικές συσκευασίες.
Ψάχνω για ανταλλαγή με κάτι έτοιμο σε ντακ+ενισχυτή. Αν δεν βρεθεί τίποτα, τότε θα το πουλήσω.
Επίσης έχω το amanero και ενα arduino με τα εξτρα για την υλοποίηση του hifiduino πλακέτες ac/dc, tps7a4700+tpsa73300 και τους απαραίτητους μετασχηματιστές και πλακέτες με κολλημένα buffer lme49600 αν ενδιαφέρουν κάποιον.
Στην ουσία πρόκειτε για ένα πλήρες σετ DAC+Current amplifier.
Για την ανταλλαγή, δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση, ας είναι tube/solid state/digital. αρκεί να είναι τελειωμένο και κάποιας ποιότητας, όπως είπα δεν υπάρχει χρόνος για συναρμολογήσεις...
Φυσικά αν αυτό που έχετε είναι πιο ακριβό, δέχομαι να καλύψω την διαφορά με χρήματα.

Απάντηση: Πωλήσεις / ανταλλαγές εξαρτημάτων / υλικών DIY, από χομπίστες για χομπίστες

Έχει κανείς το manual από αυτό το τροφοδοτικό;
.
.
.
IMG_0442.jpg

IMG_0445.jpg
.
.
Με ενδιαφέρει το σημείο που αλλάζει σε λειτουργία με τα led.
Τα καινούργια A class της audio gd,μοιάζουν μεν αλλά όχι τόσο όσο να βασιστεί κανείς,και το manual για αυτά δεν υπάρχει πουθενά.

Re: Πωλήσεις / ανταλλαγές εξαρτημάτων / υλικών DIY, από χομπίστες για χομπίστες.

Δεν την ηξερα την εταιρια sokmav. Ειδα το 1704 design και επαθα πλακα...

Απάντηση: Πωλήσεις / ανταλλαγές εξαρτημάτων / υλικών DIY, από χομπίστες για χομπίστες

Το μεγάλο με τα 2 χιλιάρικα λες ή το μικρό με τα 900;
Αλλά να μου πεις,όποιο και να πάρεις,κομμάτια αν το πουλήσεις θα βγάλεις κιόλας...
Πάντως είναι αμφιλεγόμενη σαν εταιρία,έχει φανατικούς εκατέρωθεν.

To μεγαλο... Δειχνουν απιθανα τα μηχανακια. Και αυτους τους μετασχηματιστες δεν τους βρισκω πουθενα...

Απάντηση: Re: Πωλήσεις / ανταλλαγές εξαρτημάτων / υλικών DIY, από χομπίστες για χομπί

....Και αυτους τους μετασχηματιστες δεν τους βρισκω πουθενα...

Βλέπω εδώ έναν μικρό...μεγαλύτερους όμως όχι.

Στο Ebay βλέπω να κυκλοφορούν ευρέως έως και 100W, π.χ. http://www.ebay.com/itm/220V-100W-R...eo_Audio_Verstärker_Teile&hash=item1c34b4376f

Ο ίδιος πωλητής λέει ότι έχει διαθέσιμους και 200W..

Στα 50VA βλέπω και πολύ ομορφούληδες, με θωρακίσεις από χαλκό..

Ακούω τους ψαγμένος να τους προτείνουν για ψηφιακά...

Απάντηση: Re: Πωλήσεις / ανταλλαγές εξαρτημάτων / υλικών DIY, από χομπίστες για χομπί

Ακούω τους ψαγμένος να τους προτείνουν για ψηφιακά...

Ψηφιακά-ξεψηφιακά,από τους δυο ολόιδιους τελικούς μου,ο παλιότερος έχει R-core και ο κατά κάποια χρόνια νεώτερος έχει τοροειδή.
Τα υπόλοιπα ίδια.
Ε,ο παλιός είναι ζεστά ουδέτερος,γλυκός,ο καινούργιος παραείναι ουδέτερος και δεν τον γουστάρω και πολύ.
Για αυτό και τον έχω στα χαμηλά να κοπανιέται.:flipout:
Ρώτησα τον Σίλενσεν και μου είπε πως είναι ο R-core h αιτία συν λιιιιιγο τσιμπημένη πόλωση.

Σαν μετασχηματιστής πάντως ζεσταίνεται κάπως,ο τοροειδής είναι μπούζι.

sokmav ποιους r-core έχεις; Δοκίμασα κάτι κινέζικους και το μπαζ που έκαναν ήταν απίστευτο. Οχι μεσ' τον ήχο....Από μόνοι τους....Σφραγισμένοι σε κουτί και τους άκουγα...

sokmav ποιους r-core έχεις; Δοκίμασα κάτι κινέζικους και το μπαζ που έκαναν ήταν απίστευτο. Οχι μεσ' τον ήχο....Από μόνοι τους....Σφραγισμένοι σε κουτί και τους άκουγα...

Έναν έχω,αυτόν που είναι μέσα στον Densen B 300.Αν τον ξανανοίξω,θα βγάλω φώτο,δεν ξέρω τι έχει βάλει ο τρελοΔανός.
Είναι πάντως ψιλογαιδουράκι,500VA.
Και φυσικά είναι τάφος,θα είχε φύγει από κανα παράθυρο αν άκουγα κιχ.

Re: Απάντηση: Πωλήσεις / ανταλλαγές εξαρτημάτων / υλικών DIY, από χομπίστες για χομπί

Έχει κανείς το manual από αυτό το τροφοδοτικό;
.
.
.
View attachment 98854

View attachment 98855
.
.
Με ενδιαφέρει το σημείο που αλλάζει σε λειτουργία με τα led.
Τα καινούργια A class της audio gd,μοιάζουν μεν αλλά όχι τόσο όσο να βασιστεί κανείς,και το manual για αυτά δεν υπάρχει πουθενά.

sokmav διπλα στο led αφαιρεις την κοληση απο j2 και κολας το j1 αλλα παλια το ειχα κανη που τροφοδοτουσα βουβαλι και η καλυτερη θεση ηταν οπως ειναι τωρα.

τα δυο τριμερ ρυθμιζουν την ταση εξοδου και τα αλλα δυο το ρευμα που πρεπη να το δεις οταν αλλαξης σε led.

το ρευμα το υπολογιζης μετρωντας τις αντιστασεις διπλα στα τριμερ (υπαρχουν 3 και 5ohm) και μετρωντας την πτωση ταση διαιρης με τα ohm και το βρισκης.

Last edited:

οι αντιστασεις πρεπη να ειναι οπως γενεται στη φωτο κατω απο τα τριμερ η μια αναμεσα στον πρασινο muse και το τριμερ και αντιστοιχα η αλλη παλι απο κατω με το χρωματικο κωδικα οχι η μπλε απο πανω.

τσεκαρε με το πολυμετρο αν ειναι 3 η 5ohm.

οι αντιστασεις πρεπη να ειναι οπως γενεται στη φωτο κατω απο τα τριμερ η μια αναμεσα στον πρασινο muse και το τριμερ και αντιστοιχα η αλλη παλι απο κατω με το χρωματικο κωδικα οχι η μπλε απο πανω.

τσεκαρε με το πολυμετρο αν ειναι 3 η 5ohm.

Ευχαριστώ πολύ!

Πωλείται ένα σετ SEAS Excel W15LY001.
Είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχει φύγει μόνο λίγο το χρώμα εκεί που πιάνουν οι βίδες (δεν είναι κάτι που φαίνεται)

τιμή 140 ευρώ και τα δύο
http://www.europe-audio.com/Product.asp?Product_ID=4321

'Εχω ένα squeezebox touch χρησιμοποιημένο ένα χρόνο περίπου, το πήρα από παλιό στοκ μαγαζιού που ξετρύπωσα. Εχω και το κουτί του. Είναι σε άψογη κατάσταση.
Ενδιαφέρει κανέναν;

Attachments

• IMG_0823.jpg
    IMG_0823.jpg
    132.5 KB · Views: 249
  • IMG_0824.jpg
    IMG_0824.jpg
    104.3 KB · Views: 247

'Εχω ένα squeezebox touch χρησιμοποιημένο ένα χρόνο περίπου, το πήρα από παλιό στοκ μαγαζιού που ξετρύπωσα. Εχω και το κουτί του. Είναι σε άψογη κατάσταση.
Ενδιαφέρει κανέναν;

Εχεις πμ

Έχει πετύχει κανείς LM3875 Αθήνα? Σε όσους έχω πάρει τηλ δεν... Δεν έχω και άλλα πραματάκια για να κάνω mouser... Τσιγγουνεύομαι τα μεταφορικά για 4-5 τσιπάκια...