Πώληση cds κάθε (ποιοτικής) λογής. Πως ;

Δημοκηδής

Μέλος Σωματείου
23 June 2006
10,453
Καλησπέρα,

Από την προηγούμενη ζωή μου, έχω ένα υπόγειο χομ-σίνεμα (πολλοί συνφορουμίτες το είχαν επισκεφτεί μέσα στα χρόνια), που εκτός του hardware είναι γεμάτo με cds, dvds, blue-rays, κλπ.

Έχω πολλά χρόνια να παίξω κάτι από αυτά ...

Ειδικά με την μουσική, κλείνω 12 χρόνια που είμαι πλατφορμάκιας και δεν υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιήσω τα cd ... Αυτά είναι πρωτίστως κλασσικής μουσικής, πολλά αχρησιμοποίητα καθώς τα αγόραζα και για συλλεκτικούς λόγους, διάφορα ωραία box-sets, κλπ. ... είχα χαρίσει αρκετά τα τελευταία χρόνια αλλά παραμένουν ακόμη πολλά ... υπάρχουν και τζαζ-ροκ- ελληνικά- έθνικ, κλπ.

Πως μπορώ να τα πουλήσω ; έχω μείνει εκτός των εποχών, με έχει φάει η 24/7 δουλειά ... υπάρχουν ελληνικές ή διεθνείς ιστοσελίδες ; ή γενικότερα κάποιος μοντέρνος τρόπος ;

Δεν θέλω να πλουτίσω ... να τα δώσω για ένα δίκαιο και λογικό τίμημα .... προ 18 ετών είχα πουλήσει συλλήβδην τα βινύλια μου για μια χαμηλή τιμή ανά κομμάτι (νομίζω 3 ευρώ ) για να φύγουν σε 300-δες (την τελευταία την είχε πάρει συμφορουμίτης του τότε ) και μετά με μούτζωναν διάφοροι επαΐοντες, καθώς κάποια κομμάτια, επωλούντο μόνα τους, όσο έδινα εγώ την 300-άδα .... άλλες εποχές να μου πείτε ..

Κάθε γνώμη / συμβουλή ευπρόσδεκτη ...