ΠΩΛΗΣΗ LCD MONITOR LG 22

KalamarGiannis

AVClub Enthusiast
9 November 2006
1,252
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
Προσφέρω τα παρακάτω:
1.laptop Multirama 4ετίας περιπου με διπύρηνο Turion X2 TL-50 (1600Hz), Nvidia 6100,Ram 2Gb,HDD WD 320Gb +usb wifi draft n asus (τιμάται 200 )

2. HTPC: Μ/Β asus P5WL-E (P43) ATX
Intel e5300 2.6Ghz
cooler scythe shuriken
psu corsair 520W modular
ram ddr2 AData 4GB 800
SVGA ASUS 4670 512MB HDMI
HDD SEAGEATE 500GB 32MB 7200RPM
ΗΤPC case advance με τηλεκοντρόλ.
Aγορά τέλος του 2008 620+ , αποδείξεις κουτιά υπάρχουνε.(τιμάται 300 με δώρο ασύρματο microsoft mouse)

3. 5ετίας+ cpu AMD Sempron 2.0 (3000+)
Η M/B είναι Aopen AK77-600GN και η GXF Nvidia Geforce FX5200 ultra 128MB
μνήμeς 2 DIMM ένα 128 και 1 256 ΜΒ (τιμάται 90 ή 100 με πληκτρολόγιο microsoft καμπυλωτό)

4. LCD-TFT LG 21'' αγορασμένη 125 πριν ενάμιση περίπου χρόνο,απόδειξη κουτί (τιμάται 80 )

Τα παραπάνω ως πακέτο δίνονται από 200+300+100+80=680 μόνο 500 μετρητοίς , στο χέρι και στην Θεσσαλονίκη.
Αν κάποιος θέλει κάτι ξεχωριστά το συζητάμε αλλά προτεραιότητα είναι να πουληθούν μαζί. Εννοείται οι 3 ΗΥ λειτουργούν κανονικά-'εχουν ΧΡ.

Re: ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 3 Η/Υ ΚΑΙ ΟΘΟΝΗ,ΠΑΚΕΤΟ Η' ΧΩΡΙΑ...

To Laptop είναι σε κατάσταση που θα την ονόμαζα πολύ καλή...δεν έχει γρατζουνιές ή χτυπήματα. Λειτουργικά κανένα πρόβλημα.
webcam υπάρχει αλλά δε την έχω χρησιμοποιήσει...
Η NVIDIA 6100 go δεν είμαι σιγουρος τι μνήμη έχει, μάλλον 512.
το λαπτοπ θα το δώσω όμως μόνο αν βρεθεί και αγοραστής για κάποιο pc.

Διόρθωση:VISTA έχει το HTPC και όχι ΧΡ.

Last edited:

jopar τι διαστάσεις έχει το htpc και τι οθόνη το laptop;
Υ.Γ.Κι εγώ Καλαμαριά είμαι και ενδιαφέρομαι για το laptop το htpc και ίσως την οθόνη αν δεν έχει κανένα καμένο pixel(αλήθεια τι εξόδους έχει η οθόνη;)

το κουτί advance (pixmania shop) θα το δω να σου πω διαστάσεις...
το λαπτοπ έχει 15.6'' οθόνη, είναι από Multirama.
το εχω μονο 4 μήνες από συνφορουμίτη, αλλά είναι σε τόσο καλή κατασταστη που δεν θα το έδινα αν δεν χρειαζόταν..
η οθόνη η LCD LG FLATRON W2234S είναι χωρίς κανένα καμένο πιξελ,είναι καινούρια δούλεψε 1 χρόνο ούτε 2 ώρες τη μέρα, και αν δεν την παρεις δεν πειράζει,θα πάει σε γραφείο Υπηρεσίας που εχουν ακόμη τις CRT να ακτινοβολούν...

Last edited:

Διάβασα όλο το ιστορικό σου με το HTPC(τράβηξες πολλά ζόρια αλλά οι συνforumίτες σου έδωσαν λύσεις και γι αυτό είναι εδώ άλλωστε).
Επίσης διάβασα τα χειρότερα για το θέμα τροφοδοσίας της LG οπότε δεν λέει από αξιοπιστία(κι ας είναι καλά τώρα).
Από παλιά pc έχω πολλά για ανταλλακτικά.
Οπότε για laptop και htpc to συζητάμε(κάνε μια καλή τιμή για τον συντοπίτη και πιστεύω θα τα βρούμε)
Υ.Γ.Δύσκολες εποχές για αγορές-πωλήσεις αλλά αν έχεις παιδιά που είναι εξοικειωμένα με τους υπολογιστές(δυστυχώς λόγω εμού του ιδίου)και τρέλα προσωπική με το αντικείμενο(έχω ανακατασκευάσει τουλάχιστον πέντε pc για το σπίτι ή φίλους και ακόμη ψάχνομαι για ασυμβατότητες software και hardware).

για τους φίλους που ρωτήσαν με PM αλλά και όλους: όχι δεν δίνω ξεχωριστά κομμάτια των pc, πωλούνται ως λειτουργικές μονάδες.

Το ΗΤPC πουλήθηκε σε μέλος, έμεινε
η οθόνη LG (80 eur),
το ΑΜD PC (100eur μαζί με πληκτρολόγιο microsoft)
kai to Laptop (200 eur μαζί με asus wireless WIFI USB μινι,αγορασμένο πριν 1 μήνα 38 ).
Δίνω μαζί laptop kai PC 270eur ... :)

Γιάννη σ'ευχαριστώ για την επίδειξη και την χωρίς προβλήματα συναλλαγή.
Στο net δε βρίσκω το πρόγραμμα(imon),αν θυμηθείς ψάξτο λίγο.
Υ.Γ.Ξέρω ότι έχεις ζόρι λόγω διαβάσματος οπότε θα περιμένω όσο χρειαστεί.

Τα βρήκα ήδη Αλεξ, έλα όποτε θες, έχω κι άλλα του pc-ιού πράγματα για σενα, δηλ. cd imon,αυτοκόλητες βάσεις του κουτιού, M/B user guide, και τέλος την απόδειξη αγοράς όλων από το ΠΛΑΙΣΙΟ.thanx

Φίλε μου με ενδιαφέρει η οθόνη LG αν έχει είσοδο dvi. Αν θέλεις μου στέλνεις το τηλ. σου με p.m.

Επίσης να ενημερώσω ότι το laptop και η LG δεσμεύονται γιατί έδωσα το λόγο μου σε συμφορουμίτη αν έρθει ως αύριο να τα πάρει.
(swisstech πρέπει να τηρήσω την σειρά αν δεν γίνει κάτι με τον φίλο θα σε ειδοποιήσω)
Έχει DVI η LG,22' model W2234S-BN αγορασμένη 139 στις 31/01/09

Last edited:

Τι είσαι συ ρε παιδί μου ακόμα δεν στο είπα(έγραψα)έκανες το θαύμα σου.
Θα σε πάρω να σου πω πότε θα έρθω να σου φέρω και το δίσκο για γέμισμα:a0210:

To laptop και η LG είναι ελεύθερα από δεσμεύσεις...ισχύουν τα παραπάνω, μαζί νέα τιμή 270 , ξεχωριστά είναι 200 lap, 80 LCD.
Για την οθόνη: είναι σχεδόν αχρησιμοποίητη ,από Μάη και μετά πήρα το λαπτοπ και δεν ανοίγω το pc ...Yπάρχει απόδειξη αγοράς,cd driver, κουτί. φυσικά κανένα καμένο πιχελ απ'όσο βλέπω με το μάτι...sto scroutz 140 !
http://www.skroutz.gr/s/53963/LG-W2234S-22''.html
22 in, 1680x1050, 5 ms, 5000:1

Για το Λαπτοπ ζητάω συγνώμη που ξέχασα να αναφέρω ένα αμελητέο (για μένα, γι'αυτό παρέπεσε) υφιστάμενο πρόβλημα: όταν κλείσει, χάνει τις ρυθμίσεις ημερομηνίας-ώρας, που σημαίνει ότι θέλει μικρή μπαταρία στη ΜΒ. έμαθα ότι είναι ευτελούς αξίας αλλά ότι είναι κόπος να ανοίξει τα καπάκια κανείς (με ειδικά εργαλεία πάντα) και να βάλει καινούρια. Αποφάσισα λοιπόν ή να το φτιάξω εγώ από Δευτέρα(βρήκα επαγγελματία που θα μου το κάνει) ή αν βρεθεί αγοραστής ως τότε να μειώσω την τιμή κατά 20 , ΑΡΑ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ 180!

Last edited:

Επίσης να ενημερώσω ότι το laptop και η LG δεσμεύονται γιατί έδωσα το λόγο μου σε συμφορουμίτη αν έρθει ως αύριο να τα πάρει.
(swisstech πρέπει να τηρήσω την σειρά αν δεν γίνει κάτι με τον φίλο θα σε ειδοποιήσω)
Έχει DVI η LG,22' model W2234S-BN αγορασμένη 139 στις 31/01/09

όποιος ενδιαφέρεται ας τσεκάρει τα σπεκς, γιατί νομίζω ότι τελικά δεν έχει DVI αλλά D-SUB

UP
H LG νέα τιμή 75
το λαπτοπ νέα τιμή 190
επίσης πωλείται πληκτρολόγιο microsoft καμπυλωτό 2 ετών σε άριστη κατάσταση στα 15ευρω

Ενημερώνω ότι το laptop γύρισε από το σερβις. Το καλό είναι ότι επισκευάστηκε το θέμα μπαταριούλας εσωτερικής και το κακό ότι απέκτησε 2 γρατζουνιές στο καπάκι. Η τιμή λοιπόν πέφτει στα 180 ευρώ.

και αν κανείς δεν θέλει το asus WIFI usb stick παίρνει το Laptop 160 eur.
\
Επίσης το AMD pc κρατείται για 2 ημ.για τον φίλο που το θέλει.

Μείναν το Λαπτοπ
το πληκτρολόγιο microsoft (15 )
και το 22' LCD της LG (75 )

Last edited: