Πολιτισμένη Δύση

Εγω δεν εχω να πω τιποτα αλλο περα απο ΑΙΣΧΟΣ !

.... ο Ρατσισμος και το αρωστημενο μυαλο .. σε καποιες χωρες κρυβεται πισω απο καθαρους δρομους και ωραια περιποιημενα σπιτια .......

μου θυμιζει κατι Αυστριακα πανεμορφα παραμυθενια χωρια ..........που ειναι γεματα νοσταλγους των ΝΑΖΙ και ...φιδια κολοβα!!!!!

Re: Απάντηση: Πολιτισμένη Δύση

μου θυμιζει κατι Αυστριακα πανεμορφα παραμυθενια χωρια ..........που ειναι γεματα νοσταλγους των ΝΑΖΙ και ...φιδια κολοβα!!!!!

απο που προκυπτει αυτο ? Αστικος μυθος ?

Μετά από αυτό το περιστατικό, Δημήτρη, αναμένω με ενδιαφέρον να δω αν και το Νομικό τους σύστημα θεωρείται πρότυπο.-bye-

Τώρα θυμήθηκα προφορική εξέταση στο Συνταγματικό Δίκαιο, ρωτάει ο καθηγητής, σε ψιλο-χαβαλέ ερώτηση, τη διπλανή μου, μία ξανθουλα αν είναι του γαλλικού ή γερμανικού συστήματος, και του απαντάει έξυπνα: "εγώ είμαι Σουηδέζα" :flipout::flipout::flipout: Το έστειλε κανονικά!

απο που προκυπτει αυτο ? Αστικος μυθος ?

29,5% ακροδεξιά στις εκλογές του προηγούμενου μήνα. Όλοι σχεδον εκτός Βιέννης. Αστικός μύθος ή πραγματικότητα στην ύπαιθρο; Καρινθία (Γκράτς) άντρο του αυστριακού ναζισμού, διότι είναι ταυτόχρονα μια από τις κοιτίδες του γερμανισμού (αποτυχούσα) και μια κοιτίδα του γερμανόφιλου πανσλαβισμού.

Νομίζει κανείς ότι κι εμείς στην Ελλάδα δεν διαπιστώνουμε τέτοιες φασιστικές εκφάνσεις της καθημερινότητας, έστω σε ηπιότερη και "ανθρωπιστικότερη" κλίμακα από το συμβάν στη Σουηδία ή αλλού?

Μην πάτε μακριά, απλά σκεφτείτε τα 700 ευρώ τον μήνα που κάποιος υπάλληλος αμοίβεται προσφέροντας την εργασία του κι έχοντας απέναντί του στο ίδιο γραφείο συνάδελφο με τις ίδιες ακριβώς αρμοδιότητες που αμοίβεται με 1500...
Σας πληροφορώ ότι οι "ρυθμιστές" αυτής της ανισότητας (φυσικά τα αφεντικά κι όχι οι ίδιοι οι υπάλληλοι) το ευχαριστιούνται εξίσου με τα λουλούδια προϊστάμενους του Lidl Στοκχόλμης...

Αυτός είναι ο Δυτικός Πολιτισμός, ένα τελειωμένο στείρο έκτρωμα εξημερωμένης ζούγκλας...

To 2004 εκπαιδεύτηκα σαν υπεύθυνος σε κάποια Lidl. Η ρητή εντολή ήταν:
Όταν παραλαμβάνουμε προϊόντα μαναβικής, πριν πετάξουμε στα σκουπίδια τα μη εμπορεύσιμα, τα βάζουμε σε σακούλες μαζί με χαλασμένα-ληγμένα προϊόντα και τα πετάμε ενώ από πάνω ρίχνουμε ότι άλλα σκουπίδια υπάρχουν.
Επίσης, πάντα κάποιος "πρόσεχε" τα σκουπίδια μην πλησιάσει κάποιος και αρχίσει να ψάχνει τα σκουπίδια.
Μην μιλήσω για τις συνθήκες εργασίας, τα ωράρια και την συμπεριφορά.
Μεσαίωνας (φυσικά δεν κάθισα ούτε 2 μήνες)

Το γερμανικων συμφεροντων Plus,πετουσε στα σκουπιδια τα τροφιμα αρνουμενο να τα αφησει εκτος καδων για καποιους που τα ειχαν αναγκη