Poll για τοποθεσία της συνάντησης tool-a-holics - ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 12:30

Τοποθεσία συνάντησης tool-a-holics για την Κυριακή 16 Μαρτίου

• Total voters
    0
  • Poll closed .
Έχετε υπόψη ότι αν είναι να γίνει στο Verde στις 12.30 δεν θα πέφτει καρφίτσα.... είναι μέρος που πηγαίναμε για καφέ παλαιότερα κάποια μέλη από εδώ (Μπάμπης και Γιώργος ξέρουν) και πηγαίναμε πριν τις 11 για να βρούμε τραπέζι...

Απάντηση: Re: Poll για τοποθεσία της συνάντησης tool-a-holics - ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑ

πάντως,
στον χαρακτήρα ενός tool'a'holic
θα ταίριαζε περισσότερο αυτό

work (ergotaxion)

Καλό είναι αυτό, πολύ φθηνό στην πλατεία Δημοκρατίας (πρώην Μεταξά) κοντά στο ταχυδρομείο. Έχει λίγο industrial στοιχείο στη διακόσμησή του.

Νταξ είναι το μαγαζί, μακριά από οτιδήποτε "φαντεζί". Ίσως λίγο μικρός ο χώρος (έξω είναι καλύτερα). Προτείνεται για "εναλλακτικούς"!!!

Άμα ο καιρός είναι καλός, πιθανώς να μπορέσουμε να κάτσουμε και έξω στο verde. Αλλά πού να ξέρεις....

Εγώ συμμετέχω αλλά ελπίζω να γίνει κάποια λογική ώρα. Αν κάποιοι ξυπνάνε στις 12 και θέλουν καφέ στη 1.30 ή στις 2 δεν γίνεται. Ή μπορεί να πεταχτώ για πολύ λίγο. Κυριακή μεσημέρι είναι η μοναδική μέρα που μας έχει μείνει για φαγητό με την οικογένεια.

και εγώ αλλά το 12.30 είναι αργά, δεν είμαστε όλοι εργένηδες... :D

Εγώ δυστυχώς είμαι εκτός, δεν τα καταφέρω τελικά την Κυριακή..... καλά να περάσετε.. (δεν θα δείτε και το fatmax σακίδιο ζωντανά...)