Poll: Κοστος μηνιαίας συνδρομής για να βλέπετε οτι επιθυμείτε.

Κόστος μηνιαίας συνδρομής ;

• Total voters
    0

auteur

Banned
12 March 2009
9,072
Αν θέλει κάποιος ας το κάνει poll.
Με ποιο μηνιαίο κόστος θα είσασταν ευχαριστημένοι για να παρακολουθείτε οτι επιθυμείτε, σε οποία συσκευή εσείς επιθυμείτε (pc, xbox, ps3, tablet, smartphone, προβολεα, TV)
Με ανάλυση full HD, ήχο 5.1 και ελληνικούς υποτιτλους.
Κατι σαν το Netflix δηλαδη..με αμετρητες ταινίες, σειρές, doc, animation κτλ για να βάλουμε και κάποιο όριο, θα εξαιρούνται οι ταινίες της φετινης και περσινης χρονιάς δηλαδη ταινίες με ημερομηνία παραγωγης το 2011 και πριν.

Αναφέρετε το κόστος που θα επιθυμούσατε.

Tα αθλητικα μου έχουν λείψει , οχι οι ταινίες και οι σειρές.
Αν ειχα κατι σαν το πλήρες πακέτο της Nova με 10 θα τα έδινα.Και με εξαίρεση τα αθλητικά , το περιεχόμενο θα ηταν και πάλι πολύ πιο φτωχό απο το netflix των 8$ το μήνα ...

Μάλλον δεν καταλάβατε το σκεπτικό μου.
Με ποια μηνιαία συνδρομή θα είσασταν ευχαριστημένοι να προμηθευεστε τις ταινίες, σειρές κτλ μέσω αυτής της υπηρεσίας και όχι μέσω των οποιοδήποτε υπηρεσιών χρησιμοποιείτε μεχρι τώρα. Με απροβληματιστη αναπαραγωγη, ποιοτική εικονα, ήχο, και φυσικα on demand anytime, everywhere. Συν το οτι δεν θα χρειάζεται να αγοράσετε HTPC, media player, bluray DVD player κτλ

Πχ 5 , 8 , 10 , 12 , 15 , 18 , 20 , 23 , 25 ..50

Last edited:
και εγω θα παω μια περιοχη ευρους τιμης απο 20 μεχρι και 30 ευρω το μεγιστο

Άντε και 15. Σε τι συσκευή ομως:; Μιλάμε παντα μέσω δικτυου;
Εχεις σκοπό να στησεις κάτι στο μυαλό σου;

5 με πλήρη εξοπλισμό (αρκεί να το δίνω πίσω τον εξοπλισμό σε λειτουργική κατάσταση) και χωρίς χρονική δέσμευση...

Εχεις σκοπό να στησεις κάτι στο μυαλό σου;

Αν εχει σκοπο να γινει,οπως το γνωστο ανεκδοτο απο δισεκατομμυριουχος ....εκατομυριουχος μπορει να προχωρησει αφοβα.Φυσικα εφοσον μιλαμε για νομιμη επιχειριση, με πληρωμη δικαιωματων.Εδω η sony ειχε ανακοινωσει αρχες του 2012, μια παρομοια υπηρεσια και για την Ελλαδα (πανευρωπαικη με βαση το Βελγιο) και τελη του 2012 αποχωρισε απο την Ελλαδα και την διανομη των δικων της BR - dvd,την κανει αλλη εταιρεια :flipout:

Μάλλον δεν καταλάβατε το σκεπτικό μου.
Με ποια μηνιαία συνδρομή θα είσασταν ευχαριστημένοι να προμηθευεστε τις ταινίες, σειρές κτλ μέσω αυτής της υπηρεσίας και όχι μέσω των οποιοδήποτε υπηρεσιών χρησιμοποιείτε μεχρι τώρα. Με απροβληματιστη αναπαραγωγη, ποιοτική εικονα, ήχο, και φυσικα on demand anytime, everywhere. Συν το οτι δεν θα χρειάζεται να αγοράσετε HTPC, media player, bluray DVD player κτλ

Πχ 5 , 8 , 10 , 12 , 15 , 18 , 20 , 23 , 25 ..50

Kαλά το κατάλαβα το σκεπτικό σου.
Οπως είπα , μεχρι 10 αν ηταν μεσα και τα αθλητικά.Χωρις αυτα, ουτε δεκάρα τσακιστή , ειδικα αν μιλάμε για ταινιες απο διετία και πίσω.
Διαφορετικά προτιμώ τον τωρινό τρόπο.

Προστέθηκε και "δημοσκόπηση"
poll_posticon.gif

με τις επιλογές:

1: 5 €
2: 10~20 €
3: 20~30 €
4: 40~50 €
5: 50+ €
7: Δεν θέλω συνδρομή/ες

-bye-

Απάντηση: Re: Poll: Κοστος μηνιαίας συνδρομής για να βλέπετε οτι επιθυμείτε.

100% το δεν θέλω συνδρομές !!! :flipout:
Ούτε εγώ θα επιθυμούσα κάποια συνδρομή, αλλά μέχρι 5€ δεν θα έλεγα και οχι ;)