[POLL] Μέσος Όρος Ηλικίας του Forum

Ποιά είναι η ηλικία σας;

• Total voters
    0
Mπορει να φαινεται παραδοξο,αλλα σιγουρα οι ηλικιες γυρω στα 20 επρεπε να αποτελουν ενα σεβαστο ποσοστο.Αν θυμαμαι καλα καπου εκει ηταν οταν πρωτοβγηκε ο ΗΧΟΣ και τον αγοραζα ανελιπως καθε μηνα.Τωρα αυτο το γεγονος ισως πρεπει να αποτελεσει αντικειμενο προβληματισμου,γιατι δηλ δεν ειμαστε ελκυστικοι στη νεα γενιά

Eνας απο τους λογους ειναι και η απουσια γυναικων. Οταν εισαι νεος παντα θες να εισαι με μια μικτη παρεα παρα με ωριμους τεχνοξερολες :7SFGSFG:

Re: Απάντηση: [POLL] Μέσος Όρος Ηλικίας του Forum

Mπορει να φαινεται παραδοξο,αλλα σιγουρα οι ηλικιες γυρω στα 20 επρεπε να αποτελουν ενα σεβαστο ποσοστο.Αν θυμαμαι καλα καπου εκει ηταν οταν πρωτοβγηκε ο ΗΧΟΣ και τον αγοραζα ανελιπως καθε μηνα.Τωρα αυτο το γεγονος ισως πρεπει να αποτελεσει αντικειμενο προβληματισμου,γιατι δηλ δεν ειμαστε ελκυστικοι στη νεα γενιά
Πετρο,η νεα γενια δεν ασχολειται με ηχο και εικονα..Η/Υ,κινητα και παιχνιδοκονσολες,και αυτα στο βαθμο που εμπλεκονται τα δικτυα κοινωνικης δικτυωσης.Με την επελαση των smartphones (και καλα) ουτε οι υπολογιστες ειναι απαραιτητοι πια για την αθερινα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: [POLL] Μέσος Όρος Ηλικίας του Forum

Πετρο,η νεα γενια δεν ασχολειται με ηχο και εικονα..Η/Υ,κινητα και παιχνιδοκονσολες,και αυτα στο βαθμο που εμπλεκονται τα δικτυα κοινωνικης δικτυωσης.Με την επελαση των smartphones (και καλα) ουτε οι υπολογιστες ειναι απαραιτητοι πια για την αθερινα.

Απολυτα δεκτη η αιτιολογηση σου,το ζητουμενο ομως δεν θα πρεπει να ειναι η προσελκυση εστω και εμμεσως αυτων των ηλικιων?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [POLL] Μέσος Όρος Ηλικίας του Forum

Απολυτα δεκτη η αιτιολογηση σου,το ζητουμενο ομως δεν θα πρεπει να ειναι η προσελκυση εστω και εμμεσως αυτων των ηλικιων?

Δεν γίνεται... Δεν έχουν κίνητρο και ακόμα χειρότερα (κατα την γνώμη μου) δεν έχουν την εμπειρία του τρόπου ζωής που ζούσαμε εμείς...
Δες... Η ζωή είναι πάντα "διπλή" : μέσα στο σπίτι και έξω απο το σπίτι. Εξω απο το σπίτι υπάρχουν κοινά σημεία αναφοράς με τους σημερινούς νέους βόλτα με φίλους γκόμενες κλπ. Μέσα στο σπίτι όμως, εμείς δεν είχαμε εναλλακτικές μορφές διασκέδασης. Οταν έπρεπε να περάσουμε κάποιες ώρες εντός, η TV δεν βλεπόταν κι απόμενε μόνο η μουσική (και για κάποιους και το διάβασμα). Μάθαμε λοιπόν να μας αρέσει αυτό κι έγινε τρόπος ζωής μας. Ξέραμε σχεδόν όλα τα συγκροτήματα και τα μέλη τους με το μικρό τους όνομα και λεπτομέρειες απο την ζωή τους και απο ποιούς επηρεάστηκαν. Το να βρεις τον δίσκο που ήθελες μπορούσε να πάρει πολύ καιρό και πολλά χιλιόμετρα στο Μοναστηράκι. Μάθαμε ποιά μηχανήματα έστελναν στο αυτί μας τους καθαρότερους και πιστότερους ήχους. Και τα μηχανήματα ήταν ακριβά. Μας ήρθε ταμπλάς οταν πρωτοακούσαμε πόσο έκαναν τα πικαπ οι κεφαλές και οι βελόνες της Linn και το Nakamichi Dragon. Ξεκινήσαμε απο τα φτηνά και περάσαμε στο DIY. Ασχοληθήκαμε με κάτι που κάλυπτε σχεδόν καθ'ολοκληρίαν την κατ'οίκον διασκέδασή μας.
Σήμερα δεν είναι έτσι, έχουν αλλάξει τα μέτρα σύγκρισης... Στο σπίτι ο 20αρης μπορεί να έχει κονσόλα, PC, TV στο internet, στην δορυφορική στην συνδρομιτική. Μπαίνει facebook και youtube και ακούει οτι μπορείς να φανταστείς. δεν υπάρχουν δυσεύρετα ή άγνωστα μουσικά κομμάτια. Με κάθε αγορά απορρυπαντικού παίρνεις κι ένα all-player και με μια εφημερίδα, τα άπαντα των Dire Straits... Οι σημερινοί νέοι, αντίθετα απο μας, έμαθαν να μην δίνουν καμμία αξία σε κάτι που το απολαμβάνεις μόνος σου...

Ένα φόρουμ δεν απευθυνετε σε άτομα πάνω από 30ετων! Υπάρχουν κατηγορίες σε ένα φόρουμ που θα μπορούσε να
τις διαβάσει ακόμα και ένα 10χρονο!! Βλέπεται πχ. στην Gadget "Consoles & Video Game" ή ακόμα και στις "ταινίες",
Μουσική, Κινητά/Tablet.

Φιλικά, Άκης :smile:

"That awkward moment when Akis realized that he is surrounded by old farts" :p :D :flipout:

Σοβαρά όμως, είμαστε από τα λίγα μεγάλα φόρα που έχουν τόσο μεγάλο μέσο όρο ηλικίας. Πάντα έτσι ήμασταν. Δεν είναι κακό..

Η πιτσιρικαρια δεν εχει ουτε τα χρηματα για τετοιες αγορες αλλα και καλυτερα πραγματα να κανει (ξερετε ποια λεω ,αυτα που καναμε και εμεις -υποθετω-μεταξυ 20-25),θα μου πεις τωρα ενα πικαπ και ενα δικαναλο θα πρεπει να εχει αλλα προφανως δεν πολυασχολουνται.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [POLL] Μέσος Όρος Ηλικίας του Forum

Δεν μπορώ θα το ποστάρω………….

Αν και οι περισσότεροι θα το έχουν κάπου διαβάσει………………

Αφιερωμένο σε όσους γεννήθηκαν πριν το 1980

---snip---

Αν εσύ είσαι από τους «παλιούς»... συγχαρητήρια!

Είχες την τύχη να μεγαλώσεις σαν παιδί...

Ποτέ δεν είχα σκεφτεί έτσι την παιδική μου ηλικία. Δεν υπάρχει κάτι στη λίστα που να μην το έκανα. 35 χρόνια μετά έχω ακόμα σημάδι στο μέτωπο απο γωνία μεταλλικής κούνιας. Είναι το παράσημο μου :p

Με συγκίνησες βρε μπαγάσα!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [POLL] Μέσος Όρος Ηλικίας του For

Ποτέ δεν είχα σκεφτεί έτσι την παιδική μου ηλικία. Δεν υπάρχει κάτι στη λίστα που να μην το έκανα. 35 χρόνια μετά έχω ακόμα σημάδι στο μέτωπο απο γωνία μεταλλικής κούνιας. Είναι το παράσημο μου :p

Με συγκίνησες βρε μπαγάσα
!

Το ξέρω Κώστα.
Ακόμα και σήμερα νοσταλγώ εκείνα τα χρόνια….
Και τι δεν θα έδινα για λίγες ώρες εκείνης τις εποχής …
100 φορές να το διαβάσουμε σίγουρα με συγκινεί.

Το ερώτημα όμως είναι το εξής……
Πέραν των pc, play station, tv, κλπ, μήπως φταίμε και εμείς που έχουμε καταντήσει τα παιδιά μας μαμμόθρεφτα, και το μόνο που ακούνε είναι…μη… μη …μη…και μη????.

Λέω τώρα!!!

Εγώ μόλις έφαγα ένα χέρι ξύλο από τη μάνα μου επειδή μπαίνω εδώ μέσα.
Ξεμυαλίζεσαι και δεν διαβάζεις, μου είπε και πήγε η παντόφλα σύννεφο....................
:flipout::flipout::flipout:

Απίστευτο post

Η πιτσιρικαρια δεν εχει ουτε τα χρηματα για τετοιες αγορες αλλα και καλυτερα πραγματα να κανει (ξερετε ποια λεω ,αυτα που καναμε και εμεις -υποθετω-μεταξυ 20-25),θα μου πεις τωρα ενα πικαπ και ενα δικαναλο θα πρεπει να εχει αλλα προφανως δεν πολυασχολουνται.
Πικαπ δυσκολα να εχει κανα cd player ομως σιγουρα....
Οσο για τα χρηματα...μεχρι προτεινως ειχε ο μπαμπας που οταν περασε το παιδι του στο πανεπιστημιο του πηρε τουτου...Παλιοτερα ηταν οταν επαιρνε πτυχιο και πιο παλιοτερα το επαιρνες μονος σου....

Εγω σε 10 μερες γινομαι τριανταρης,τι να ψηφισω 26-30 ή 31-35 :-D χαχαχα

Εγώ κύριε!!

Αμ καλα σε ειχα καταλαβει απο το τηλεκατευθυνομενο στο avatar σου!!Μακαρι βρε Ανδρεα να ημασταν τοσο,αλλα με το σημερινο νου οπως λεμε χαριτολογωντας με τα φιλαρακια μου καμια φορα..

Αμ καλα σε ειχα καταλαβει απο το τηλεκατευθυνομενο στο avatar σου!!Μακαρι βρε Ανδρεα να ημασταν τοσο,αλλα με το σημερινο νου οπως λεμε χαριτολογωντας με τα φιλαρακια μου καμια φορα..

Όντας 17...θα μας κρατήσω λίγο χαμηλότερα τον μέσο όρο ηλικίας (πλέον,έχοντας να αντιμετωπίσουμε διαφορετικές καταστάσεις,νομίζω ότι οι νέοι πλέον ωριμάζουμε πιο γρήγορα από ότι παλιά).

Οι γερούληδες πάντως νικούν κατά κράτος!! 2 άτομα από 16-20...ντροπή!

Έχω την εντύπωση -μπορεί να κάνω και λάθος- πως οι σημερινοί νέοι είναι του "όλα τα δοκιμάζω, με τίποτα δεν τρελαίνομαι".
Πλην των ελαχίστων εξαιρέσεων που έχω συναντήσει, εκείνο που βλέπω είναι πως λείπει το πάθος, η πόρωση, τουλάχιστον με ο,τι δεν είναι αναγνωρίσιμο ως status symbol. Αντίθετα βλέπω αδιαφορία και -στη χειρότερη- μια απαξιωτική διάθεση για ο,τι δεν είναι πιασάρικο ή "mainstream".

Πολλά μπορεί να φταίνε γι' αυτό: η πληθώρα των ερεθισμάτων, η αλλαγή της αίσθησης του χρόνου (όλα αλλάζουν ταχύτερα) κλπ.κλπ.
Μα κυριότερο θεωρώ τις αλλαγές στα κριτήρια αξιολόγησης των ανθρώπων. Δηλαδή σε όσα ορίζουν με τι αξίζει ν' ασχολήθεί κανείς για ν' αξίζει ν' ασχοληθεί κάποιος μαζί του.

@byrkie συγχαρητήρια για το Νο.54

Last edited: