Πολλα ερωτηματα!!!

mistreated

New member
22 February 2011
9
Καλησπερα σε ολους μιας και ειμαι νεος στην παρεα!! Επειδη αυτην την περιοδο τελειωνω το σπιτι ηρθε η ωρα αγορας ενος home cinema (5.1) και ενος καλου ενισχυτη.

1) η καλωδιοση υπαρχει περιμετρικα του σαλονιου που ειναι περιπου 40 μ2
2)τα ηχεια πρεπει να ειναι μικρα γιατι θα κρεμαστουν στους τοιχους (υπαρχον καλωδιοση)
3) εκτος του μικρου τους μεγεθους θελω να ειναι λευκα ή silver

το ποσο που μπορω να διαθέσω αυτην την στιγμη δεν πρεπει να ξεπερναει τα 900-1000€ (μαζι με τον ενισχυτη)

εχετε να μου προτεινετε καποιες λυσεις ή δοκιμασμενες απο εσας ή που εχετε ακουσει

Σας ευχαιρστω εκ των προτερων!!!

Ακριβώς τα ίδια ερωτήματα είχα κι εγώ τον Σεπτέμβρη μόνο που ο χώρος μου είναι 28τμ αλλά ενιαίος με σαλόνι κι κουζίνα που πάει σύνολο 85. Σ αυτόν τον χώρο λοιπόν και επειδή δεν "επρεπε" ελέω συζύγου να βάλω μεγάλα ηχεία πήρα τα focal dome και τον pioneer vsx-920 Και μπορώ να πω οτι στα χρημματα τους είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Τα ηχεία παίζουν απίστευτα για το μέγεθος τους (δεν θα τα καταλάβεις ότι είναι μικρά) τα χω όλα ψηλά λόγω εγκατάστασης και είναι και άσπρα και δεν φαίνονται στον τοίχο (και δε φαίνεται και η σκόνη πάνω τους) . Σηκώνουν σίγουρα παραπάνω ρεύματα και το σκέφτομαι ήδη για παραπάνω ενισχυτή. Πήγαινε να τα ακούσεις οπωσδήποτε ότι και να πάρεις.

Εγώ άκουσα τα 1)focal 2) B&W Mt25 , 3) Kef kht 3005 4)Bose 5000 (αν θυμαμαι σωστα)
Τα bose απογοητευση με τα focal καλυτερα σε μουσική (κι γι αυτό τα πήρα)

σε ευχαριστω πολυ.ποσο τα πηρες???θεωρεις οτι θα μου καληψουν τα τετραγωνικα του σαλονιου??

απο οτι βλεπω ξεφευγουν παρα πολυ δυστηχως.αν παμε μονο και 1500€ τα ηχεια και ενα ενισχυτης φτασαμε στο 2000€.εγω θελω να δωσω τα μισα.

Κοίτα η αλήθεια είναι ότι κι εγώ στην αρχή για κάπου κοντά στο 1000αρικο σκεφτόμουν αλλά επειδή τα άκουσα και σκέφτηκα και λίγο διαφορετικά έκανα υπομονή λίγο καιρό μάζεψα αλλα 750 και τα πήρα με τον ενισχυτή μαζι. τα ηχεία αν τα ψάξεις λίγο θα τα βρείς κάπου στα 1300. φαντάσου οτι τώρα κι εγώ ψάχνομαι να δώσω τον ενισχυτή μου γιατί μου φαίνεται "μικρός" και να πάω σε μεγαλύτερο