Πολλά ηχεία σε ένα ενιχυτή!!!

tonibi

New member
9 December 2011
2

Γεια χαρά, σύντομα θα κυκλοφορήσει στην αγορά ένα μηχάνημα, που θα μπορείτε συνδέσετε από 1 έως 30 ηχεία η και παραπάνω, σε έναν ενισχυτή από 100 έως 4000 watt . Ανεξαρτήτως τις ωμικής αντίστασης των ηχείων. Θα σας ενδιέφερε αυτό?

Re: Πολλά ηχεία σε ένα ενσιχυτή!!!

Γεια χαρά!!!

Ρωτάω γιατί αυτό το μηχάνημα δεν υπάρχει στην αγορά και θα συνεργαστώ με μια εταιρεία για να αναλάβω την παραγωγική διαδικασία, και θέλω να ξέρω αν υπάρχει ενδιαφέρον. Τώρα το τι κάνει αναλυτικά:
1) Καταργεί τα 100volt!!!
2) Καταργεί μετασχηματιστές!!!
3) Ο ενισχυτής μπορεί να δουλεύει χωρίς να ζορίζεται καθόλου και κάτω από π.χ. 0,5 ohm!!!
4) Και βασικότερο δεν βραχυκυκλώνει ο ενισχυτής!!!

Θα με ενδιεφερε να γινω beta tester, αφου βεβαια ο κατασκευαστης θα μου διεθετε και μερικα απο τα 30 ηχεια.

Εδιτ: Και εναν ενισχυτη εως 345 w/ch

Re: Πολλά ηχεία σε ένα ενσιχυτή!!!

Γεια χαρά!!!

Ρωτάω γιατί αυτό το μηχάνημα δεν υπάρχει στην αγορά και θα συνεργαστώ με μια εταιρεία για να αναλάβω την παραγωγική διαδικασία, και θέλω να ξέρω αν υπάρχει ενδιαφέρον. Τώρα το τι κάνει αναλυτικά:
1) Καταργεί τα 100volt!!!
2) Καταργεί μετασχηματιστές!!!
3) Ο ενισχυτής μπορεί να δουλεύει χωρίς να ζορίζεται καθόλου και κάτω από π.χ. 0,5 ohm!!!
4) Και βασικότερο δεν βραχυκυκλώνει ο ενισχυτής!!!

Δεν δουλεύουν έτσι τα πράγματα...Κάνεις έρευνα αγοράς εδώ μέσα για να δείς αν θα συνεργαστείς ή όχι
με την εταιρεία ώστε να αναλάβεις την παραγωγή?

Γεια χαρά, σύντομα θα κυκλοφορήσει στην αγορά ένα μηχάνημα, που θα μπορείτε συνδέσετε από 1 έως 30 ηχεία η και παραπάνω, σε έναν ενισχυτή από 100 έως 4000 watt . Ανεξαρτήτως τις ωμικής αντίστασης των ηχείων. Θα σας ενδιέφερε αυτό?

Ειναι πολλά τα λεφτα Άρη :BDGBGDB55: