Δημήτρης Ν.
AVClub Fanatic
Απάντηση: Re: Απάντηση: Πολλά (rock) νέα και ΤΡΕΛΕΣ επανασυνδέσεις!!
Εμείς έχουμε πάψει να το διασκεδάζουμε όμως ( καλύτερα μάλιστα να πάψω να χρησιμοποιώ πληθυντικό και να περιοριστώ στα δικά μου , άρα εγώ έχω πάψει να το διασκεδάζω ) Εσυ θεωρείς τους Jethro Tull ψόφιους επιδειξίες και ογκόλιθους ανοησίας , εγώ θεωρώ τους Bauhaus το πιό εκκωφαντικό και βαρύγδουπο τίποτα που εμφανίστηκε ποτέ στο χώρο της μουσικής .
Νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος απολύτως να γράφουμε ξανά και ξανά τα ίδια . Ας γράφει ο καθένας ό,τι θέλει να γράφει και οι υπόλοιποι ας περιοριστούν στο να το διαβάσουν . Ειλικρινά βαρέθηκα πλέον . Τώρα το αν αμαύρωσαν οι Jethro Tull το ροκ , ε τι να σου πω ; Γνώμη σου .
Αλλωστε εδώ μέσα , άμα πείς κακή κουβέντα για τους "κλασικούς" στην πέφτει η Υπηρεσία Επανόρθωσης Σφαλμάτων , η οποία το παίρνει και προσωπικά . Τους υπόλοιπους όμως μπορείς να τους βρίζεις άνετα .
Δημήτρη να σου θυμίσω απλώς την λίστα με τα 20 to die for:
Βλέπεις πουθενά Σοπέν? Ο Σοπέν είναι παράδειγμα συνθετικής τελειότητας / ακουστικής ευφορίας σε αντίθεση με τον ογκόλιθο ανοησίας, τους Jethro Tull. Αν δεις μια παρτιτούρα από σονάτα του Σοπέν θα καταλάβεις τι εννοώ. Είναι τόσο φορτωμένη που φαίνεται σαν μουτζούρα. Και όμως ακούγεται απίστευτα ρευστή και ξεκούραστη.
Δεν έχω πρόβλημα με το ροκ. Κάθε άλλο. Έχω με αυτό το δήθεν ροκ. Με αυτούς που το αμαύρωσαν. Και μεταξύ άλλων είναι και οι ψόφιοι επιδειξίες Jethro Tull.
Και 'γω μεγάλωσα με duran duran και τους χόρευα κιόλας. Και κατέχουν ξεχωριστή θέση στην ψυχή μου σαν παιδική ανάμνηση. Τους ακούω ακόμα ευχάριστα. Όχι όμως ότι ήταν και τίποτα σπουδαίο..
[Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα.. Εγώ πάντως το διασκεδάζω]
Εμείς έχουμε πάψει να το διασκεδάζουμε όμως ( καλύτερα μάλιστα να πάψω να χρησιμοποιώ πληθυντικό και να περιοριστώ στα δικά μου , άρα εγώ έχω πάψει να το διασκεδάζω ) Εσυ θεωρείς τους Jethro Tull ψόφιους επιδειξίες και ογκόλιθους ανοησίας , εγώ θεωρώ τους Bauhaus το πιό εκκωφαντικό και βαρύγδουπο τίποτα που εμφανίστηκε ποτέ στο χώρο της μουσικής .
Νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος απολύτως να γράφουμε ξανά και ξανά τα ίδια . Ας γράφει ο καθένας ό,τι θέλει να γράφει και οι υπόλοιποι ας περιοριστούν στο να το διαβάσουν . Ειλικρινά βαρέθηκα πλέον . Τώρα το αν αμαύρωσαν οι Jethro Tull το ροκ , ε τι να σου πω ; Γνώμη σου .
Αλλωστε εδώ μέσα , άμα πείς κακή κουβέντα για τους "κλασικούς" στην πέφτει η Υπηρεσία Επανόρθωσης Σφαλμάτων , η οποία το παίρνει και προσωπικά . Τους υπόλοιπους όμως μπορείς να τους βρίζεις άνετα .