Πολλά (rock) νέα και ΤΡΕΛΕΣ επανασυνδέσεις!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πολλά (rock) νέα και ΤΡΕΛΕΣ επανασυνδέσεις!!

Δημήτρη να σου θυμίσω απλώς την λίστα με τα 20 to die for:

Βλέπεις πουθενά Σοπέν? Ο Σοπέν είναι παράδειγμα συνθετικής τελειότητας / ακουστικής ευφορίας σε αντίθεση με τον ογκόλιθο ανοησίας, τους Jethro Tull. Αν δεις μια παρτιτούρα από σονάτα του Σοπέν θα καταλάβεις τι εννοώ. Είναι τόσο φορτωμένη που φαίνεται σαν μουτζούρα. Και όμως ακούγεται απίστευτα ρευστή και ξεκούραστη.

Δεν έχω πρόβλημα με το ροκ. Κάθε άλλο. Έχω με αυτό το δήθεν ροκ. Με αυτούς που το αμαύρωσαν. Και μεταξύ άλλων είναι και οι ψόφιοι επιδειξίες Jethro Tull.

Και 'γω μεγάλωσα με duran duran και τους χόρευα κιόλας. Και κατέχουν ξεχωριστή θέση στην ψυχή μου σαν παιδική ανάμνηση. Τους ακούω ακόμα ευχάριστα. Όχι όμως ότι ήταν και τίποτα σπουδαίο..

[Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα.. Εγώ πάντως το διασκεδάζω]

Εμείς έχουμε πάψει να το διασκεδάζουμε όμως ( καλύτερα μάλιστα να πάψω να χρησιμοποιώ πληθυντικό και να περιοριστώ στα δικά μου , άρα εγώ έχω πάψει να το διασκεδάζω ) Εσυ θεωρείς τους Jethro Tull ψόφιους επιδειξίες και ογκόλιθους ανοησίας , εγώ θεωρώ τους Bauhaus το πιό εκκωφαντικό και βαρύγδουπο τίποτα που εμφανίστηκε ποτέ στο χώρο της μουσικής .

Νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος απολύτως να γράφουμε ξανά και ξανά τα ίδια . Ας γράφει ο καθένας ό,τι θέλει να γράφει και οι υπόλοιποι ας περιοριστούν στο να το διαβάσουν . Ειλικρινά βαρέθηκα πλέον . Τώρα το αν αμαύρωσαν οι Jethro Tull το ροκ , ε τι να σου πω ; Γνώμη σου .

Αλλωστε εδώ μέσα , άμα πείς κακή κουβέντα για τους "κλασικούς" στην πέφτει η Υπηρεσία Επανόρθωσης Σφαλμάτων , η οποία το παίρνει και προσωπικά . Τους υπόλοιπους όμως μπορείς να τους βρίζεις άνετα .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πολλά (rock) νέα και ΤΡΕΛΕΣ επανασυνδέσεις!!

Εμείς έχουμε πάψει να το διασκεδάζουμε όμως ( καλύτερα μάλιστα να πάψω να χρησιμοποιώ πληθυντικό και να περιοριστώ στα δικά μου , άρα εγώ έχω πάψει να το διασκεδάζω ) Εσυ θεωρείς τους Jethro Tull ψόφιους επιδειξίες και ογκόλιθους ανοησίας , εγώ θεωρώ τους Bauhaus το πιό εκκωφαντικό και βαρύγδουπο τίποτα που εμφανίστηκε ποτέ στο χώρο της μουσικής .

Νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος απολύτως να γράφουμε ξανά και ξανά τα ίδια . Ας γράφει ο καθένας ό,τι θέλει να γράφει και οι υπόλοιποι ας περιοριστούν στο να το διαβάσουν . Ειλικρινά βαρέθηκα πλέον . Τώρα το αν αμαύρωσαν οι Jethro Tull το ροκ , ε τι να σου πω ; Γνώμη σου .

Αλλωστε εδώ μέσα , άμα πείς κακή κουβέντα για τους "κλασικούς" στην πέφτει η Υπηρεσία Επανόρθωσης Σφαλμάτων , η οποία το παίρνει και προσωπικά . Τους υπόλοιπους όμως μπορείς να τους βρίζεις άνετα .

Εμένα που μ' αρέσουν και οι Jethro Tull και οι Bauhaus δηλαδή (για διαφορετικούς λόγους οι μεν και οι δε) πού ανήκω; :huh2:

Επαναφέρω την λίστα σου Γιώργο , για να σχολιάσω απλώς το μέγεθος της διαφορετικότητας

1. Tuxedomoon - In a manner of speaking Ωραίο τραγούδι , αλλά εμένα μ' αρέσει το Jinx
2. The legendary Wolfgang press - Ecstasy Δεν τους έχω καν ακουστά
3. This Mortal Coil - Song to the siren Δεν ένοιωσα ποτέ την ανάγκη να τους αγοράσω 4. The Sound - Silent Air
5. Tuxedomoon - Basso Pomade
6. Band of Holy Joy - Fishwives Δεν τους χω καν ακουστά
7. Echo & the Bunnymen - Ocean Rain Δεν ένοιωσα ποτέ την ανάγκη να τους αγοράσω
8. Clan of Xymox - Equal Ways Δεν ένοιωσα ποτέ την ανάγκη να τους αγοράσω
9. The House of Love - Shine on Δεν ένοιωσα ποτέ την ανάγκη να τους αγοράσω
10. Bauhaus - She's in parties Εχω ένα και δεν μπορώ να το ξεφορτωθώ
11. Smiths - There is a light that never goes out Δεν ένοιωσα ποτέ την ανάγκη να τους αγοράσω
12. Mecano - Links
13. The Cure - The Same Deep Water As You Δεν ένοιωσα ποτέ την ανάγκη να τους αγοράσω
14. The Waterboys - The pan within Δεν ένοιωσα ποτέ την ανάγκη να τους αγοράσω
15. BMovie - Nowhere Girl Δεν ξέρω τι είναι
16. Aphex Twin - Alberto Balsam
17. Julee Cruise - Into the Night Αυτό μ' αρέσει κι εμένα
18. Buzzcocks - Ever fallen in love Δεν ένοιωσα ποτέ την ανάγκη να τους αγοράσω
19. Martha and the Muffins - Echo Beach Δεν ένοιωσα ποτέ την ανάγκη να τους αγοράσω
20. Pixies - Where Is My Mind Δεν ένοιωσα ποτέ την ανάγκη να τους αγοράσω

Οπότε ισχύει το One man's food is another man's poison -bye-

Ηρώδειο και συμφωνική? Και μετά μιλάτε για ροκ.

Να λοιπόν ποιός είναι ο εξευτελισμός του ροκ.

Εμμ μήπως δε διάβασες καλά?

Και έτσι να ήταν δε βρίσκω το λόγο γιατι αυτα δε μπορουν να συνυπάρξουν,
αντίθέτως μάλιστα.

Re: Απάντηση: Πολλά (rock) νέα και ΤΡΕΛΕΣ επανασυνδέσεις!!

Και 'γω μεγάλωσα με duran duran και τους χόρευα κιόλας. Και κατέχουν ξεχωριστή θέση στην ψυχή μου σαν παιδική ανάμνηση. Τους ακούω ακόμα ευχάριστα. Όχι όμως ότι ήταν και τίποτα σπουδαίο..

[Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα.. Εγώ πάντως το διασκεδάζω]

ευτυχώς που διάλεξες αυτούς, από τους ψόφιους Ταλλ....-bye-

νομίζω ξεφύγαμε....ξεφύγαμε....:violent-smiley-030:

Χωρίς να έχω τίποτα με το φίλο μας Γιώργο Πολυχρονίδη, παίρνω έτσι τη λίστα του και την πετάω στο καλάθι.-bye-

Δεν μου αρέσει τίποτα, δεν μου λέει τίποτα, ούτε πρόκειται.

Και το διασκεδάζω αφάνταστα....
Σόρρυ Γιώργο, χάσμα γενεών.
και δεν θα σχολίαζα τίποτα.
Αλλά φιάσκο, και ψόφιοι ...θα τα πούμε στις 6 το πρωί στο ξέφωτο στο δάσος.
Φέρε το Σούρλα γιά μάρτυρα....:flipout:

Χάσμα γενεών ο Γιώργος??Μπάαα.Και τι να με κάνει για μάρτυρα???Μια χαρά πορευεται.
Αλλως τε οι λίστες είναι ενδεικτικές.Λέω μάλιστα να τον καλέσω για μουσική στο σπίτι.Τουλάχιστον δεν θα κινδυνεύει απο νεόκοπους Ροβεσπιέρους.

Τα τελευταια μηνυματα θα επρεπε να μπουν στο θεμα περι της μουσικης κατηγοριας. Επισης, καλο θα ηταν να ξεκαθαρισουμε την προσωπικη μας διαχωριστικη γραμμη μεταξυ καλου, μετριου και κακου. Π.χ, εγω καθε δισκο που του βαζω πανω απο 6,5 τον θεωρω καλο. Κατω απο 3,5 τον θεωρω κακο. Φυσικα, οι δισκοι της Νατασας Θεοδωριδου δεν μπαινουν στην κλιμακα 0-10. Τα αναφερω αυτα επειδη πολλες φορες γραφουμε ακραιες λεξεις οπως "ανοησια" ή "μπουρδα" ή κατι τετοιο για δισκους που καποιοι αλλοι που ενδιαφερονται πραγματικα για τη μουσικη τους θεωρουν πολυ καλους.
Επι του προκειμενου, πιστευω πως για να χαρακτηρισει καποιος τους Jethro Tull ως ψόφιους επιδειξίες και ογκόλιθους ανοησίας θα πρεπει να γνωριζει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι λεει και οχι μονο να σκορπαει εντυπωσιακα πυροτεχνήματα. Π.χ.το Aqualung ειναι μεσα σε ολες τις λιστες ως ενα απο τα καλυτερα αλμπουμ. Προσωπικα, οταν το ακουω (το εχω βαλει παλι τωρα) δε βρισκω πουθενα επιδειξη ή ανοησια. Μαλιστα, το ομωνυμο και κλασικ τραγουδι ειναι το μονο που δεν ακουω. Βαζω το CD απο το #2. Ας μας πει λοιπον ο κ. Πολυχρονιδης ποιο σημειο του Aqualung ειναι ανοησια και ας μας προτεινει κατι αναλογο που ειναι αξιο ακροασης.

Re: Απάντηση: Πολλά (rock) νέα και ΤΡΕΛΕΣ επανασυνδέσεις!!

Χάσμα γενεών ο Γιώργος??Μπάαα.

από τη λίστα του "to die for" φαίνεται σαφέστατο χάσμα τουλάχιστον μιάμισης δεκαετίας.

Και τι να με κάνει για μάρτυρα???Μια χαρά πορευεται.

Μα αγαπητέ μου, στις μονομαχίες είθισται ανέκαθεν να υπάρχουν μάρτυρες ένθεν και κείθεν...:flipout:

Αλλως τε οι λίστες είναι ενδεικτικές.

Ποιός το είπε αυτό?

Λέω μάλιστα να τον καλέσω για μουσική στο σπίτι.

poor guy...Τι θα του βάλεις άραγε?-bye-

Τουλάχιστον δεν θα κινδυνεύει απο νεόκοπους Ροβεσπιέρους.

από μένα τουλάχιστον ποτέ δεν κινδυνεύει - κανείς..

προηγουμένως δεν είχα καταλάβει γιατί έλεγες ότι τα γραπτά μένουν....

ΤΩΡΑ το κατάλαβα.

Και ένα post, ας πούμε, με κριτική διάθεση.

Πέρα από κάθε διάθεση διακομώδησης ή εξορκισμού των διαφορών μας στα μουσικά γούστα, διαφαίνεται πρόσφατα ότι κάποιοι από μας θέλουν να συνεχίσουν μιά κατάσταση.
Εγώ, προσωπικα, δεν έχω καμιά διάθεση.
Αλλά γνωστοποιώ ότι είμαι ....δεινός μαχητής.

Τι φταίω εγώ chief εάν εσύ πήρες τον τίτλο τού Ροβεσπιέρου μόνος σου??
Kαμιά σχέση.-bye-
Αλλά αφού κανεις διαπιστώσεις δεν μάς λές και εμάς ποιοι συνεχίζουν την κατάσταση για να το μάθουμε??/
Oσο για τα γραπτά που μένουν ,νοιώθω τυχερός που έχουν αποτυπωθεί στο club.Aπο εκεί και πέρα ολοι καταλαβαινουν.
Οι λίστες είναι ενδεικτικές και οχι αποδεικτικές τού γούστου εκάστου.Αυτό εννοησα.
Θα μπορούσα να ακούσω με τον Γιώργο πράγματα που διαπερνούν τουλάχιστον 4 αιώνες.Μεγάλη γκάμα ,δεν είναι???
Tωρα για το χάσμα των γενεών δεν μου φαινεται και πολύ γιατί ,κατα την γνωμη μου μιά χαρά γνωρίζει και 'θαυματοποιούς 'τών 70¨s.
Υ.Γ
Επειδή δεν παρακολουθώ συχνά όλη την κατηγορία τώρα τελευταία,διαμαρυρήθηκε κανείς για κάτι και δεν το πήρα χαμπάρι???

εντάξει παίρνω του Νταντόν...ένα τίτλο ας πάρω μόνο..

Εκεί στους τέσσερις αιώνες που θα ακούσετε ...πάρτε και ένα ξεσκονόπανο, γιά ξαράχνιασμα..:grinning-smiley-043 (πλάκα κάνω, μη μας κόψεις την καλημέρα...)

Σπύρο μου δεν παρακολουθείς... και αφ ενός έχει χάσει η κατηγορία το ενδιαφέρον της, από την άλλη χάνεις πράγματα...-bye-

Απάντηση: Re: Πολλά (rock) νέα και ΤΡΕΛΕΣ επανασυνδέσεις!!

εντάξει παίρνω του Νταντόν...ένα τίτλο ας πάρω μόνο..

Εκεί στους τέσσερις αιώνες που θα ακούσετε ...πάρτε και ένα ξεσκονόπανο, γιά ξαράχνιασμα..:grinning-smiley-043 (πλάκα κάνω, μη μας κόψεις την καλημέρα...)

Σπύρο μου δεν παρακολουθείς... και αφ ενός έχει χάσει η κατηγορία το ενδιαφέρον της, από την άλλη χάνεις πράγματα...-bye-

Γιατί βρε σύ??Βach και Lou Reed άσχημα είναι??:flipout: :flipout:
Eσύ ανήκεις στούς μεταρρυθμιστές,που είναι απολύτως απαραίτητοι.Κανείς δεν φαντάζεται να σε μαχαιρώνει μιά Καρλόττα ενώ κάνεις μπάνιο.:flipout: :flipout:

Μεταξύ μας....
πρίν από 4 χρόνια είδα τον Ian Anderson και ό,τι απέμεινε από τους Ταλλ και ήταν συγκλονιστικός, σαν προσωπικότητα και σαν μουσικός.

Αυτοί που δεν τον γνώρισαν και δεν τον έζησαν σαν μουσική εμπειρία ή τον έζησαν και τον προσπέρασαν εύκολα (δεν συζητώ κάν γιά την ανεδαφική σύγκριση με τα αμούστακα μειράκια με το όνομα δουράν δουράν) έχουν στερήσει τον εαυτό τους από ένα σημαντικό μέρος αυτού που λέγεται σήμερα ροκ μουσική (ή έστω λεγόταν κάποτε).

Να μου πείτε που και πότε θα κάνετε την ακρόαση, να σας στείλω κανά καλό δίσκο (santana) γιατί σίγουρα δε θάχετε, μπας και δείτε χαϊρι...-bye-