Πολλές ευχές για μια φωτογραφική χρονιά!

Επικινδυνο σπορ η φωτογραφιση τελικα... η θα πηγαινεις για ταυτοποιηση στοιχειων η θα σε κυνηγαει κανενας κουκουλοφορος η θα πεφτεις απο δεντρα... μηπως να ασχοληθουμε μονο με μακρο και αυτο κατ οικον???

Απάντηση: Re: Πολλές ευχές για μια φωτογραφική χρονιά!

Επικινδυνο σπορ η φωτογραφιση τελικα... η θα πηγαινεις για ταυτοποιηση στοιχειων η θα σε κυνηγαει κανενας κουκουλοφορος η θα πεφτεις απο δεντρα... μηπως να ασχοληθουμε μονο με μακρο και αυτο κατ οικον???

Ή το χειρότερο απ όλα που μου συμβαίνει τακτικά, να βρεθείς ξαφνικά σε κάποιο χωριό πεινασμένος και να πλακωθείς στους μεζέδες και στα τσίπουρα :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Πολλές ευχές για μια φωτογραφική χρονιά!

Ή το χειρότερο απ όλα που μου συμβαίνει τακτικά, να βρεθείς ξαφνικά σε κάποιο χωριό πεινασμένος και να πλακωθείς στους μεζέδες και στα τσίπουρα :flipout:

Πριν ή μετά τη φωτογράφηση;

Re: Απάντηση: Re: Πολλές ευχές για μια φωτογραφική χρονιά!

Αυτό είναι το καλύτερο!:flipout:

Μάλλον ξεκινάς για φωτογράφιση, πλακώνεις τα τσίπουρα, και η φωτογράφιση πάει περίπατο!

(μου έχει τύχει με μπύρες!)

Φίλοι μου εύχομαι σε όλους μας, και στις οικογένειές μας, καλή χρονιά με υγεία και ευτιχία.

καλές λήψεις να έχουμε με υγεία ευτυχία, πολλές γυναίκες για τους ανύπαντρους και οποιος σας στεναχώρησε να του καούν τα pixel !

πολλές γυναίκες για τους ανύπαντρους

εε! άσε κάτι και για τους παντρεμένους!

Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα για το νέο έτος. Και για την κατηγορία μας εύχομαι περισσότερα μηνύματα με φωτογραφίες και τεχνικές ερωτήσεις.

..........Και για την κατηγορία μας εύχομαι περισσότερα μηνύματα με φωτογραφίες ............

Ά γειά σου! Έτσι είναι!
Άντε, οι γιορτές πέρασαν, αγοράσατε ότι αγοράσατε :a0210:, σειρά έχουν οι φωτογραφίες!:grandpa: