ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΗΧΕΙΑ B&W DM 602 S2+ΡΑΔΙΟΕΝΙΣΧΥΤΗΣ AV SONY STR DB 840

Status
Not open for further replies.

mstr

Supreme Member
23 July 2009
4,392
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΗΧΕΙΑ B&W DM 602 S2+ΡΑΔΙΟΕΝΙΣΧΥΤΗΣ AV SONY STR DB 840

Απο το 2001,αλλα καλοδιατηρημενα.Τα ηχεια ειναι μαυρα,χωρις τις βασεις τους.

Τιμη και για τα δυο μαζι

390 ΕΥΡΩ.

Θα ηθελα να ενημερωσω τους φιλους του φορουμ οτι δε θα κανω αλλη μειωση της τιμης στο μελλον,διοτι δεν ειναι οτι θελω και ΤΟΣΟ πολυ να τα πουλησω.Αν κατσει κατι στην τιμη αυτη καλως.

Επισης μονο σε ατομα που θα ερθουν απο το σπιτι μου(μενω Αθηνα μεχρι το Φεβρουαριο που θα φυγω τελικα φανταρος)για να τα παρουν αυτοπροσωπως,ωστε να τα δοκιμασουν κιολας.Δεν τα στελνω αλλου.

Τελος,μονο και τα δυο μαζι.

Ευχαριστω-bye-

Αν αποφασισεις να τα δωσεις σε κομματια, ενδιαφερομαι για τα ηχεια!

Παιδια οπως εγραψα και στο πρωτο ποστ,θελω να τα πουλησω και τα δυο μαζι.Αν μου μεινει ο ενισχυτης,δεν ξερω τι να τον κανω.

Αν δε τα πουλησω καθολου,τουλαχιστον θα δωσω τον ενισχυτη και τα ηχεια στους γονεις μου,να τα εχουν στο σαλονι που τωρα εχουν ενα μινι hi fi.

Φωτογραφια δεν εχω,βασικα ειτε το πιστευετε ειτε οχι δεν εχω κομπιουτερ σπιτι και μπαινω ειτε απο το τει μου,ειτε απο ενα μερος που παρεχει ιντερνετ δωρεαν κοντα στο σπιτι μου.Μπορει να βαλω τη δευτερα καποιες.Αλλα τι νοημα να εχει,δεν εχουν κατι εξωτερικα ουτε τα ηχεια ουτε ο ενισχυτης.

Απλα φιλε μου βλεπω οτι εισαι θεσσαλονικη,και δεν τα στελνω αλλου,οπως αναφερα και στο πρωτο ποστ.Επισης,αν τα αγορασει καποιος,θελω να τα δοκιμασει πρωτα να δει οτι παιζουν οκ,και να τα παρει ο ιδιος απο το σπιτι και οχι τριτος.

Να πω οτι μαζι με τα παραπανω αν τα παρει κανεις τελικα,δινω και ενα καλωδιο monster cable μονο rca (15 ευρω το'χα παρει)καθως και ενα interconnect techlink(και αυτο 15 ευρω αν θυμαμαι καλα το πηρα)

Μενω στο Αιγαλεω,κοντα στα τει Αθηνας.Εχεις πμ με το τηλεφωνο μου αν θες να μιλησουμε.

Status
Not open for further replies.