Πωλούνται Magnepan - Magneplanar 1.7 ενός έτους

dimkasta

AVClub Addicted Member
14 November 2006
2,246
Ήρθε η ώρα να αποχωριστώ τα μωρά μου. Με βαριά καρδιά η αλήθεια είναι, αλλά η αναβάθμιση που κάνω πιστεύω ότι αξίζει...

Πρόκειται για τα Magneplanar 1.7 αγορασμένα πριν περίπου ένα χρόνο από τον Έλληνα αντιπρόσωπο (Studio Genesis - Ζωδιάτης).

Είναι σε μαύρο χρώμα και σε άψογη κατάσταση, δουλεμένα πάντα σε νορμάλ εντάσεις χωρίς υπερβολλές.

Δυστυχώς δεν έχω δυνατό φωτισμό στο σαλόνι μου, και οι φωτογραφίες βγάζουν λίγο κόκκο. Είναι αρκετή όμως για να πάρετε μια πρώτη ιδέα. Φυσικά κάθε έλεγχος και ακρόαση δεκτή.

Τα δίνω 2500 ευρώ.
Η τιμή θεωρώ είναι παραπάνω από καλή για ένα τέτοιο ηχείο και για την κατάστασή του. Παρακαλώ όχι ανταλλαγές.

Ευχαριστώ

1.7.jpg

Καλησπερα DImkasta
Υπαρχουν ακομη τα ηχεια? Ενα τηλ. επικοινωνιας?
Φιλικα rckostas

Καλησπέρα Κώστα
Ναι υπάρχουν ακόμα. Το προηγούμενο μου ποστ χάθηκε. Αν σβήστηκε για παράβαση κανόνων περί up, παρακαλώ αφήστε το ή σβηστε και την ερώτηση γιατί έτσι με την ερώτηση αναπάντητη φαίνεται ότι αδιαφορώ για τη συνέχειά της αγγελίας

Ευχαριστώ

Οκ Δημήτρη,
Σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Οπως σου είπα θα επικοινωνήσομε τον Ιούνιο...

Φιλικά/rckostas

2200 ευρώ

Δεκτή και ανταλλαγή με Linn sondek ή Technics SP-10 σύν διαφορά ανάλογα με τα αξεσουάρ του πικαπ

Τα ηχεία είναι ακόμα διαθέσιμα στα 2100 ευρώ

Δεκτή και ανταλλαγή με Magnepan MMG (τα σκέτα, όχι W όχι C) σε αντίστοιχα άριστη κατάσταση συν 1400 ευρώ

Γεια σου .Με λενε τζωνη Ουιλσων και μενω στη Ροδο. Ειναι τα 1.7 ακομα διαθεσιμα ; Αν ναι, εσυ που βρισκεσαι ; μπορω να τ'aκουσω;

Τα ηχεία είναι ακόμη διαθέσιμα. Αν βρεθείς Αθήνα πολύ ευχαρίστως να κανονίσουμε να τα ακούσεις.

Τα ηχεία είναι ακόμα διαθέσιμα στα 2000 ευρώ

Δεκτή και ανταλλαγή με Magnepan MMG (τα σκέτα, όχι W όχι C) σε αντίστοιχα άριστη κατάσταση συν 1400 ευρώ ή κάποιο B&W 805Ν ή S σύν 1000 ευρώ