Πολυ φτηνο ηχοσυστημα. Πιο;

jois21

Senior Member
24 October 2007
351
Ψαχνω ενα φτηνο συστημα που θα παρω μαζι με την τηλεοραση μου. Δεν εχω πολλες απαιτησεις στο θεμα ηχου, απλα κατι καλυτερο απο τα ηχεια της τηλεορασης. Αν ειναι και ασυρματα τα ηχεια ακομα καλυτερα. Ο χωρος ειναι 2,5χ3,5μ. Τι μου προτεινετε;

Last edited:
Ψαχνω ενα φτηνο συστημα που θα παρω μαζι με την τηλεοραση μου. Δεν εχω πολλες απαιτησεις στο θεμα ηχου, απλα κατι καλυτερο απο τα ηχεια της τηλεορασης. Αν ειναι και ασυρματα τα ηχεια ακομα καλυτερα. Ο χωρος ειναι 2,5χ3,5μ. Τι μου προτεινετε;

πάρε κάποιο σετάκι ολοκληρωμένο με δορυφοράκια, υπογούφερ και ενισχυτή-dvd.

Σε τόσο μικρό χώρο μια χαρά θα είναι.

Εγώ είχα πάρει ένα μικρό της philips και είμαι ευχαριστημένος για τα λεφτά που έδωσα.

το πρώτο το πηρα απ το πλαίσιο και δεν είμαι καθόλου μα καθόλου ευχαριστημένος ...το sub σώζει την κατάσταση αλλά όλα τα υπόλοιπα πολύ μουντά...

αν δε βάλεις δισκάκι να ακούσεις μουσική θα το πας πίσω,,,

οπότε διακριτικά πήγε στο δωμάτιο απλά για να υπάρχει...

για το δευτερο δεν ξερω

και κάτι άλλο το SUMSUNG αρνείται να διαβάσει γραμμένα dvd κάτι που δεν λέει στα χαρακτηριστικά στην σελίδα του Πλαισιου

Μια βόλτα στη fnac θα σε βοηθήσει, έχουν αρκετά συστηματάκια προς επίδειξη και ικανοποιητικές συνθήκες ακρόασης...σε σχέση με κάτι κωτσόβολους...Πριν καμια εβδομάδα πέρασα μια βόλτα και είχε δυο "συνθέσεις" της sony και της yamaha κοντα στα 300 ευρώ που μου φάνηκαν πολύ καλές.

μαλλον ο φιλος μας πρεπει να μας πει το ποσο που θελει να διαθεσει..γιατι οι προτασεις αρχιζουν να ανηφοριζουν σε τιμες!