Πολυ hardware, again...

18 June 2006
850
Πειραιας
Πωλουνται τα εξης:

---

Μητρικη Asus P5B + CPU Intel E6300. Και τα 2 retail, με φουλ εγγυηση και τις συσκευασιες τους. Ο επεξεργαστης *μου ειπαν* οτι περναει τα 3ghz ανετα με μαμα ψυκτρα. Η μητρικη σιγουρα παιζει 470+ fsb δοκιμασμενα.

Τιμη και για τα 2 στα 290 ευρω.
Για χωριστα μονο αν βρεθουν αγοραστες και για τα δυο.

---

Μνημες Adata Vitesta DDR2 800mhz 2X512. Tιμη 140 ευρω.

---

Case NZXT Zero. Σε τελεια κατασταση, καινουργιο, αλλα δεν εχω την συσκευασια του. Ενα απλο...θηριο αλουμινιου με καμια 10αρια ανεμιστηρες.

Link κατασκευαστη : Zero

Tιμη 120 ευρω

---

Case Aerocool Baydream. Σε αριστη κατασταση.

Link κατασκευαστη : Aerocool baydream (το masstige ειναι το αμερικανικο ονομα, ειναι το ιδιο πραγμα)

Τιμη 80 ευρω

---

Τροφοδοτικο OCZ EvoPower 600W. Full modular κτλ που περιμενει κανεις απο τροφοδοτικο OCZ...θηριο στις τασεις. Στο κουτι του καινουργιο.

Τιμη 95 ευρω

---

Revoltec Desktop, δηλαδη:

Revoltec Fightboard advanced : Link here
Revoltec Fightmouse advanced : Link here
Revoltec Gamepad precision pro : Link here

Ολα ειναι καινουργια. Tιμη 60 ευρω ολα μαζι. Για χωριστα, PM.

---

Revoltec Lightboard XL2 illuminated keyboard USB+PS2

Link κατασκευαστη : Lightboard Silver

Χρησιμοποιημενο ελαχιστες ωρες.
Tιμη 30 ευρω

---

Logitech Ultra-X flat keyboard.

Eιναι αυτο εδω:

@www.benchmark.pl/artykuly/rzut_okiem/logitech_UltraX_Flat/strona-1.html

Χρησιμοποιημενο καποιους μηνες, χωρις κανενα απολυτως προβλημα.

Τιμη 20 ευρω

---

Καρτα γραφικων Gecube ATi X1600XT PCI-E. Με εγγυηση κανονικα στο κουτι της.

Τιμη 80 ευρω.

---

Καρτα γραφικων Gecube ATi X850Pro PCI-E. Με εγγυηση κανονικα στο κουτι της και αυτη.

Τιμη 110 ευρω.

---

Oτι χρειαστειτε PM.

Ευχαριστω.

Απομενουν τα:

---

Μνημες Adata Vitesta DDR2 800mhz 2X512. Tιμη 140 ευρω.

---

Case NZXT Zero. Σε τελεια κατασταση, καινουργιο, αλλα δεν εχω την συσκευασια του. Ενα απλο...θηριο αλουμινιου με καμια 10αρια ανεμιστηρες.

Tιμη 120 ευρω

---

Case Aerocool Baydream. Σε αριστη κατασταση.

Link κατασκευαστη : Aerocool baydream (το masstige ειναι το αμερικανικο ονομα, ειναι το ιδιο πραγμα)

Τιμη 80 ευρω

---

Καρτα γραφικων Gecube ATi X1600XT PCI-E. Με εγγυηση κανονικα στο κουτι της.

Τιμη 80 ευρω.

---

Καρτα γραφικων Gecube ATi X850Pro PCI-E. Με εγγυηση κανονικα στο κουτι της και αυτη.

Τιμη 110 ευρω.

---

Ψυκτρα για socket 775, Noiseblocker CoolScraper Rev2. Θηριωδης, αθορυβη και πολυ αποδοτικη.

Link κατασκευαστη : CoolScraper rev 2

Tιμη 30 ευρω

---

Oτι χρειαστειτε PM.

Ευχαριστω.

Mενουν μονο τα εξης για τωρα:

---

Μητρικη Asus M2R32-MVP AM2 socket Ati 3200 chipset. Ειναι καινουργια στο κουτι της, με αποδειξη αγορας 1 μηνος περιπου. Προερχεται απο πελατη που ηθελε να του στησω ενα μηχανημα αλλα 'στο δρομο' το μετανιωσε και μου εμεινε.

Η αποδειξη αγορας ειναι στα 180 ευρω, η καλυτερη τιμη Ελλαδα ειναι 160. Εγω ομως δεν εχω σκοπο να την κρατησω οποτε η πρωτη φυσιολογικη προσφορα (οχι και 40-50 ευρω παντως!) την παιρνει.

---

Case NZXT Zero. Σε τελεια κατασταση, καινουργιο, αλλα δεν εχω την συσκευασια του. Ενα απλο...θηριο αλουμινιου με καμια 10αρια αθορυβους ανεμιστηρες.

Tιμη 120 ευρω

---

Tιμη 30 ευρω

---

Καρτα γραφικων 7800GT με cooler Arctic Silencer. Με εγγυηση, χωρις το κουτι της ομως. Μαζι φυσικα η μαμα ψυκτρα.

Τιμη 150 ευρω.

---

Ψυκτρα για socket 775, Noiseblocker CoolScraper Rev2. Θηριωδης, αθορυβη και πολυ αποδοτικη.

Tιμη 30 ευρω

---

Oτι χρειαστειτε PM.

Ευχαριστω.

Mενουν μονο τα εξης για τωρα:

---

Μητρικη Asus M2R32-MVP AM2 socket Ati 3200 chipset. Ειναι καινουργια στο κουτι της, με αποδειξη αγορας 1 μηνος περιπου. Προερχεται απο πελατη που ηθελε να του στησω ενα μηχανημα αλλα 'στο δρομο' το μετανιωσε και μου εμεινε.

Η αποδειξη αγορας ειναι στα 180 ευρω, η καλυτερη τιμη Ελλαδα ειναι 160. Εγω ομως δεν εχω σκοπο να την κρατησω οποτε η πρωτη φυσιολογικη προσφορα (οχι και 40-50 ευρω παντως!) την παιρνει.

---

Case NZXT Zero. Σε τελεια κατασταση, καινουργιο, αλλα δεν εχω την συσκευασια του. Ενα απλο...θηριο αλουμινιου με καμια 10αρια αθορυβους ανεμιστηρες.

Tιμη 120 ευρω

---

Tιμη 30 ευρω

---

Καρτα γραφικων 7800GT με cooler Arctic Silencer. Με εγγυηση, χωρις το κουτι της ομως. Μαζι φυσικα η μαμα ψυκτρα.

Τιμη 150 ευρω.

---

Tιμη 30 ευρω

---

Oτι χρειαστειτε PM.

Ευχαριστω.