Πολύ hardware (Tower cases, cpu, ddr2, mobo, gpu, etc)

Daytime Dreamer

New member
30 January 2011
45
Ολα τα πραγματα ειναι σε αριστη κατασταση. Οσοι δεν το ξερουν ειμαι ψυχακι με την εξωτερικη κατασταση των πραγματων μου.Τα πραγματα δινονται απο την πλατεια Κυψελης χερι με χερι ωστε να δειτε και την κατασταση τους. Λυπαμαι αλλα δεν εχω χρονο να τρεχω σε αλλες περιοχες ουτε στασεις μετρο λογο τρεξιματος αυτον τον καιρο με πολλα και διαφορα.

Στο ψητο

1) Coolermaster Stacker stc-t01 σε μαυρο χρωμα, χωρις το παραμικρο σημαδι η γρατζουνια. Εχει τοποθετημενη μεσα extra την αεροκουρτινα (cross flow fan), την οποια τοτε την ειχα παρει 30κατι ευρω.

Δειτε εδω το review (σας εδωσα το λινκ που δειχνει την αεροκουρτινα)

http://www.hexus.net/content/item.php?item=890&page=5&search=intelhttp://www.hexus.net/content/item.php?item=890&page=5&search=intel

Στα 70 ευρω πακετο μαζι με την κουρτινα

2) MSI P45 Platinum στο κουτι της με ολα τα παρελκομενα. Στα 50 ευρω (καλη μητρικη για hackintosh by the way)

3) Core2Duo E8600 στα 80 ευρω. Δεν τον δοκιμασα ποτε αλλα ο iraklisvel που μου τον πουλησε μου ειπε οτι παιζει στα 3.5ghz με 1.1 ρευμα.

4) OCZ DDR2 Quad Kit 4X2gb στα 5-4-4-15. Στα 80 ευρω Επαιζαν παντα με 1.8 ρευμα

5) Ασυρματο Mini keyboard της Keysonic μοντελο ACK-340BT. το ειχα παρει 70 ευρω, 30 ευρω ειναι μια καλη τιμη νομιζω

6) Lian Li Tyr X2000 case. Στα 150 ευρω ακατεβατα. το ειχα παρει απο τον junior21, αριστο. Απλα τελικα δεν εχω χωρο και δεν θα το χρησιμοποιησω.

7) Gainward Golden Sample Rampage 700. Μια 4870Χ2 με 2gigabyte Ram. Δεν την δοκιμασα ποτε. Την αγορασα χωρις εγγυηση και δεν την δοκιμασα ποτε. Μου ειπαν οτι δουλευει. Εαν δεν δουλευει μου την γυρνατε. Στα 80 ευρω (οσο την πηρα) Στο κουτακι της με τα ολα της

8) Nvidia GTX295 dual pcb (της Nvidia νομιζω υλοποιηση. To BIOS γραφει Nvidia και δεν γραφει πουθενα κατι αλλο) Χωρις εγγυηση, σε ενα απλο κουτι, την εχω δοκιμασει ομως και δουλευει μια χαρα. Στα 100 ευρω (οσο την πηρα)

9) Καποια cages 4in3 που ειχα παρει για το stacker. Πιανουν 3 θεσεις 5 1/4 και σου δινουν θεση για 4 σκληρους τους οποιους ψυχει ενα fan. Εχω 2 τετοια, με 15 ευρω τα παιρνατε και τα 2

10) Τροφοδοτικο PC Power & Cooling Silencer Black 750w στα 70 ευρω. Εγγυηση κατευθειαν απο την εταιρεια, ηταν παντα πανω σε UPS. Απροβληματιστο

Οποιος θελει 2+3+4 στα 200 συνολο

Δηλωση ενδιαφεροντος εδω και μετα πμ για παραπανω

Το 4) OCZ DDR2 Quad Kit 4X2gb ειναι στα 800ΜΗΖ η στα 1066ΜΗΖ?
Αν ειναι 1066 ισως επερνα εγω τα 2 και τα αλλα 2 ο skouloumoundras?

Αν επιτρέπετε, γιατί αγοράστηκε σε τόσο χαμηλη τιμή η gainward.Γυρω στα 500 είχε καινουρια απόσο θυμάμαι. Είναι δεύτερο χέρι?
Ευχαριστω

Re: Απάντηση: Πολύ hardware (Tower cases, cpu, ddr2, mobo, gpu, etc)

Το 4) OCZ DDR2 Quad Kit 4X2gb ειναι στα 800ΜΗΖ η στα 1066ΜΗΖ?
Αν ειναι 1066 ισως επερνα εγω τα 2 και τα αλλα 2 ο skouloumoundras?

Παιζουν και 800 και 1066 αναλογως το ρευμα και τις ρυθμισεις. Δεν μπορω να σου εγγυηθω τι και πως ομως.

Το κιτ ειναι rated στα 800 με 5-4-4-15 (ισως και 12 δεν θυμαμαι) με 1.8-1.9 ρευμα. Εγω τις ετρεχα σε P35 chipset μητρικη στα 5-5-5-18 στα 933 με 1.65V ...

usherades τοσο την πουλαω τωρα γιατι η καρτα ειναι παλια ΠΛΕΟΝ

Το κουτι Lian Li Tyr 200 καινουργιο ειχε 450 ευρω και το δινω 150 και ειναι αριστο ... περναει ο καιρος και ειναι και μεταχειρισμενα και ειναι και το οτι ο κοσμος δεν εχει λεφτα

Μενουν οι μνημες, το κουτι το Lian Li και το PSU. Τα αλλα πουληθηκαν

Last edited:
Καλημερα,

Ακυρο απο μενα για τις μνημες. Δεν θα δουλεψουν με τις δικες μου.

Ευχαριστω.

Bump! μένουν αυτα

OCZ DDR2 Quad Kit 4X2gb στα 5-4-4-15. Στα 70 ευρω Επαιζαν παντα με 1.8 ρευμα

Τροφοδοτικο PC Power & Cooling Silencer Black 750w στα 70 ευρω. Εγγυηση κατευθειαν απο την εταιρεια, ηταν παντα πανω σε UPS. Απροβληματιστο

Lian Li Tyr X2000 case. Στα 150 ευρω ακατεβατα

Photos απο τo Lian Li το οποιο ειναι και το μονο που εμεινε απο τα πραγματα

IMG_2725.jpg

IMG_2726.jpg

IMG_2728.jpg

IMG_2729.jpg

Το ξανα-ματα-λεω ... δεν εχει ουτε ενα σημαδι ...

To κουτι ειναι αριστο και εσωτερικα. Σαν καινουργιο.

Εννοειται οτι παιρνει ssd αλλα αυτο ειναι θεμα μητρικης ουσιαστικα οχι του κουτιου :P

Το κουτι εχει ολα τα παρελκομενα που ειχε
οταν το πηρες, δηλ. καλωδια, βιδες κλπ?

Ναι τα εχει ολα και σημερα εναι η τελευταια μερα πωλησης καθοτι αυριο φευγω εξωτερικο