Πολύ ηχεία για τα λεφτά τους...

DIPIE Σέβομαι την άποψη σου αλλα η καλή μέρα απο το πρωί φαίνεται και ειδικά απο αυτόν που θέλει να τα πουλήσει, όσο για τον ήχο που περιγράφεις τον έχεις ακούσει απο αυτά τα ηχεία;
Anyway οποιος τολμήσει έχει προειδοποιηθεί να τα ακούσει πρώτα μπορεί να είμαι και κουφός.
Όσο για το τι γράφουν τα περιοδικά όποιος έχει σοβαρή πείρα απο τον χώρο μπορεί να με ενοήσει, για εμένα θα έπρεπε να τα μοιράζουν όλα στο metro οχι μόνο του ήχου αλλα όλα του ειδικόυ τύπου το οτι δέ πουλάνε σε αυτές τις τιμές είναι ενδεικτικό του πόσο μαζοχιστικά καταναλωτές είμαστε.
Ζητώ συγνώμη εαν οτόνος μου φαντάζει λίγο απότομος δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση.
Πάντα με σεβασμό σε όλες τις απόψεις.

Last edited:
Δεν είσαι κουφός,αλλά στους χώρους του συγκεκριμένου αντιπρόσωπου, μόνο να υποψιαστείς μπορούσες,πως θα έπαιζε ένα μηχάνημα-σύστημα.Η απάντηση στο ερώτημα γιατί ήταν,θα τα ακούσουν στο σπίτι τους...

Μην υποτιμάς ένα κάκιστο χώρο κι ένα αντίστοιχα κακό στήσιμο. Καταστρέφουν το καλύτερο μηχάνημα.

Προσωπικά είχα την ευκαιρία να τ' ακούσω και σε σπίτι χομπίστα.

Re: Απάντηση: Πολύ ηχεία για τα λεφτά τους...

Τα Druid 2 ήταν ακροσάριστα ηχεία,με κύριο χαρακτηριστικό τα εξαιρετικά δυναμικά,την ταχύτητα,την ζωντάνια και τα "αγνά" μεσαία.Ελάχιστα ηχεία τα πιάνουν όλα αυτά και δεν είναι λίγα,έστω και στα πολλά χρήματα,που κόστιζαν εδώ.Ωστόσο δεν ήταν ηχεία,που θα έπαιζαν "πεταμένα",μέσα στα κυβικά και με ξύλινο πάτωμα παλιά δωμάτια του αντιπροσώπου,κακοστημένα και χωρίς κώνους.Τι να ακούσεις έτσι;

Τα Essence μπορείς πλέον μόνο να τα παραγγείλεις απευθείας κι άν είναι τόσο καλύτερα απο τα Druid,όσο γράφουν,σίγουρα θα είναι περίπτωση.

Πριν απο λιγους μηνες (3-4) που ειχα αλληλογραφια με την εταιρια, με παραπεμψαν στον εδω αντιπροσωπο, που btw προσπαθησα να επικοινωνησω πολλακις, αλλα ποτε δεν απαντουσε κανεις.

Και το essence εχει και τεραστια διαφορα τιμης 3500 δολλαρια (λιγοτερα απο 2500 ευρω) στο site της zu με τιμη καταλογου 5700 ευρω εδω!

Hi Ntinos,

We appreciate your interest in Zu.

Unfortunately we are unable to sell direct into countries in which we have established dealers and distributors.

It is undermining them and against our terms.

All sales must go through the local dealer.

They will be more than happy to help assist you with any of your needs.

Thanks.

Gerrit
Zu Audio

Αυτο μου το ειχαν πει στις 14/10/2009, οταν τους ρωτησα την δυνατοτητα να μου τα στειλουν απο εκει μιας και εδω κοστισουν x2

Εδω παντως για τα Zu (και δεν θα επανελθω, μιας και γεφυγα απο το τοπικ) η τιμη ειναι Χ3. (edit --> σχεδον)
Αν αφαιρεσεις εξοδα αποστολης, και εκετελωνισμο, ερχεται στα μισα

Τιμη Druid mkiv στην Αμερικη 2800 $ (1930 ευρω)
Τιμη εδω 4500

Last edited:
Δυστυχως οι τιμες (σε δολλαρια) σε πολλα αμερικανικα προιοντα που εισαγονται στην ελλαδα αναβαθμιζονται σε ευρω και πολλαπλασιαζονται και απο πανω, και στο τελος απλα απορεις.

Πειτε με σωβινιστη αλλα θεωρω (προσωπικα παντα) και το spicom F3 MKII 'πολυ ηχειο για τα λεφτα του' (μιας και λενε οτι θα 'ναι φθηνοτερο απο το προηγουμενο F3). Αληθεια ξερει καποιος ποια θα ειναι η τιμη του?

Attachments

• spicom f3 mkii.jpg
    spicom f3 mkii.jpg
    11.1 KB · Views: 89
Στο site λέει 7750 (2000 λιγότερο από την προηγούμενη έκδοση), αλλά όλοι οι έλληνες κατασκευαστές προσφέρουν καλή έκπτωση στην εγχώρια αγορά.

Η Spicom έχει όντως πολύ ενδιαφέρουσες υλοποιήσεις...

Να μια ντόπια εταιρία άκρως ανταγωνιστική που βάζει τα γυαλιά σε αντίστοιχης φιλοσοφλιας προαναφερθείσας αμερικάνικης 100 φορές.
Εξαιρετικές υλοποιήσεις που μάγεψαν και εμένα και ας μην είμαι της φιλοσοφίας αυτής.

Ο λόγος(μάλλον η γραφή),για τα διάσημα Von Schweikert VR 4 Jr.Εγιναν τόσο γνωστά κι αγαπητά,γιατί με λίγα σχετικά χρήματα(4000$ και 5000$ στην mk 2 έκδοση του),έπαιρνες-όπως λεγόταν- ένα εξαιρετικό ηχείο,που σχεδόν τα έκανε όλα άψογα.

Οι κακές γλώσσες λένε,ότι αυτός ήταν κι ο λόγος,που καταργήθηκε το συγκεκριμένο μοντέλο απο την εταιρεία.Εκοβε πωλήσεις απο τα ακριβότερα μοντέλα...

Λέτε να δούμε τα Aniv.στην έκθεση;

Οντως πολύ τίμια εταιρεία με απίθανα προϊόντα. Είχα ένα διάστημα το VR4 και εδώ και ενάμιση χρόνο το VR5 Anniversary που παρά την σχετικά υψηλή του τιμή το θεωρώ ένα από τα καλύτερα ηχεία ανεξαρτήτως τιμής. Χαρακτηριστικό του ότι έχω προχωρήσει σε εκτεταμένη αναβάθμιση τόσο των πηγών όσο και των ενισχυτών και το ηχείο ακολουθεί και κάθε φορά παίζει και καλύτερα χωρίς να δείχνει σημάδια ότι τελειώνει...
Ο δε Albert von Schweikert είναι ένας καταπληκτικός τύπος (έχουμε μιλήσει αρκετές φορές στο τηλέφωνο και είναι κατατοπιστικότατος και πάντα πρόθυμος να βοηθήσει)

Μπορεί να μην άκουσες Anniversary μικρά στην έκθεση αλλά όποτε θες μπορείς να ακούσεις τα μεγάλα -bye-

Απάντηση: Re: Πολύ ηχεία για τα λεφτά τους...

Οντως πολύ τίμια εταιρεία με απίθανα προϊόντα. Είχα ένα διάστημα το VR4 και εδώ και ενάμιση χρόνο το VR5 Anniversary που παρά την σχετικά υψηλή του τιμή το θεωρώ ένα από τα καλύτερα ηχεία ανεξαρτήτως τιμής. Χαρακτηριστικό του ότι έχω προχωρήσει σε εκτεταμένη αναβάθμιση τόσο των πηγών όσο και των ενισχυτών και το ηχείο ακολουθεί και κάθε φορά παίζει και καλύτερα χωρίς να δείχνει σημάδια ότι τελειώνει...
Ο δε Albert von Schweikert είναι ένας καταπληκτικός τύπος (έχουμε μιλήσει αρκετές φορές στο τηλέφωνο και είναι κατατοπιστικότατος και πάντα πρόθυμος να βοηθήσει)

Μπορεί να μην άκουσες Anniversary μικρά στην έκθεση αλλά όποτε θες μπορείς να ακούσεις τα μεγάλα -bye-

Ευχαριστώ για την πρόσκληση.Θα την...εκμεταλευθώ λίαν συντόμως.-bye-

Re: Απάντηση: Re: Πολύ ηχεία για τα λεφτά τους...

Ευχαριστώ για την πρόσκληση.Θα την...εκμεταλευθώ λίαν συντόμως.-bye-

Ναι καλά...Οσο ήρθες σε μένα...Που στο έχω πεί τόσο καιρό..