Πολύ σημαντικό ντοκουμέντο, δείτε το όλοι.

SHERPA

Supreme Member
18 June 2006
3,633
Βέροια
Για να γνωρίζεται ότι η κυβερνήσεις εξ' απ' ανέκαθεν ντε, κάνουν αγώνα για να ρίξουν τις τιμές...

Attachments

• SNC00068.jpg
    SNC00068.jpg
    63.8 KB · Views: 362
Το φθηνό... έχει αγοραστεί προ τριμήνου.
Και το ακριβό σήμερα!

Καλά θα είναι να το διαδώστε και φυσικά να μπουκοτάρετε το σκεύασμα.

και τι να πάρουμε βρε Γιάννη αν πονάει καλή ώρα ο λαιμός μας?
να πάμε να ζητήσουμε προπέρσινα?

Θα τα φτιάξει όλα ο Λοβέρδος βρε κουτά,η αγορά θα απορρυθμιστεί και η ανάπτυξη θα έρθει με τον Μπένυ,τον Σαμ και τα άλλα παιδιά......

Μια και εγινε λογος μια ερωτηση για οποιον γνωρίζει:
Δικαιουται ο φαρμακοποιος να σου πουλησει το Panadol Gold&Flu 4,03 € ,
εαν η τιμη που αναγραφεται στο κουτι ειναι 1,85€ ?

Απάντηση: Re: Πολύ σημαντικό ντοκουμέντο, δείτε το όλοι.

Μια και εγινε λογος μια ερωτηση για οποιον γνωρίζει:
Δικαιουται ο φαρμακοποιος να σου πουλησει το Panadol Gold&Flu 4,03 ,
εαν η τιμη που αναγραφεται στο κουτι ειναι 1,85 ?
OXI
είναι σκληρά διατιμημένα προιόντα βάσης τιμής αγοράς και πωλήσης

η νέα τιμή είναι μια χαρά...!@$#!@$@!#!,αφού όπως κι εσείς θα έχετε παρατηρήσει,το τελευταίο 3μηνο "τρέχει" μεγάλη διαφημιστική καμπάνια για το προιόν και κάποιος πρέπει να την πληρώσει ε?
Πάντως ένας σωστ'ο φαρμακοποιός,μπορεί να σου υποδείξει το αντίστοιχο σκεύασμα άλλης φαρμακευτικής που δεν προβάλλεται στην τιβι,με τιμή ίσως και χαμηλότερη του 1 ευρώ.

To μπουκοταζ ειναι η καλυτερη λυση για αυτα τα μη συνταγογραφουμενα προιοντα τη στιγμη μαλιστα που υπαρχουν εναλλακτικες με υποπολλαπλασια τιμη.
Το παναντολ κολντ εντ φλου μπορει να εχει σως για να γλυστραει, αλλα χαλαει τη 'γευση', καλυτερα σκετο.

Ο Φαρμακοποιός είναι υποχρεωμένος να πουλήσει βασει του επίσημου κρατικού τιμοκαταλόγου που ισχύει ακριβώς τη χρονική στιγμή της πώλησης, η τιμή πάνω στο κουτί δεν έχει καμία απολύτως ισχύ και είναι απλά ενδεικτική.

Μάριε όμως εγώ αυτή τη τιμή πλήρωσα...
Εννοείς ότι άλλο φαρμακείο ενδεχομένως πουλά φθηνότερα και λειτουργεί ο ανταγωνισμός?

Επίσης να ρωτήσω:
για αυτό το φαινόμενο προφανώς δεν φταίει ο πωλητής (φαρμακείο) που έχει μάλλον (?) καθορισμένο κέρδος αλλά η εταιρία που ανέβασε τη χονδρική τιμή?

Εγώ χρησιμοποιώ ένα σαμπουάν που αγοράζω από φαρμακείο, το DaoHair-S. Η τιμή του τους τελευταίους 4 μήνες πήγε από τα 2,40 στα 4,80. Και δεν είναι το μόνο. Δυστυχώς η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου.

Προφανως μερος του deal με τις φαρμακευτικες ειναι να αφεθουν ελευθερες οι τιμες των μη συνταγογραφουμενων φαρμακων και λοιπων προιοντων και να μειωθουν οι τιμες των συνταγογραφουμενων.

Η τιμή στο φάρμακο είται είναι συνταγογραφούμενο είτε όχι είναι φιξαρισμένη από το κράτος, και σε όλη την επικράτεια είναι η ίδια. Αυτό που γίνεται τα τελευταία 2 χρόνια στην πράξη είναι το εξής. Οποιο φάρμακο μπορεί να χορηγηθεί μέσω των ασφαλιστικών ταμείων έχει μειωθεί πολύ η τιμή του (εως και 35%), όποιο δεν χορηγείται παρέμεινε σταθερό ή αυξήθηκε όπως η περίπτωση που ανέφερε ο Γιάννης.

Κάθε τρίμηνο αγοράζω ένα κουτι Thyrohormone 0,1mg της "Νi-The". Τον περασμένο Δεκέμβριο το αγόρασα με 2,24 και ημ. λήξης 2015. Σήμερα έδωσα 3,80 για ένα κουτι με ημ.λήξης 2016! Το χρυσοπλήρωσα το "φρέσκο"...
mad_mini.gif
dash_mini.gif

βρε κουτα....δεν ξερετε οτι ο αδεφλος του Λοβερδου ειναι εμπορος γεννοσημων ???????.....

Φίλοι μου, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος αντίδρασης απο το μποϋκοτάζ του προϊόντος, θα έλεγα είναι ο μοναδικός. Για φάρμακα που δεν είναι απολύτως ειδικά, δηλ. αυτά για τα οποία δεν απαιτείται συνταγή γιατρού, το πράγμα είναι πολύ απλό: Ο καθένας μας έχει κάποιον φίλο ή γνωστό φαρμακοποιό, ο οποίος ξέρει την λεγόμενη "δραστική ουσία" του κάθε σκευάσματος. Για παράδειγμα, στο Depon αυτή η ουσία είναι η παρακεταμόλη. Αυτό σημαίνει οτι μπορείς να πάρεις ένα άλλο σκεύασμα με την ίδια ακριβώς αποτελεσματικότητα και για τον ίδιο σκοπό.
Εννοείται οτι δεν μιλάω για γεννόσημα, αλλά για original προϊόντα. Και προφανώς, είπαμε, αυτό δεν ισχύει για χορηγούμενα με ιατρική συνταγή. Εκεί την "τρώμε" κανονικά - ό,τι μας γράψουν.
Σημ. Ανήκω σε ιατρική οικογένεια (μητέρα και σύζυγος) και έχω, ας πούμε, κάποια ενημέρωση πιό "κοντινή". Θα χαρώ πολύ αν μπορώ να βοηθήσω σε γενικής φύσεως απορίες - όχι ειδικές ασφαλώς, εγώ βγάζω το ψωμί μου σαν μηχανικός και μισώ την ιατρική, αφού είμαι βέβαιος οτι δεν ξέρει το forum μας η γυναίκα μου και άρα δεν θα το διαβάσει...