Φίλοι μου, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος αντίδρασης απο το μποϋκοτάζ του προϊόντος, θα έλεγα είναι ο μοναδικός. Για φάρμακα που δεν είναι απολύτως ειδικά, δηλ. αυτά για τα οποία δεν απαιτείται συνταγή γιατρού, το πράγμα είναι πολύ απλό: Ο καθένας μας έχει κάποιον φίλο ή γνωστό φαρμακοποιό, ο οποίος ξέρει την λεγόμενη "δραστική ουσία" του κάθε σκευάσματος. Για παράδειγμα, στο Depon αυτή η ουσία είναι η παρακεταμόλη. Αυτό σημαίνει οτι μπορείς να πάρεις ένα άλλο σκεύασμα με την ίδια ακριβώς αποτελεσματικότητα και για τον ίδιο σκοπό.
Εννοείται οτι δεν μιλάω για γεννόσημα, αλλά για original προϊόντα. Και προφανώς, είπαμε, αυτό δεν ισχύει για χορηγούμενα με ιατρική συνταγή. Εκεί την "τρώμε" κανονικά - ό,τι μας γράψουν.
Σημ. Ανήκω σε ιατρική οικογένεια (μητέρα και σύζυγος) και έχω, ας πούμε, κάποια ενημέρωση πιό "κοντινή". Θα χαρώ πολύ αν μπορώ να βοηθήσω σε γενικής φύσεως απορίες - όχι ειδικές ασφαλώς, εγώ βγάζω το ψωμί μου σαν μηχανικός και μισώ την ιατρική, αφού είμαι βέβαιος οτι δεν ξέρει το forum μας η γυναίκα μου και άρα δεν θα το διαβάσει...