Πολύχρονοι.!!

17 June 2006
62,715
Χολαργός
Πολλές ευχές για την ονομαστική εορτή τών Κ.Κ.Παναγιωτίδη,Μανωλάκου,Ντοκατζή,Ιωάννου,Πανούση,και τών υπολοίπων Δημήτρηδων τού club που αυτή την στιγμή διαφευγουν τής μνημης μου.
Προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.Και τού χρόνου διπλοί οι ανύπαντροι.:ernaehrung004:
:ernaehrung004: :ernaehrung004:

Ευχαριστώ πολύ !

Χρόνια Πολλά στους συνονόματούς μου και σε όσους γιορτάζουν μέλη της οικογένειάς τους.

Πάντα υγεία και χαμόγελα..

Υ.Γ. Μη μου εύχεστε σας παρακαλώ "και του χρόνου διπλός" γιατί στραβώνει η ευχή σε μένα και θα γίνω "διπλός" σε κιλά !!!:flipout:

Ναι παιδιά, να σας χαιρόμαστε! Και να το γιορτάσετε και να φάτε κανένα σουβλάκι και για μένα που είμαι στην ξενιτιά!..
Και Χρόνια Πολλά στον αγαπημένο μου Μίμη!

Σπύρος Σούρλας said:
Πολλές ευχές για την ονομαστική εορτή τών Κ.Κ.Παναγιωτίδη,Μανωλάκου,Ντοκατζή,Ιωάννου,Πανούση,και τών υπολοίπων Δημήτρηδων τού club που αυτή την στιγμή διαφευγουν τής μνημης μου.
Προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.Και τού χρόνου διπλοί οι ανύπαντροι.:ernaehrung004:
:ernaehrung004: :ernaehrung004:

ξεχασες τον top of the line ΜΗΤΣ!!!!!!!!!!!!!!!

πολυχρονος!!!!!!!!

Χρονια πολλα και καλα κι απο μενα στον αδελφο μου και σε ολους οσους γιορταζουν σημερα.
Ακους αδελφε? Πολυχρωμοοοοοοοοοοοοοος κι οτι επιθυμειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις.

Σας ευχαριστούμε ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ για τις ευχές σας...

Να'στε όλοι καλά και φυσικά ....

ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!:flipout: :flipout: :flipout:

Ας είναι όλος ο κόσμος καλά...

Δημητράδες και Δημητρούλες ...
ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!!

Last edited:
Χρονια πολλα σε ολους παιδια. Υγεια πρωτα απ'ολα !!!!

Σας ευχομαστε τα καλυτερα !!