Πολύχρονος Δημήτρη Ιωάννου!

Status
Not open for further replies.
Είπαμε πως δεν γίνεται να συζητούνται θέματα του σωματείου οπουδήποτε στο ανοικτό φόρουμ, και μάλιστα σε ένα θέμα για ευχές (!)
 
Σβήστηκαν όλα τα εκτός θέματος και οι προσωπικές επιθέσεις.
Σας παρακαλώ να μην ξαναδούμε προσωπικές επιθέσεις. Ας μείνουμε στις ευχές για τα γενέθλια του Δημήτρη Ιωάννου!
 
Last edited:
Είναι αλήθεια ότι έρχομαι σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση όταν αναγκάζομαι να επιπλήξω μέλη παλιά, με ιδιαίτερα σοβαρή εικόνα, παρουσία και προσφορά στο φόρουμ, μέλη που τυγχάνουν σεβασμού όχι μόνο από εμένα, αλλά και γενικότερα μέσα στη μικρή μας κοινότητα.

Κανένα όμως μέλος, ούτε καν όποιοι εμπίπτουν στην ανωτέρω κατηγορία, δεν είναι δυνατόν να τυγχάνει ειδικής μεταχείρισης σε βασικά ζητήματα συμπεριφοράς μέσα στο φόρουμ. Δεν θα εξετάσω το τι υπάρχει ανάμεσα στους Λυμπερόπουλο και Ποτακίδη και από πού ξεκινάει. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι πως δεν είναι δυνατόν να μεταφερθεί εδώ, ειδικώς εάν ανάγεται σε ζητήματα μελών του Σωματείου, τα οποία εξ αρχής τόνισα πως προσωπικώς δεν θα ανεχθώ να μεταφέρονται στο ανοικτό φόρουμ. Χώρια που θα έπρεπε να σεβαστούμε όλοι -ακόμη και εγώ που μοιραίως αναγκάζομαι και γράφω εδώ το παρόν μήνυμα- τον χαρακτήρα του παρόντος νήματος, ως ευχετηρίου.

Χρόνια πολλά λοιπόν, ξανά, στον Δημήτρη Ιωάννου, για να επανέλθουμε στον χαρακτήρα του θρεντ.
 
Φυσικά τα αυτά ισχύουν σε όσους συμμετείχαν (Takisot, Kosh). Εγώ ξεκίνησα από το πρώτο ποστ. Το τι εννοούσε με τον παραπάνω χαρακτηρισμό μπορεί να το αναπτύξει ο ίδιος. Όχι όμως εδώ.
 
ΤΕΡΜΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΕΛΕΤΕ.

ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΣΧΕΤΟ ( ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΥΧΕΣ) ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ.

ΑΜΕΣΑ.
 
Status
Not open for further replies.