Πολυδιακόπτες της DreamMultimedia

AlexT_

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,458
Θεσσαλονίκη
Βλέποντας τους πολυδιακόπτες που λανσάρει η DreamMultimedia στο site της, αναρωτιέμαι γιατί δεν προσφέρει και απλούς διακόπτες Diseqc 1.0, 2.0 και Diseqc 1.1 για απόλυτη συμβατότητα με τους δέκτες της.
Σύμφωνα με την DreamMultimedia οι πολυδιακόπτες εγγυώνται απροβλημάτιστη συνεργασία με τους δέκτες της, αλλά απευθύνονται σε ειδικές ομαδικές εγκαταστάσεις με χρήση ειδικών τετραπλών lnb.

Μας αφήνει να πειραματιζόμαστε με ατυχείς λύσεις διακοπών 8Χ1, 10Χ1 ή να καταφεύγουμε στις πανάκριβες λύσεις της SPAUN..
Τα προβλήματα συνεργασίας εντοπίζονται κυρίως στους δέκτες που τρέχουν Enigma 2. (DM 7025 & DM 800)

Και η ερώτηση που προκύπτει είναι η εξής:
Εχετε συναντήσει άλλους διακόπτες Diseqc 1.1 εκτός της SPAUN;

το ερωτημα φιλε μου ειναι,αν η dream multimedia παει να βγαλει τα σπασμενα των κλωνων απο εμας.συγγνωμη αλλα 490 για το κουτακι ειναι υπερβολικα και οι συμβατοτητες με συγκεκριμενους διακοπτες ειναι εκ του πονηρου

Οχι ρε παιδια Εγω πιστευω οτι η dream πρεπει να κρατησει το ονομα της στους δεκτες!!!!!

ισως η απαντηση μου εδωσε λαθος εντυπωσεις για τιμη σε διακοπτες.εγω αναφερομαι αποκλειστκα στην τιμη του 800 hd στα 490 kai του 8000 στα 1000 ευρω.για μενα μια τιμη στα 40% εκπτωση απο τισ παραπανω θα ηταν αντιπροσωπευτικη για τα μηχανηματα