Πολυεκκαθαριστικά-Εγκεφαλικά....

Η μητερα μου (συνταξιουχος) ειναι να παρει μια μικρη επιστροφη (70 ευρω) , ξερει κανεις αν θα συμψηφιστει με το ποσο της εισφορας?
Η μηπως περιμενουν να παρουν πρωτα τα λεφτα και μετα να δωσουν πισω?

Ούτε αυτοί μου φαίνεται ότι ξέρουν ακόμη. Πάντως σκέφτονταν το ενδεχόμενο συμψηφισμού....

http://www.capital.gr/tax/Article.aspx?id=1274554

τα ξέρουν όλοι όσοι διαχειρίζονται κεφάλαια.
Όλες οι τράπεζες ήδη έχουν στησει μηχανισμούς είσπραξης.
Μας έχουν βομβαρδίσει ήδη με διαφημίσεις γιά εκπτώσεις αν πληρώσουμε όλα τα έκτακτα χαράτσια με την πιστωτική.

Είναι στο πλευρό του λαού στις δύσκολες αυτές στιγμές.
Ευκολίες πληρωμής, δυνατότητα πληρωμής ελάχιστης δόσης.
Ας είναι καλά οι άνθρωποι....

Εμένα η επιστροφή έχει έρθει αρκετό καιρό τώρα και με τα χαράτσια την ζητάνε πίσω...

Μάλιστα μου ήρθε πάνω κάτω τα ίδια... επιστροφή=χαράτσι εισοδήματος+χαράτσι ακινήτων...

Σε δουλειά να βρισκόμαστε να τρέχω στα ταμεία.... δεν το λέγαν από την αρχή να ξεμπερδεύουμε...:flipout:

Ή καλύτερα να ζητάνε φωτοτυπία καταθέσεων.... πόσα έχεις κύριε?
Χ...
Αν δεν είσαι εκατομμυριούχος, παρακαλώ τα μισά στο κράτος για τα χρέη... (τα υπόλοιπα του χρόνου!)

Ε9.... τι γράφει? Αν δεν έχεις το μισό κολωνάκι, γκελ μπουρντά....

Aν είσαι εκατομμυριούχος και μεγαλογεωκτήμονας απαλλάσσεσαι...
Τόσο κόπο έκανες.... οι άλλο οι χαραμοφάηδες που μια ζωή: μεροδούλι - μεροφάι... να πληρώσουν.... ακούς εκεί... έχετε και γλώσσα...

ps. Tελικά τόσα χρόνια που πήγαιναν τα λεφτά... δεν μου απαντήσατε...
Τα πληρώσατε τα προηγούμενα? ΦΠΑ πληρώνατε? Γιατί? Αφού ήταν κλέφτες...
Ή μόνο οι σημερινοί είναι κλέφτες? :icon15:

Εμας μας ηθρε επιστροφη, πηγε για ελεγχο, και περιμενουμε το .. αποτελεσμα περιπου ενα τριμηνο.

Εμας μας ηθρε επιστροφη, πηγε για ελεγχο, και περιμενουμε το .. αποτελεσμα περιπου ενα τριμηνο.

Τα ίδια και ένας φίλος μου με κατά τι μικρότερη επιστροφή από εμένα... αλλά εμένα τίποτε ακόμη... κανένας έλεγχος... :nounder:

Ντίνο δεν έχει και πολύ σημασία ρε... τι φέτος τι του χρόνου... θα τα πάρουν όλα!
Αυτός είναι ο σκοπός τους...

@yperion... Γιατί ρε Γιάννη? Και τις αποδείξεις έχω σπίτι και τα εισοδήματα τα δηλώνω κανονικά... ας κάνουν ότι έλεγχο θέλουν ρε συ... 5 σώβραοφανέλες έμειναν (κληρονομιά!) ας έρθουν να τις πάρουν.... ο μικρός έχει εκπαιδευτεί στο τραγούδι, εγώ μαθαίνω βιολί... όλο και κάτι θα γίνει....

Last edited:
Εγώ πάντως βρήκα πως θα γλυτώσω την εισφορά για τα ακίνητα. Εκανα μία μικρή μετατροπή στην πολυκατοικία....... :D

attachment.php

Attachments

• naos.JPG
    naos.JPG
    50.7 KB · Views: 140
Απάντηση: Re: Πολυεκκαθαριστικά-Εγκεφαλικά....

Εγώ πάντως βρήκα πως θα γλυτώσω την εισφορά για τα ακίνητα. Εκανα μία μικρή μετατροπή στην πολυκατοικία....... :D

attachment.php

Κώστα αν έχεις καμιά δεύτερη αποκριάτικη γενιάδα, μη με ξεχάσεις ρε... :flipout:

:flipout::flipout:

:2thumb22sup:

Re: Απάντηση: Πολυεκκαθαριστικά-Εγκεφαλικά....

@yperion... Γιατί ρε Γιάννη? Και τις αποδείξεις έχω σπίτι και τα εισοδήματα τα δηλώνω κανονικά... ας κάνουν ότι έλεγχο θέλουν ρε συ... 5 σώβραοφανέλες έμειναν (κληρονομιά!) ας έρθουν να τις πάρουν.... ο μικρός έχει εκπαιδευτεί στο τραγούδι, εγώ μαθαίνω βιολί... όλο και κάτι θα γίνει....

Για πλακα το λεω.

Δυστυχως πλεον δεν εχει μεινει και τιποτα αλλο να μας παρουν εκτος απο τα σωβρακα.

Μιλω για αξιοπρεπεια, κοινωνικο καθηκον και κοινωνικη αλληλεγγυη.
Αν δεν πληρωσω θα πληρωσει καποιος αλλος διπλα. Το βλεπουμε ηδη.

Δε μου περισσευουν, αλλα λαμογιο δεν θα γινω επειδη με κυβερνουν λαμογια.

Κλασσικός "Χιώτης"....

Χιώτη, είτε πλερώσεις είτε δε πλερώσεις, αυτοί θα τον ρημάξουν το "διπλανό" σου...

Τα λεφτά αυτά πάνε σε "μαύρη τρύπα"...τουτέστιν, δεν πάνε σε καμμιά απολύτως "αλληλεγγύη"...

Αξιοπρεπές είναι, να αρνηθούμε το χαράτσι...όχι να το πληρώνουμε σα δούλοι...

Μάνο δεν ξέρω τι θα κάνω... το πιθανότερο είναι, αφού προς το παρόν μπορώ..., να πάω πληρώσω...

Λέω να κρατήσω τη φαμίλια όσο γίνεται με ρεύμα και στοιχειώδη δικαιώματα.

Nα έχω λίγη δύναμη να παλέψω σε καμιά μάχη που μπορώ να κερδίσω... στη συγκεκριμένη μάχη με (μας) πήρε ο διάολος, ρε φίλε....

:ernaehrung004:

Εχθές ήρθε επιστροφή 550 ,, πήγα τράπεζα σημερα ,, μεγάλες στιγμές μετα απο χρόνια πήρα λεφτά πίσω .. ΛΑΡΤΖ ο κύριος ,, βάλε 30 ευρά βενζίνα πιάσε 3 πακέτα τσιγάρα και μια 6αδα μπυρόνια ( αμα το φυσάς το παραδάκι ..:beatnik2::jester: )

στην επιστροφή βλέπω στην πόρτα την ταχυδρομού ,,,, ήρθε το δέυτερο ..

θέλουν 680 πίσω ,,

καλά τα λέμε !!!!

η πλάκα είναι ότι μετά τη 50vt30 χθές, πήγα σήμερα - άλλαξε ο νόμος για τα επικουρικά των μηχανικών στο τσμεδε και θα δουλεύουμε για 2 κύριες και οι 2 επικουρικές οι λαλάκες για να πάρουμε στο τέλος τα πελέ μας και από τις 2.

θέλουν αναδρομικές κρατησεις από 1/1/2007 κοινώς τα υπολόγισα 4800!!!!! θα πάω την vt30 στην κρεβατοκάμαρα και την 55άρα την toshiba cevo που θα σκάσω θα τη βάλω στο σαλόνι.

Εχμ..ναι Δημητρη,οντως ξεχασα ποιος εχει το μοναδικο προνομιο και στην αλληλεγγυη.

Ας μην πληρωσω λοιπον μηπως μπορεσω να δω και γω τι εστι αληθινη και ιδιως εμπρακτη αλληλεγγυη προς τους συμπολιτες μου, ιδιως προς αυτους που θα πληρωσουν απο το υστερημα τους. (Λες να'ναι φασιστες και αυτοι?)

Και φτηνοτερα θα μου'ρθει και θα πουλησω επαναστατικη μουρη απο τον καναπε πινωντας την ουισκια μου. Τι λες? :)

Εκτος και αν εννοεις αλληλεγγυη για τους κατατρεγμενους ολου του κοσμου. Εκει εχεις ενα δικιο, αλλα ξερεις, η βασικη προτεραιοτητα ειναι η Ελλαδα αυτη τη στιγμη. Πρωτα αισθανομαι πολιτης της χωρας μου και μετα του κοσμου..

Παλικάρι μου, επειδή το λένε αλληλεγγύης τους πιστεύεις?

Σε ποιον έχουν δείξει αλληλεγγυη?

Οι οφ-σορ που έχουν τα "χοντρά" ακίνητα πληρώνουν?

Αλληλεγγύη στη ΜΕΡΚΕΛ, στον Μυτηληναίο, στον Βαρδινογιάννη και ρτον ΟΛΙ ΡΕΝ δείχνεις!!!

Εν τω μεταξύ, τη μυρίστηκαν τα παλιόσκυλα οι πολιτικοί τη δουλειά (ότι δε θα πληρώσει πολύς κόσμος το συγκεκριμένο χαράτσι "αλληλεγγύης" και "επιτηδεύματος") και γιαυτό μεθόδευαν το συμψηφισμό του με την επιστροφή φόρου αλλά προφανώς δε τους βγήκε στο timimg, καθώς οι επιστροφές φόρου είχαν ήδη ξεκινήσει και είχαν αποδοθεί σε αρκετό κόσμο....

Τομάρια...:furious3:

Χάρηκα που πέρυσι ήμουν στρατό και δεν είχα πολλά εισοδήματα και έτσι θα πληρώσω 300 ευρώ μόνο για αρχή.
Γιατί είμαι ελεύθερος επαγγελματίας - κλέφτης επειδή έχω μόνο εργοδότη ελληνικό δημόσιο πανεπιστήμιο από το 2003 και πρέπει να προσκομίζω φορολογική/ασφαλιστική ενημερότητα για να εισπράξω με 20% παρακράτηση φόρου και να πληρώνω και ΟΑΕΕ από την τσέπη μου όλα αυτά τα χρόνια...
:(