Πολυεκκαθαριστικά-Εγκεφαλικά....

Re: Απάντηση: Πολυεκκαθαριστικά-Εγκεφαλικά....

Παλικάρι μου, επειδή το λένε αλληλεγγύης τους πιστεύεις?

Σε ποιον έχουν δείξει αλληλεγγυη?

Οι οφ-σορ που έχουν τα "χοντρά" ακίνητα πληρώνουν?

Αλληλεγγύη στη ΜΕΡΚΕΛ, στον Μυτηληναίο, στον Βαρδινογιάννη και ρτον ΟΛΙ ΡΕΝ δείχνεις!!!

Αγαπητε Στελιο. Εχεις δικιο. Το ξερω. Ειναι ακριβως οπως το λες.
Απλα το εχω δει διαφορετικα το θεμα. Λαθος, σωστο τι να σου πω.
Εγω πιστευω οτι βοηθω τη χωρα μου και οχι τα λαμογια της εξουσιας.
Ο καθενας ας πραξει οπως νομιζει η οπως μπορει.

αν σε καποιον γινει ελεγχος στο δρομο απο μπλοκο και κατα τον ελεγχο των στοιχειων του προκυψει οτι χρωσταει στο κρατος,παει αυτοφωρο.
βεβαια δεν ξερω απο τι ποσο και πανω ισχυει αυτο.

Iσχυει,πριν 2 χρονια Μ.Παρασκευη στον Χολομωντα,σε μπλοκο [ηταν περι τα 7-8 ατομα]με σταματησαν για ελεγχο ,ερχεται ο επικεφαλης με κοιταζει και ρωταει <χρωστας εφορια-ΤΕΒΕ?> ,του απαντω αρνητικα ,με ξανακοιταζει και λεει χωρις να ελεγξει απολυτως τιποτε <φυγε γιατι αμα παρω τηλ στο κεντρο και χρωστας θα κάνεις Πασχα στη φυλακη κριμα ειναι> και με αφησε να φυγω

Αγαπητε Στελιο. Εχεις δικιο. Το ξερω. Ειναι ακριβως οπως το λες.
Απλα το εχω δει διαφορετικα το θεμα. Λαθος, σωστο τι να σου πω.
Εγω πιστευω οτι βοηθω τη χωρα μου

εχουμε κάποιο διχασμό ίσως ; μετά όμως μην παραπονιέσαι γι αυτά που σου λένε .
Διότι εδώ μας λες ξεκάθαρα συμφωνείς ότι η εισφορά αλληλεγγύης είναι εισφορά για την Μέρκελ , τον Μυτιληναίο , τον Ολι Ρεν , τα λαμόγια και συγρόνως μας λες ότι πιστεύεις ότι βοηθας την χώρα σου.
Αρα βοηθάς τη χώρα σου με εισφορές που προορίζονται για τους ανωτέρω.
Αρα τόσο καιρό μας φλόμωσες στην μούφα .

πελατης φιλου λογιστη,τον μπουζουριασαν επειδη βρηκαν οτι χρωσταγε,υστερα απο ελεγχο της τροχαιας σε μπλοκο.

βεβαιωμένες δικαστικές ληξιπρόθεσμες οφειλές προς ταμεία και δημόσιο γενικά και για μεγάλο νουμεράκι ,, και για κλήσεις τροχαίας δεδικασμένες ,

για εφοροχάρτια 300 και 500 και 1000 ,,, περνάνε σε κατάσχεση :a0210: ( μετά απο πολλεεεεεεεεες οχλήσεις )

εχουμε κάποιο διχασμό ίσως ; μετά όμως μην παραπονιέσαι γι αυτά που σου λένε .
Διότι εδώ μας λες ξεκάθαρα συμφωνείς ότι η εισφορά αλληλεγγύης είναι εισφορά για την Μέρκελ , τον Μυτιληναίο , τον Ολι Ρεν , τα λαμόγια και συγρόνως μας λες ότι πιστεύεις ότι βοηθας την χώρα σου.
Αρα βοηθάς τη χώρα σου με εισφορές που προορίζονται για τους ανωτέρω.
Αρα τόσο καιρό μας φλόμωσες στην μούφα .

Αφου ετσι το αντιλαμβανεσαι ετσι πρεπει να ειναι.

Φιλτατε Χιωτη,αν αυτα τα μέτρα που πηραν ηταν για να βοηθησουν αυτον τον τοπο ,απλα δεν θα τα επαιρναν γιατι ετσι θα εχαναν[ηδη εχουν χασει]την εκλογικη πελατεια τους και δεν θα ηταν τοσο χαζοι να το κανουν.Απλα ολα αυτα γινονται ,οχι για το καλο του ελληνικου λαου,αλλα για το συμφερον καποιων αλλοδαπων και ημεδαπων συμφεροντων,αυτα εξυπηρετουν.
Σιγα -σιγα ξετυλιγεται το κουβαρι του 2009

Φιλτατε Χιωτη,αν αυτα τα μέτρα που πηραν ηταν για να βοηθησουν αυτον τον τοπο ,απλα δεν θα τα επαιρναν γιατι ετσι θα εχαναν[ηδη εχουν χασει]την εκλογικη πελατεια τους και δεν θα ηταν τοσο χαζοι να το κανουν.Απλα ολα αυτα γινονται ,οχι για το καλο του ελληνικου λαου,αλλα για το συμφερον καποιων αλλοδαπων και ημεδαπων συμφεροντων,αυτα εξυπηρετουν.
Σιγα -σιγα ξετυλιγεται το κουβαρι του 2009

Δυστυχως αγαπητε Πετρο γνωριζω τις προθεσεις των νταβατζηδων των ντοπιων εκδιδομενων ..πολιτικων. Γνωριζω που το παει η ΝΤΠ και η ιδεα της παγκοσμιοποιησης. Γνωριζω τον πρωταρχικο ρολο των διεθνων τραπεζιτων στα τεκτενομενα. Τιποτε απο αυτα που γινονται δεν γινεται για το καλο του Ελληνικου λαου ουτε για κανεναν λαο της Ευρωπης. Το θεμα δεν ειναι αν θα πληρωσεις το χαρατσι η οχι. Αυτο δεν ειναι επανασταση αλλα ουτε καν εμποδιο στα σχεδια τους. Ο,τι και να γινει τα πραγματα ειναι προδιαγεγραμμενα. Η αντισταση κατ'εμε θα εχει αρχισει οταν συσσωμος ο Αμερικανικος και Ευρωπαικος λαος θα αρχισει να αγανακτει για την ιδεα και οχι για την τσεπη του -και ειναι ετοιμος να ματωσει. Ειδαλλως δεν υπαρχει σοβαρη ελπιδα. Πληρωσεις δεν πληρωσεις, αγανακτησεις δεν αγανακτησεις. Απλα δεν ειμαστε ετοιμοι ουτε σοβαρως αγανακτισμενοι, οχι μονο εμεις, αλλα ολοι οι λαοι που δοκιμαζονται. Εγω δεν ειμαι ετοιμος να ματωσω γιατι δεν με εμπνεουν τα κομματικα τσογλανια που σκεφτονται διχαστικα, μικροπολιτικα και διεθνιστικα μα οχι αμιγως Ελληνικα. Δεν ξερω αν σε καλυψα.

Μην είναι παράκρουση;
Μην είναι παλινδρόμηση;
Μην είναι αντίφαση;
Μην είναι κωλοτούμπα;
Μην είναι ανωριμότητα;
Μην είναι διάβρωση;
Μην είναι παραπλάνηση;
:nounder:....

Μην είναι τ´αγρια ψηλά βουνά...?!?!:ADFADF1:

Last edited:
Μην είναι παράκρουση;
Μην είναι παλινδρόμηση;
Μην είναι αντίφαση;
Μην είναι κωλοτούμπα;
Μην είναι ανωριμότητα;
Μην είναι διάβρωση;
Μην είναι παραπλάνηση;
:nounder:....

Μην είναι τ´αγρια ψηλά βουνά...?!?!:ADFADF1:

einai-o-kapitalismos-ilithie.jpg

Βλέπω ότι πλέον πολλοί δεξιοί και φασίστες έχουν αρχίσει να κρύβονται πίσω απ´ το δάκτυλο τους και αρκετοί μάλιστα να ετεροπροσδιορίζονται μέσω της αριστεράς...

Χαμαιλεοντισμός ή μετάλλαξη...???

Απάντηση: Re: Πολυεκκαθαριστικά-Εγκεφαλικά....

Βλέπω ότι πλέον πολλοί δεξιοί και φασίστες έχουν αρχίσει να κρύβονται πίσω απ´ το δάκτυλο τους και αρκετοί μάλιστα να ετεροπροσδιορίζονται μέσω της αριστεράς...

Χαμαιλεοντισμός ή μετάλλαξη...???

Ενώ τουλάχιστον ο δοσιλογισμος του ΜΠΑΤΣΟΚ (αυτών που εμειναν δηλαδή τών πρασινορουφιάνων και οσων εχουν συμφέρον)παραμένει σταθερός ρε παιδί μου.:flipout::flipout::flipout:

Εβαλαν και τους Καρατζαφέρηδες μπροστά και ράβουν στολές Κατοχής..............................

Εμείς δεν κρυβόμαστε πάντως..

Και ο πολυπολιτισμός δεν εχει καμιά σχέση..Αλλά άμα κάποιος έχει κόλλημα με τους μετανάστες τούρχεται η απαγορευμένη λέξη ασυνείδητα.:ADFADF1::ADFADF1:

Εμείς δεν κρυβόμαστε πάντως..

Και ο πολυπολιτισμός δεν εχει καμιά σχέση..Αλλά άμα κάποιος έχει κόλλημα με τους μετανάστες τούρχεται η απαγορευμένη λέξη ασυνείδητα.:ADFADF1::ADFADF1:

Βεβαια, δεν εχει σχεση ο πολυπολιτισμος, απλα εξαιρει το σεβασμο στη θρησκεια του αλλου και τις αβροτητες τυπου "παπαδαριο" κλπ. Ετσι?

Αν εννοεις κολλημα με λαθρομεταναστες, εχεις δικιο. Αλλιως με συκοφαντεις.

Re: Απάντηση: Re: Πολυεκκαθαριστικά-Εγκεφαλικά....

Ενώ τουλάχιστον ο δοσιλογισμος του ΜΠΑΤΣΟΚ (αυτών που εμειναν δηλαδή τών πρασινορουφιάνων και οσων εχουν συμφέρον)παραμένει σταθερός ρε παιδί μου.:flipout::flipout::flipout:

Εβαλαν και τους Καρατζαφέρηδες μπροστά και ράβουν στολές Κατοχής..............................

Για τη "σταθερότητα" των ΜΠΑΤΣΟΚων δεν ορκίζομαι...κάτι μου λέει ότι το έργο τους μόλις άρχισε... Έχουμε να δούμε πράματα και θάματα αν δε ξεκουνηθούμε...κάθε μέρα αναδύεται και πιο πολύ η δυσωδία των παρασκηνιακών τους ενεργειών και ο πρωθυπουργεύων αντιπρόεδρας αποκαλύπτει λίγο-λίγο, το κοινωνικά ανάλγητο και φασιστικό "σύστημα αξιών" του...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πολυεκκαθαριστικά-Εγκεφαλικά....

Βεβαια, δεν εχει σχεση ο πολυπολιτισμος, απλα εξαιρει το σεβασμο στη θρησκεια του αλλου και τις αβροτητες τυπου "παπαδαριο" κλπ. Ετσι?

Αν εννοεις κολλημα με λαθρομεταναστες, εχεις δικιο. Αλλιως με συκοφαντεις.

Επειδή δεν τα ξερεις όλα ανήκω στην κατηγορια εκεινων που επανειλημένα εχω δηλώσει οτι σεβομαι τους πιστούς...

Μάλιστα και παροτι κανεις τον ειδημονα περί θρησκειας σου ειχα γραψει και ολοκληρο ποστ περί ορθοδοξης παράδοσης που χαμπάρι δεν πήρες τι έλεγε απο μενα τον 'αθεο''..Αλλά βλέπεις οσοι σκουζουν για ''Πατριδα -Θρησκεια -Οικογενεια'' δεν κάθονται να ανοιξουν τα ματάκια τους ,να διαβάσουν και νά ενημερωθούν και στο φιλοσοφικό επιπεδο,απλά αναμασάνε τά στερεοτυπα.

Λοιπόν αλλο η πιστη και αλλο η επισημη Εκκλησια και το παπαδαριό που δεν το σεβομαι καθόλου και ειναι παραχριστιανική οργάνωση..

Εξαιρέσεις υπήρχαν και υπαρχουν στούς λαϊκούς Ιερείς και μερικους μονον σαν τον Χρυσοστομο Σμύρνης ή τον Αναστάσιο τής Αλβανιας.

Last edited: